.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

А вие как мислите...

Значи нещата са следните,днес поканих едно много готино момиче в нас да си поговорим..защото от много време не я бях виждал!Та вапроса ми е дали съм се изложил според вас?Поканих я седнахме да си говорим извадих бутилка бяло вино(тя червено не пие) сипахме си и седнахме да си говорим,пуснах и музикалния канал..!После си порачахме пица да ядем и аз си изкарах много добре,леко и намекнах че ме подлудява но не съм я карал да правим нищо а като си трагна само ме целуна..
    как мислите дали ще има 2 серия???

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: А вие как мислите...

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Значи нещата са следните,днес поканих едно много готино момиче в нас да си поговорим..защото от много време не я бях виждал!Та вапроса ми е дали съм се изложил според вас?Поканих я седнахме да си говорим извадих бутилка бяло вино(тя червено не пие) сипахме си и седнахме да си говорим,пуснах и музикалния канал..!После си порачахме пица да ядем и аз си изкарах много добре,леко и намекнах че ме подлудява но не съм я карал да правим нищо а като си трагна само ме целуна..
    Ще има !!!

--------------------------------------------------------

Mislish li az prez cqloto vreme mn se pritesnqvah da ne se izloja i gledah mn mn da ne malchim a da ima za kakvo da si pogovorim na dalgo i na shiroko i moslq che s razgovora se poluchi de ama inache sled kato si tragna ne sam i zvanql i sega nz da q tarsq li ili da izchakam malko

Търси я разбира се,но не ставай прекалено нахален..Вес пак не сте гаджета.Просто и пиши някое смс-че звънни и след 1 ден да се видите нещо такова.Все пак те е целунала значи има нещо...Успеееххх

No ima i drug problem az si ima priqtelka na koqto darja
    prosto tova momiche go pz ot mn vreme i go pokanih da se vidim da si pogovorim i taka kato fr i tq stana edna sq

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    No ima i drug problem az si ima priqtelka na koqto darja
    prosto tova momiche go pz ot mn vreme i go pokanih da se vidim da si pogovorim i taka kato fr i tq stana edna sq
    Ooooo тогава недей се занимавай с нея!Стой си с сегашната!!! Поне аз така мисля!!!

--------------------------------------------------------

ООооо Ми така Кажи...Хахха..Дръж си приятелката све пак а и казваш че държиш на нея.След като държиш на нея не кани други момичета..или поне ако каниш им казвай че неискаш нищо да се случва

ama tva momiche det pokanih se pz i s maikami i bashtami i se znaem ot mn vreme i az kato priqtel si q pokanih i iskah da i e hubavo i az da sam dobar domakin a tq stana edna

ти пък и ти си я забъркал една......Закво кръшкаш бе младеж....????
    Имаш си момиче стой си при нея щото после ше пишеш напраих голяма грешка,обичам я ,как да си я върна....АИде стои си при твоята без да заглеждаш ....Поне аз щях така да направя,даже и изобщо нямаше да я каня..Тъи мен друг път ше обсъждате сяяяя ами незнам ти,си знаеш най-добре ама аз ти казах сои си при твоята

Еми точно де..Ти си я поканил опитал си се всичко да е хубаво..Тя какво да си помисли.. има някои жени които това го мислят за вид свалка.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Другия път ще гледате дългометражни филми май а ? :P :P
    The Spark

emi ok znachi she e po dobre da si stoq pri moeto sladkishche
    no vse pak tva mai deisva mn dobre s kaneneto i vinceto i sichko a?
    a q sega moje li da kajete kak da napravq taka che na momicheto koeto kanih da otblasna bez da naranqvam i da si ostavq varqnt sled vreme da se probvam pri neq primenrno shtot nishto ne e vechno

a q sega moje li da kajete kak da napravq taka che na momicheto koeto kanih da otblasna bez da naranqvam i da si ostavq varqnt sled vreme da se probvam pri neq primenrno shtot nishto ne e vechno
    Що не си останете просто фр Пък след време ако скъсаш с гаджето си тя ще е до теб да те утеши...

Цитирай Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
    Що не си останете просто фр Пък след време ако скъсаш с гаджето си тя ще е до теб да те утеши...
    mislish li che taka neshtata shte stanat

Хм..Кажи и че просто това което се е случило не е трябвало да става..смисъл че ти имаш приятлка която държиш на нея и в момента искаш да си с нея...Пък с другата когато му дойде времето..

Цитирай Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
    mislish li che taka neshtata shte stanat
    Не съм казал, че ако скъсате ще намачкате чаршафите или че ще ти се хвърли на врата. Но мисля, че не трябва да я отблъскваш Бъдете приятели, нищо лошо няма Пък за по-напред... Все пак ти си решаваш

Мммоооoже. *evil smile*
    Не си я стреснал много (или убидил, или к'вото и да е..), щото то се свиква.. винаги ще има по-големи простаци и от най-простите, а ти си си направо романтичен (маалко иронично го казвам).

Едит: Уеуеее ся прочетох и другите мнения. Абе как може да си такъф задник, бе ?!

Pf kvo otbl1skvane kvi 5 leva d1rji6 si se normalno prai6 se 4e ni6to en e stanalo prosto priqteli i tova e...Ama ako priqtelkata ti razbere 4e si q kanil....Trqqbva da i kaje6 4e ti e prost fr.V smsi1l pokanil si q ot 4istopriqtelski aaspect

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: А вие как мислите...

непременно ще последва продължение...добро начало..

haha svalq4 beeee.. ama tva e kofti sprqmo priqtelkata ti... puk i tova drugoto momi4e kakvo da si pomisli sled vsi4koto vnimanie(osobenno vinoto) mene ako pita6 si zavisi ot tebe s kogo 6te si. tq ednata ve4e si e tvoq ama i drugata ti e navita4ka... stoi si pri priqtelkata ako durji6 na neq ama ne go pravi tva pove4e ili pone pokaji 4e e samo priqtelsko tva s vinoto ahha
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

много гадно си постъпил спрямо приятелката си...и само не казвай,че не си искал да стане така
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

neznam kakvo da kaja

neznam kakvo da kaja
    права съм нали?
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

moje bi donqkade ne savsem...
    Nz mnogo sam obarkan posledno vreme i nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си