- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си намеря приятелка
Ne smqtam che sum mnogo tup ili puk grozen , no mnogo malko hora me zabelqzvat i ne znam ko da praq.PLS pomognete
редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
http://www.impulse.bg/qven --> az
Ами, можеш да оправиш някои неща, като например поведението си, държанието си към момичетата... Стани по-отворен, ако си от по-тихите..
Об6туваи пове4е ,намери пове4е приателки и 6те си намери6 сродна душабади спокоен
![]()
ami da ti kaja i men nikoi ne me zabelqzva i vinadi sym si si sama i vypreki 4e sym momi4e acki mnol mom4eta sa ma rqzali :s
Dai si Skype da si polafim........I bez tova iskam si polafq s nqkogo
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
оо повярваи ми не си само ти![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
aideeeee porednata takava tema!vij mom4e tuk ima mn svobodni hora ii ako vs zapo4nem da pi6em temi ot tipa "nqmam si gadje pomognete!" saityt 6te bygqsa!
a po temata - razgledai predi6nite temitam vs e obqsneno PODROBNO!
Първоначално написано от Riot
oh nz oba4e malko me draznat tukifa temi!tyka ne e sait za zapoznanstfa!?ili se luja!?ima aha.bg sladur.bg impulse.bg![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Абе и аз не мога да си намеря ма не се оплаквам ще си намериш споко![]()
Ne znam sled kato ne mojesh da si namerish gadje,nie kak mojem da ti pomognem?Osven da ti dadem savet da promenish neshto v sebe si,koeto bi trqbvalo i sam da mojesh da se setish.
mersi vse pak
http://www.impulse.bg/qven --> az
spored men ne si grozen,daje si sladak a po temata moje bi o6te ne si sre6nal podhodq6tata![]()
ami ako si kato durvo da ne govori6 i da gi vpe4atlqva6 kak iska6 da si nameri6 gadje? ob6tuvai poi4e s tqh
гъх. и адски умните хора могат да са емоционални индивиди. това не беше скрита критика, не те познавам. отбелязвам обаче, че общуването е умение, което се учи. с проби, грешки и излаганияПървоначално написано от qvniq
като се замислиши и с връзките е така - трябва да опознаеш повече хора, за да намериш някоя, с която да си паснете.
Vglejdai se i tam kadeto nai_malko o4akva6.Moje bi to4no tam 6e q nameri6!!
Животът е такъв какъето си го направиш!!!!
ми аз пъм не съм от много красивите ама мога да кажа че найстина много хора ме заглеждат не само в даскало но и когато се разхождам в града :P
мн ми чудно що![]()
miiiiiiiiiПървоначално написано от sMoKe_ShAdOw
siguren li si 4e te zaglejdat za6toto te haresvat, moje da e to4no obratnoto
sorry ne iskah da prozvu4i grubo no trqbva6e prosto da go napi6a
Първоначално написано от Riot
Ами, можеш да оправиш някои неща, като например поведението си, държанието си към момичетата... Стани по-отворен, ако си от по-тихите..
Бельо носиш ли?Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
![]()
Не усети ли саморекламата....Първоначално написано от NFW`
Дрехи носиш ли?
И аз не мога си намера гадже, ама мене ме забелязват щот кат ида някаде и почват да ми се смеят и....![]()
П.П. да ми е честит 2000 коментар![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми ко да ти кажа човече аз бях същия но с време успях да спечеля наи - прекрасната женаПървоначално написано от qvniq
значи ако толкос много си отачаян пусни си обяви в сладур и там другите саитове за запознанства ако искаш и в интернационални пиши по форумтие сички дето открииш че си търсиш гадже макар че от нета трудно ще намериш излизаи повече ЗАГОВАРЯИ МОМИЧЕТАТА! Това е много важно аз примерно видя ли жена да е красива винаги я заговарям не ме е срам така съм си напраел долу горе познати
фриендове дет са казва
аиде успех друга опция по скаип или icq или там кфото ползваш да ги издирваш от твоя град мацките и да си оговаряте срещи друга опция от кафетата и т.н. друга опция от училище и много други дано съм ти помогнал!
Първоначално написано от qvniq
Sedi pred kompiutara i trenirai PARKOUR i shte preuspeesh s gadjetata !![]()
welcome to the club
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате