.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Не мога да си намеря приятелка

Ne smqtam che sum mnogo tup ili puk grozen , no mnogo malko hora me zabelqzvat i ne znam ko da praq.PLS pomognete

редактирано от ramaiana
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Ами, можеш да оправиш някои неща, като например поведението си, държанието си към момичетата... Стани по-отворен, ако си от по-тихите..

Град
    Sofia
    Об6туваи пове4е ,намери пове4е приателки и 6те си намери6 сродна душа бади спокоен

ami da ti kaja i men nikoi ne me zabelqzva i vinadi sym si si sama i vypreki 4e sym momi4e acki mnol mom4eta sa ma rqzali :s

Град
    Shumen
    Dai si Skype da si polafim ........I bez tova iskam si polafq s nqkogo
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

оо повярваи ми не си само ти
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    aideeeee porednata takava tema! vij mom4e tuk ima mn svobodni hora ii ako vs zapo4nem da pi6em temi ot tipa "nqmam si gadje pomognete!" saityt 6te bygqsa!
    a po temata - razgledai predi6nite temi tam vs e obqsneno PODROBNO!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    oh nz oba4e malko me draznat tukifa temi!tyka ne e sait za zapoznanstfa!?ili se luja!?ima aha.bg sladur.bg impulse.bg
    без ПОДПИС ... xD

Град
    Лапландия!?
    Абе и аз не мога да си намеря ма не се оплаквам ще си намериш споко

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ne znam sled kato ne mojesh da si namerish gadje,nie kak mojem da ti pomognem?Osven da ti dadem savet da promenish neshto v sebe si,koeto bi trqbvalo i sam da mojesh da se setish.

spored men ne si grozen,daje si sladak a po temata moje bi o6te ne si sre6nal podhodq6tata

ami ako si kato durvo da ne govori6 i da gi vpe4atlqva6 kak iska6 da si nameri6 gadje? ob6tuvai poi4e s tqh

Guest

Re: ne moga da si nqmerq priqtelka :(

Цитирай Първоначално написано от qvniq
    Ne smqtam che sum mnogo tup ili puk grozen , no mnogo malko hora me zabelqzvat i ne znam ko da praq.PLS pomognete
    гъх. и адски умните хора могат да са емоционални индивиди. това не беше скрита критика, не те познавам. отбелязвам обаче, че общуването е умение, което се учи. с проби, грешки и излагания като се замислиши и с връзките е така - трябва да опознаеш повече хора, за да намериш някоя, с която да си паснете.

Vglejdai se i tam kadeto nai_malko o4akva6.Moje bi to4no tam 6e q nameri6!!
    Животът е такъв какъето си го направиш!!!!

ми аз пъм не съм от много красивите ама мога да кажа че найстина много хора ме заглеждат не само в даскало но и когато се разхождам в града :P
    мн ми чудно що

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
    ми аз пъм не съм от много красивите ама мога да кажа че найстина много хора ме заглеждат не само в даскало но и когато се разхождам в града :P
    мн ми чудно що
    miiiiiiiii siguren li si 4e te zaglejdat za6toto te haresvat, moje da e to4no obratnoto sorry ne iskah da prozvu4i grubo no trqbva6e prosto da go napi6a
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами, можеш да оправиш някои неща, като например поведението си, държанието си към момичетата... Стани по-отворен, ако си от по-тихите..

Град
    Варна
    мн ми чудно що
    Бельо носиш ли?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    мн ми чудно що
    Бельо носиш ли?
    Не усети ли саморекламата....
    Дрехи носиш ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    И аз не мога си намера гадже, ама мене ме забелязват щот кат ида някаде и почват да ми се смеят и....
    П.П. да ми е честит 2000 коментар
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: ne moga da si nqmerq priqtelka :(

еми ко да ти кажа човече аз бях същия но с време успях да спечеля наи - прекрасната жена значи ако толкос много си отачаян пусни си обяви в сладур и там другите саитове за запознанства ако искаш и в интернационални пиши по форумтие сички дето открииш че си търсиш гадже макар че от нета трудно ще намериш излизаи повече ЗАГОВАРЯИ МОМИЧЕТАТА! Това е много важно аз примерно видя ли жена да е красива винаги я заговарям не ме е срам така съм си напраел долу горе познати фриендове дет са казва аиде успех друга опция по скаип или icq или там кфото ползваш да ги издирваш от твоя град мацките и да си оговаряте срещи друга опция от кафетата и т.н. друга опция от училище и много други дано съм ти помогнал!

Re: Не мога да си намеря приятелка

редактирано от ramaiana
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Sedi pred kompiutara i trenirai PARKOUR i shte preuspeesh s gadjetata !

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    мн ми чудно що
    Бельо носиш ли?
    Разбира се че да

welcome to the club
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си