- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е ???
Една приятелка ми каза 4е вагинатати трябвя да бъде стегната и влажна и така пени са щял да влиза по лесно![]()
и мн ми е любопитно далие е вярно
![]()
защото още не сам правила секс и нз
![]()
![]()
![]()
Да,когато си въэбудена и ВЛАЖНА,по-лесно ще влэе![]()
o boje! vzemi pro4eti nqkoq kniga ili pitai maika si! po vuprosa ti sudq 4e ne si na po-ve4e ot 11godini.
За влажна съм напълно съгласен, но си представи, че си се стегнала и ти дойде по-широк, как ще стане?
Според мен си се изразила грешно, самата вагина трябва да е по-стегната (да не си като някоя кофа) за по-силно усещане.
Това също е вярно.Първоначално написано от cotton candy
Но момичето не е каэало,че е тръгнало да прави секс,а просто пита.
И ПОВЕЧЕ се пише така,а не с тире.![]()
Но не и стегната (самото момиче, от притеснение/вълнение )Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
![]()
Эатова не го споменахПървоначално написано от eblio
![]()
Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... на 11 си спомях че спортувах а не седях пред ПЦто да питам как се прай секс
бе мн ми е интересно дядовците ни ( или пра дядовците ни ) как са прайли секс ... а са почвали на 14-15
Брех брех брех чудо е било нямало е инетернет , форуми и така нататъка горките хора , не е имало кой да им го каже , надържи го вкарай и го и сецай .... милите ... !!
Даже ми е интересно кога ПЦтата ше почнат да ни служат и за секс , даже по нета ше се задоволяваме (той ш'ни заодовлява), ако можеше и през скайп да забременяват момите ше е есктра
:@(headbang)![]()
![]()
![]()
Ако имаше малко мозък в главата щеше сама да си отговориш на въпроса....
Колкото е по-стегната - толкова му е по-яко на момчето и на теб! Но по-трудно влиза, но ако момчето ти е опитно и е внимателен + че си влажна/подмокрена/мокра ще си влиза като уи дома си. Ное важно да е стегната, стегнатите се водят за престиьни :Р
Колкото по-мокра/влажна/подмокрена толкова по-лесно влиза! Нее ли влажна - забрави да влзе и да не те боли.. Точно затова е много важно първите пъти понеже е много тясна и стегната и по-трудно влзиа е много важно да е много влажна/мокра/подмокйрена. Хем ще лвзе по-лесно хем няма да боли толкова
Най-добра е - стегнатата и мокра
Това ти е за информация само. Малка си за секс, както виждам и знаш майк.
Моисля, че отговорих точно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
с други думи карай го по леко че като пораснеш да не може да минават влакове от долу![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
не знам защо в тези теми не пишат само хора които са правили секс![]()
естествено , че е много важно да си мокра колкото по- мокра толкова по -лесно е момчето да проникне в теб,но ако си я стягаш и си я стискаш, ако ще и водопад на извира от теб момчето пак или няма да може изобщо да влезе или ще си умреш от болка...дори има такова заболяване при жените нарича се вагинизъм и се състой в неволното стягане на мускулите на вагината което прави половия контакт много болезнен за жената. А иначе на момчетата им е по приятно като ти е по тесничка ,но това не означава да си я стискаш, а просто да не си като кофа, т.е да не си спала с 10000000000000 човека
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.