.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Някой може ли да ми обясни...

Някой може ли да ми обясни кво означава "курвар" и "женкар", че от няколко дена се опитвам да хвана едно момиче и то ми вика "ти си голям женкар не си за мене..." апък аз не съм такъв... май
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не си верен на едно женско.И правилно постъпваш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз един път да реша да си фана сериозна приятелка и тя така да ме реже...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кажи и,че ако не тръгне с теб ще станеш емо... подари и цветя и после и ОБЕЩАЙ,че ще си вертен.. жените вярват на обещания.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Кажи и,че ако не тръгне с теб ще станеш емо... подари и цветя и после и ОБЕЩАЙ,че ще си вертен.. жените вярват на обещания.
    Обещах и ако погледна друга да ми исъхне ръката... ама не ми вярва...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Така е.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Na sedmoto nebe
    ами аз така и не разбрах женкар ли си или да. И от сега да ти кажа не всички момичета вярват сляпо на обещания, ша трябва да си примерен малко време за да тръгне с теб

Град
    hate city plovdiv, майна
    епа я съм си примерен в повечето случаи ама познавам доста момичета и някои са ми по близки и като ги видя ги прегръщам и някои други работи... ама съм решил да спра за 1 седмица да видим дали ше си промени мнението

ae da si mislil predi tfa
    Much money - love story..... No money - I`m sorry ..

май е права,поне от това което си написал като коментари до тук така разбрах,не те познавам и може да греша...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    40 Miles from the Sun
    Dude, ти всяка седмица нова любов имаш! Ама бива ли такова нещо! После що те е наричала така.. Няма смисъл да се сдържаш една седмица и после ако стане нещо с нея ти пак да си продължиш и тая една седмица да стане безсмислена.
    Ох, ама кви глупости наговорих, не е истина.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хаха...какво?Ще се промениш заради едно момиче???Добре де...аз също съм момиче,НО това няма значение(в момента )...Мислъта ми е,че ако трябва да се промениш за да те хареса...Според мен няма смисъл,просто няма да си ти,а ще бъде този,който тя си е избрала...Ако не те харесва такъв,какъвто си просто тя губи Да не би да е само тя в цял свят...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Tова е щото много ходиш по жени и тя ревнува явно, ако искаш да и докажеш,че не си женкар - кастрирай се !!

ПС. От даскало ли е ?
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Tова е щото много ходиш по жени и тя ревнува явно, ако искаш да и докажеш,че не си женкар - кастрирай се !!

ПС. От даскало ли е ?
    От даскало е Тя ако не беше от там нямаше да зная кво права, ама нали знаеш в строителния сичко се разчува много бързо
    П.П. кои щяли да гонат от твоя клас??

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми нормално е -момичето се пази да не я нараниш.Човек преди всичко се грижи за собствената си кожа,после за тези на другите.То че си женкар-женкар си(спор няма).Съмнявам се да спреш така отведнъж ще ти трябват малко тренировки.А,за да си хванеш сериозна приятелка...трябва наистина много да си си харесал някоя мацка.Ама бая хубавка да е ,че да мислиш само за нея.Редно е да се замислиш дали тази е такава.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ми нормално е -момичето се пази да не я нараниш.Човек преди всичко се грижи за собствената си кожа,после за тези на другите.То че си женкар-женкар си(спор няма).Съмнявам се да спреш така отведнъж ще ти трябват малко тренировки.А,за да си хванеш сериозна приятелка...трябва наистина много да си си харесал някоя мацка.Ама бая хубавка да е ,че да мислиш само за нея.Редно е да се замислиш дали тази е такава.
    Епа може да не е хубава, ама на мен ми харесва много е симпатична и съм си я аресал доста, щом я санувах миналия ден

Град
    Terra incognita!
    Щом се държиш несериозно как очакваш някое момиче да иска да има нещо сериозно с теб?Трябва ти преинсталация,но едва ли и това ще ти помогне!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

ПС. От даскало ли е ?
    От даскало е Тя ако не беше от там нямаше да зная кво права, ама нали знаеш в строителния сичко се разчува много бързо
    П.П. кои щяли да гонат от твоя клас??
    Еми тя директорката казала,че иска да изгонят 2ма,защото всички даскали се оплаквали от нашия клас..и от тогава всички станаха мн послушни , но ако ще гонят някой най-вероятно да е Георги Грудев ( познават се с Дида,трябва да го знаеш) Слави,Даниел ( с приживяванията в час по история с едно уиски и тн..)

Тааааа кажи поне от кой клас е ?? Д/Ж ?
    The Spark

Град
    somewhere over the rainbow
    Епа може да не е хубава, ама на мен ми харесва много е симпатична и съм си я аресал доста, щом я санувах миналия ден
    Епа ,брат, земи се в ръце малко ,като я харесваш.Ухажвай я там...розички,комплиенти,бо бони,танца на любовта ако щеш. Покажи и,че си мъж на място.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа ,брат, земи се в ръце малко ,като я харесваш.Ухажвай я там...розички,комплиенти,бо бони,танца на любовта ако щеш. Покажи и,че си мъж на място.
    тва с розите малко не е работа ама може да я викна у нас да ми направи една мусака, тва се казва мъж на място
    5StaR-миналия ден тая по литература разправяше че почнали сички да влизат в час и аз направо се очудих и неска видях Сибел и тя ми каза че има някви работи дето са им казали.. Иначе и от 9в били изгонили вече някои хора а момичето е от 9г

Град
    7 hills..
    Еми късмет
    The Spark

бъди романтичен

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Хаха...какво?Ще се промениш заради едно момиче???Добре де...аз също съм момиче,НО това няма значение(в момента )...Мислъта ми е,че ако трябва да се промениш за да те хареса...Според мен няма смисъл,просто няма да си ти,а ще бъде този,който тя си е избрала...Ако не те харесва такъв,какъвто си просто тя губи Да не би да е само тя в цял свят...
    +1

От години повтарям, че когато един мъж/жена години наред все сменя жените в 1 момент ще поиска нещо сериозно, но мом(и)чето, с което го иска няма да му върже, защото е виждала досегашното му поведение...
    А момичетата вярват на обещания. Но зависи и какъв й е акъла. Ако е от редките случаи на не толкова дорасли момичета на възраст, но пък да знаят какво точно искат... вече влиза в сила - Жените не вярват на обещания. Вярват на действия.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си