.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Сподели след това как са се развили нещата

Кажи после как е минало.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Forever_love_
    бутни се лекичко в нея .. хаха като по филмите .. и и докоси леко по рамото и кажи съжелявам мн усмихни и се нежно и кажи съжелявам може ли да те поканя на кафе за реванш сблъсъка беше умишлен защотот незнаех как да те зьаговоря .. и бял бял бял .. незнам честно казано ако това ти е харесало опитаи го де ама вложи целия си чарррр

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    ще я засечеш когато и се случва нещо, примерно изтърва нешо на земята или пък си наблизо и трябва да и помогнеш за нещо, така постепенно ще се сближите, питай за скайп и тей
    One 21 GunS

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Ми ако се засичате някъде почваш да я закачаш, правиш ий комлименти и накрая ами ние не се познаваме, аз съм....и така.

Правилно
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тряят пинизчета,мойто момче!
    Виждаш я,засилваш се към нея и
    казваш:"Извинявай,колко е часът?".
    Тя казва:"3 и половина".
    Ти:"А сега???" и и прасваш една усмивка
    32 зъба,24 карата.
    Тряя да си пич!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

само между другото.. вижте от кога е тая тема
    момчето сигурно вече отдавна си се е запознало момичето
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Цитирай Първоначално написано от evi_vd

абе нищо попишете си пък нека и другите да знаят
    той пък и той да земе да каже кво е станало с нея ...
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

как може ве пускате такива теми сички се гаврят с вас и може би 1-2 ти дават свестен отговор отиваш при нея и си говориш се едно с приятел как се запозна на 1-вия учебен ден с другите от класа ти здр аз сам ******* и това е питаш я как се казва почвате да говорите на няква тема и нещата стават от самосебеси
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Почни да я закачаш ... да и се усмихваш ... да я подпитваш за нещо ... абеее тва да ти е проблема ...

Цитирай Първоначално написано от tOnS
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd

абе нищо попишете си пък нека и другите да знаят
    той пък и той да земе да каже кво е станало с нея ...
    да дааа пишете пишете
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Не е толкова сложно, отиваш при нея и казваш "Здрасти, аз съм ****. От много време ми правиш впечатление..." и оттам нататъка квото стане
    Бла-бла...Ако при някого това е подействало, да е жив и здрав. И нещо ме съмнява, че момичето би се впечатлило.

веднъж дадохме 5 лв на един приятел и се хванахме на бас, че не може да се запознае с едно момиче... та както си тичаше той, се блъсна във въпросното момиче "без да иска" и и вика "извинявай, не беше нарочно"..."как се казваш" има си начини за всичко... хубаво е да имаш някакъв повод иначе ще е малко неловко

Явно те е срам да я заговориш...
    В такъв случай можеш,като за начало,да й намериш скайпа...ще започнете да си пишете..постепенно ще й предлагаш да излизате,ще й вземеш номера и т.н.
    Успех !

Град
    бълХаристан
    ей тъй:
    -добър ден, казвам се дългохуй многоебев, приятно ми е.
    -аууу, добър ден и на мене ми е приятно.
    -приятно? вече? та не съм те почнал още ма овцоу!

те така се прави

Цитирай Първоначално написано от djereme
    Абе че не е трудно не е ама аз не разбирам много много от тия неща Лошото тук е че когато я видя винаги върви на някъде, а аз какво да я догоня и да и кажа "здрасти как се казваш" ( не че не и знам името де )
    Може ли да ми напишете няколко реплики или да ме посъветвате какво да направя, зашото нали ви казвам винаги се засичаме когато тя отива някъде и винаги е с най малко две приятелки.
    Ами брат видях ,че искаш помощ с репликите и реших ад ти предложа няколко .. макар че може би ще ти изглеждат банални и много изтаркани винаи вървят особенно при мен.. Отначало и аз като теб си мислех какво да кажа на едно момиче ..когато един ден (докато не мислех за нея и бях се отказал) ми потрябва молив по изобразително (беше важно ..искаше да ми остава 2) и когато излязох от стаята попитах 1 човек когото видях за молив (това беше тя) и така се запознахме .. с течение на няколко дена си казвахме здравей усмихнати по коридорите и накрая я поканих да излезем като изтъкнах причината че вси4ките ми приятели са заети и тя се сугласи .. след 2 седмици тръгнахме и ходихме 7 месеца .Мои приятел пък пробва с "колко е часът" и стана ... аз също съм се запознавал така с момиче... или пък ако е в движение измисли нещо като вложи цялото си творчество да се правиш на искрен и ще стане

Едно шише ракия и си готов за запознанство , поне ще знаеш , че ако не успееш няма да помниш какво си правил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си