.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Как се за запозная с нея ???

Има едно момиче от моето даскало, което е една година по малка от мен и много ми харесва. Даже я харесвам от много време ама не съм направил нищо по въпроса, защото за мен е много красива, абе направо бонбонче да не каже и си викам "абе такова красиво момиче не може да си няма гадже" пък и гледам приятелките и се се мотат с разни момчета и т.н. Ама от може би година така като я засичам навънка и в училище ( не че я следа де ама ми се набивам супер много на очи ) с момче не съм я видял, а да не говорим да си има приятел и викам да се пробвам. Но проблема е че не се познаваме и не знам как да се запозная с нея, а пък и е нонстоп с две приятелки, а така пред тях не ми се говори.

Иначе за общи приятели ако става за въпрос мисля че имаме. Едно момиче "Р" от моя клас се познава с нея и мисля че са добри приятелки, само че аз с това момиче "Р" не съм много близък, а може да се каже че я свалях по едно време ( е нищо не излезе с "Р" ) и за това не ми се занимава с нея.

Моля ви каже как да се запознае в това момиче?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хммм как да се запознаеш с момиче, това е труден въпрос ...Начии първо трябва да си купиш 3-4 книги да прочетеш, след това малко сухи тренировки и като свършиш отиваш и казваш "здрасти аз съм xxxx, ти как се казваш" ?
    The Spark

ooooooooooooooooo golqm problem brato shtom e qka madamata sigurno ne i lipsvat ohajori a?emi zapoznai se sam s neq ne e tolko trudno pochni da q pozdravqvash kadeto q vidish nameri obshta tema na razbogovor moje po kasno da q pokanish na kafence i taka
    uspeh

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми ако се засичате някъде почваш да я закачаш, правиш ий комлименти и накрая ами ние не се познаваме, аз съм....и така.

Абе че не е трудно не е ама аз не разбирам много много от тия неща Лошото тук е че когато я видя винаги върви на някъде, а аз какво да я догоня и да и кажа "здрасти как се казваш" ( не че не и знам името де )
    Може ли да ми напишете няколко реплики или да ме посъветвате какво да направя, зашото нали ви казвам винаги се засичаме когато тя отива някъде и винаги е с най малко две приятелки.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Ми ако се засичате някъде почваш да я закачаш, правиш ий комлименти и накрая ами ние не се познаваме, аз съм....и така.
    Мда, другия вариянт е да станеш по-близък с "Р"

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Мда, другия вариянт е да станеш по-близък с "Р"
    Абе не че "Р" няма да ме запознае с нея ама сигурно ще направи така че нищо да не се поличи или нещо такова.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от djereme
    Абе че не е трудно не е ама аз не разбирам много много от тия неща Лошото тук е че когато я видя винаги върви на някъде, а аз какво да я догоня и да и кажа "здрасти как се казваш" ( не че не и знам името де )
    Може ли да ми напишете няколко реплики или да ме посъветвате какво да направя, зашото нали ви казвам винаги се засичаме когато тя отива някъде и винаги е с най малко две приятелки.
    Еми трябва да я хванеш в такъв момент, в който стои на едно място. Например ако се реди в лафката или си стои в коридора. Щото иначе може да бърза за някъде и няма да ти обърне внимание. А иначе за приятелките й не се притеснявай, какво като са там, ще се запознаеш и с тях.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хахах докато стои в лафката, ще я хванеш и ще кажеш здрасти аз съм XXxXx ,Ае плс да ми купиш една баничка с боза,че цял ден не съм ял и полудявам направо.....мерси много, как се казваш??

Не е ли романтично?
    The Spark

Еми трябва да я хванеш в такъв момент, в който стои на едно място. Например ако се реди в лафката или си стои в коридора. Щото иначе може да бърза за някъде и няма да ти обърне внимание. А иначе за приятелките й не се притеснявай, какво като са там, ще се запознаеш и с тях.

Е да и аз това чакам да я видя някъде сама или да стои на едно място, ама нали ви казвам тя винаги отива някъде, в повечето случай в кафето, а там е с един куп приятелки които според мен само ще ми пречат, защото преди време се запознах с едно момиче и секи път когато ида да я заговоря приятелката и която е винаги с нея постоянно се включва в разговора и се едно си говоря с приятелката ий и се отказах да стигна по далече

Но това както и да е, може ли да ми напишете реплики какво да и кажа на пример като я засека другия път в коридора да минава с няколко приятелки ?

Нещо от рода на "Ей красавице как си " става ли ? или " Ей сладурано "

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Хахах докато стои в лафката, ще я хванеш и ще кажеш здрасти аз съм XXxXx ,Ае плс да ми купиш една баничка с боза,че цял ден не съм ял и полудявам направо.....мерси много, как се казваш??

Не е ли романтично?
    napravo tq she se vlubi v nego

Цитирай Първоначално написано от tan0

Не е ли романтично?

Еммммм тук не знам какво да кажа. Това едва ли ще има някакъв резултат, сигурно ще ми каже да си купа сам, а и може и по лошо

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от tan0

Не е ли романтично?

Еммммм тук не знам какво да кажа. Това едва ли ще има някакъв резултат, сигурно ще ми каже да си купа сам, а и може и по лошо
    кажи и тогава " о0 май много боза си пила като малка, ще ми дадеш ли да погледна малко по-отблизо?"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Никъделенд
    v absolutno sushtata situaciq sum... Samo che sum momiche i ot moeto daskalo ima mom4e s 1 godina po golqmo ot men,koeto moje da se kaje 4e haresvam.. i imam poznata ot negoviq klas kakvo suvpadenie.
    Inu4e za zapoznavaneto ... moje kato si zasi4ete pogledite da i se usmihnesh 1-2 puti, moje i da ti otvurne. Sled tova moje da otidesh pri neq i da i naprawish kompliment za usmivkata (4e e sladka ili.. neshto takowa) /ako slu4aino ti e otvurnala/.Konsultirai se i s priqteli ili priqtelki (v po-dobriq slu4ai, te po kompetenten suvet shte ti dadat). I po kakuvto i na4in da se zapoznaesh s neq, bude vnimatelen, za da ne q podplashish...

Uspeh, jelaq ti go
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    40 Miles from the Sun

Не е ли романтично?
    В същия дух:

Ейй, шшш, ама оу! Аре купи една баничка, щот няам пари пък гледам, че портмонето ти е мноу пълно! Ааа, мерси много, та как каза,че се казваш?

Lovely!

Ъх, видяги съм смятала, че номера със спъването и запознаването е най-интересен, може да го пробваш (освен ако не е няква злобарка, дет ще те пребие и напсува xD).

Усмихвай и се по коридорите, хвърляй и палави погледи, намери и скайпа, зарибявай там малко и после кани на кафета, тръгвайте и са любете Айде УСПЕХ !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

амм засичали ли сте си погледи ала бала.. некви такива рабути

Не е толкова сложно, отиваш при нея и казваш "Здрасти, аз съм ****. От много време ми правиш впечатление..." и оттам нататъка квото стане

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    амм засичали ли сте си погледи ала бала.. некви такива рабути
    Да ама то аз с много момичета си засичам погледите и това едва ли означава че ме харесват всичките

е ако си готин що да не означава аз примерно не гледам момчета,които не познавам ей така без причина, гледам в някой само ако ме кефи .. а предполагам, че не само аз така че действай, нищо не губиш

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами надъхваш се малко така даваш си кураж и отиваш при нея и и казваш - може ли да се запознаем и се надяваш да не ти отхапе главата ( Защото като гледам колко те е страх да се запознаете... Спокс бе човек нехапем :P )
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

abe pi4 ti v koe daskalo si??? Prosto ot lubopitstvo...!?!?!?

бутни се лекичко в нея .. хаха като по филмите .. и и докоси леко по рамото и кажи съжелявам мн усмихни и се нежно и кажи съжелявам може ли да те поканя на кафе за реванш сблъсъка беше умишлен защотот незнаех как да те зьаговоря .. и бял бял бял .. незнам честно казано ако това ти е харесало опитаи го де ама вложи целия си чарррр
    .....Love You Forever..........

Цитирай Първоначално написано от Forever_love_
    бутни се лекичко в нея .. хаха като по филмите .. и и докоси леко по рамото и кажи съжелявам мн усмихни и се нежно и кажи съжелявам може ли да те поканя на кафе за реванш сблъсъка беше умишлен защотот незнаех как да те зьаговоря .. и бял бял бял .. незнам честно казано ако това ти е харесало опитаи го де ама вложи целия си чарррр
    Да. Това ме кефи много 10хххх Вече събрах един куп идеи и съм готов да действам. Благодаря много

късмет душко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си