ЕееЕЕ...!!!Как бе?Защо за Денислав има тема,а за Томаняма???
...Искам го на финалааа!Тва момче е супер талантливо и има супер държание.Той ми е фаворита!
Кой споделя симпатийте ми?![]()
![]()
![]()
яз![]()
az sa6to![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
men sashto me kefi ...![]()
Toма е ок, добре си избира песните и ги пее яко само че понякога леко прекалява с парадирането че харесва хеви метъл
The Spark
то т'ва е целта ако не си разбрал/а още.Първоначално написано от 5StaR
Подрекям! Тоя човек определно ще стигне напред... и ще се види за кое има повече хора - за истинския метъл или безмозъчните фешъни.Първоначално написано от SuNsEt
точно...Първоначално написано от 5StaR
'Що да прекаляваПървоначално написано от 5StaR
Човекът си слуша хеви метъл и т'ва е , какво е прекаленото
![]()
И за да не съм 100% оффтопик ще кажа , че той наистина си има талант , но за разлика от Иван например , си има и държание . Според мен обаче , за съжаление , едва ли ще стигне , защото в България преобладават хора , които не споделят неговите представи за музика ;> Успех все пак му пожелавам ;>
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Тома и Иван!![]()
![]()
![]()
![]()
Пич изглеждадано продължи напред и евентуално спечели
we give it all.
Прекалено е истински![]()
podkrepqmПървоначално написано от 5StaR
![]()
Кефи ме.Много добре пее и има някво готино излъчване... :)
Let the beats control your soul...
Добре пее(не че съм експерт),по визията може да се иска повече и не смятам,че парадира с афиширането на любимата си музика,отстоява себе си по този начин!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Тоя да не е повлиян от Ари у Финландийо бе о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от unfix
Ти май не си наясно ,че Music idol не се гледа само в България! +тва сички сме на ясно ,че извън българия метъла е най-слушаната музика и както ги качват клипчетата в YouToBe не само българските метъли гласуват за него ...Жалко само ,че и тук няма да е доста чесно гласуването :/
![]()
Извън България реалния метъл, а не нео-метъл групите, хич не е най-слушаната музика, пич
Марая Кери , Кристина Агилера етс етс ениуан?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
_siNNer_,що си мислиш,че на някой чужденец му пука кой ще стане БГ мюзик айдъл ??
това е човека,койро заслужава най-много да спечели.давай Тома![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
АААА страшен ееее![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....