- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се за запозная с нея ???
Сподели след това как са се развили нещата![]()
Кажи после как е минало.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ще я засечеш когато и се случва нещо, примерно изтърва нешо на земята или пък си наблизо и трябва да и помогнеш за нещо, така постепенно ще се сближите, питай за скайп и тей![]()
One 21 GunS
Първоначално написано от BlueCat
Правилно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Тряят пинизчета,мойто момче!
Виждаш я,засилваш се към нея и
казваш:"Извинявай,колко е часът?".
Тя казва:"3 и половина".
Ти:"А сега???" и и прасваш една усмивка
32 зъба,24 карата.
Тряя да си пич!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
само между другото.. вижте от кога е тая тема![]()
момчето сигурно вече отдавна си се е запознало момичето
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Първоначално написано от evi_vd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе нищо попишете си пък нека и другите да знаят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той пък и той да земе да каже кво е станало с нея ...
Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как може ве пускате такива теми сички се гаврят с вас и може би 1-2 ти дават свестен отговор отиваш при нея и си говориш се едно с приятел как се запозна на 1-вия учебен ден с другите от класа ти здр аз сам ******* и това е питаш я как се казва почвате да говорите на няква тема и нещата стават от самосебеси
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Почни да я закачаш ... да и се усмихваш ... да я подпитваш за нещо ... абеее тва да ти е проблема ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да дааа пишете пишетеПървоначално написано от tOnS
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Бла-бла...Ако при някого това е подействало, да е жив и здрав.Първоначално написано от Co0kIe
И нещо ме съмнява, че момичето би се впечатлило.
веднъж дадохме 5 лв на един приятел и се хванахме на бас, че не може да се запознае с едно момиче... та както си тичаше той, се блъсна във въпросното момиче "без да иска" и и вика "извинявай, не беше нарочно"..."как се казваш"има си начини за всичко... хубаво е да имаш някакъв повод иначе ще е малко неловко
Явно те е срам да я заговориш...
В такъв случай можеш,като за начало,да й намериш скайпа...ще започнете да си пишете..постепенно ще й предлагаш да излизате,ще й вземеш номера и т.н.![]()
Успех !
ей тъй:
-добър ден, казвам се дългохуй многоебев, приятно ми е.
-аууу, добър ден и на мене ми е приятно.
-приятно? вече? та не съм те почнал още ма овцоу!
те така се прави
Ами брат видях ,че искаш помощ с репликите и реших ад ти предложа няколко .. макар че може би ще ти изглеждат банални и много изтаркани винаи вървятПървоначално написано от djereme
особенно при мен.. Отначало и аз като теб си мислех какво да кажа на едно момиче ..когато един ден (докато не мислех за нея и бях се отказал) ми потрябва молив по изобразително (беше важно ..искаше да ми остава 2) и когато излязох от стаята попитах 1 човек когото видях за молив (това беше тя) и така се запознахме .. с течение на няколко дена си казвахме здравей усмихнати по коридорите и накрая я поканих да излезем като изтъкнах причината че вси4ките ми приятели са заети и тя се сугласи .. след 2 седмици тръгнахме и ходихме 7 месеца
.Мои приятел пък пробва с "колко е часът" и стана ... аз също съм се запознавал така с момиче... или пък ако е в движение измисли нещо като вложи цялото си творчество да се правиш на искрен и ще стане
Едно шише ракия и си готов за запознанство , поне ще знаеш , че ако не успееш няма да помниш какво си правил.