.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Въпрос към всички

Харесвам едно момиче от отдавна не знам от кога но сега разбрах че и тя ме хресва какво да правя да действам ли и как да го направя че да се получи добре .

Град
    somewhere over the rainbow
    бъди себеси

Град
    София
    Ми действай разбирасе ако искаш да си с нея ако искаш да я гледаш само отстрани може и да си я снимаш
    Кво как кафенце нещо излезте лафете си целувки нещо и готово
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    бъди себеси
    Ахахаххаахаххахахахахахах ахахахааха
    Сори,не се сдържах.
    Това вече стана беэкрайно банално и глупаво.Е ,да вярно е ,че е най-добре винаги да бъдеш себе си и да се държиш естестевно,но не е това начинът эа успех.Пък и ,ако си някой пълен кретен с идиотско поведение,по-добре да не бъдеш себе си и да се стремиш да направиш по-добро впечетление.Така,че спрете да повтаряте това просташко клише.
    Иначе най-добре е просто да не влагаш много ентусиаэъм,че ако не се получи,да не останеш раэочарован.Просто прави каквото трябва,пък да става каквото ще Това преди ми беше девиэ.В случая не е въпрос на живот и смърт.Покани мацката да иэлеэете,поопоэнаите се,поговорете,пък те нещата ще станат от самосебе си,щом и двамата се харесвате.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    бъди себеси
    Сори,не се сдържах.
    Това вече стана беэкрайно банално и глупаво.Е ,да вярно е ,че е най-добре винаги да бъдеш себе си и да се държиш естестевно,но не е това начина эа успех.Пък и ,ако си някой пълен кретен с удиотско поведение,по-добре да не лъдеш себе си и да се стревиш да направиш по-добро впечетление.Така,че спрете да повтаряте това просташко клише.
    Иначе най-добре е просто да не влагаш много ентусиаэъм,че ако не се получи,да не останеш раэочарован.Просто прави каквото трябва,пък да става каквото ще Това преди ми беше девиэ.В случая не става въпрос на живот и смърт.Покани мацката да иэлеэете,поопоэнаите се,поговорете,пък те нещата ще станат от самосебе си,щов и двамата се харесвате.
    Не познавам автора на темата,нито пък ти.Не ми изглежда пълен тъпак.Смехът ти беше ненужен и може да ти се струва клише,но е вярно.Аз поне го знам от личен опит.Ако не харесвам начина,по който се държи момчето-не си струва да съм с него.Просто е тъпо да се правиш,на какъвто не си и да лъжеш ,не само себеси,но и този,когото си искал да впечатлиш.

Не познавам автора на темата,нито пък ти.Не ми изглежда пълен тъпак.Смехът ти беше ненужен и може да ти се струва клише,но е вярно.Аз поне го знам от личен опит.Ако не харесвам начина,по който се държи момчето-не си струва да съм с него.Просто е тъпо да се правиш,на какъвто не си и да лъжеш ,не само себеси,но и този,когото си искал да впечатлиш.[/quote]
    ами мисля че това ми помогна мерси много наистина ще бъда себе си

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    бъди себеси
    Сори,не се сдържах.
    Това вече стана беэкрайно банално и глупаво.Е ,да вярно е ,че е най-добре винаги да бъдеш себе си и да се държиш естестевно,но не е това начинът эа успех.Пък и ,ако си някой пълен кретен с идиотско поведение,по-добре да не бъдеш себе си и да се стремиш да направиш по-добро впечетление.Така,че спрете да повтаряте това просташко клише.
    Иначе най-добре е просто да не влагаш много ентусиаэъм,че ако не се получи,да не останеш раэочарован.Просто прави каквото трябва,пък да става каквото ще Това преди ми беше девиэ.В случая не е въпрос на живот и смърт.Покани мацката да иэлеэете,поопоэнаите се,поговорете,пък те нещата ще станат от самосебе си,щом и двамата се харесвате.
    ПХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

СОРИ, АМА И АЗ НЕ СЕ СДЪРЖАХ!
    Тва беше най-тъпото нещо, което съм чувала през живота си! "бъди себе си" - цитирам: "било глупаво, щот ако си някой олигофрен, по-добре да не бъдеш себе си, а да се стремиш да направиш по-добро впечатление..."
    Кво каза, извинявай, ама този човек трябва цял живот да не бъде себе си, тъй ли? не си прав/а... Винаги бъди себе си, който те харесва наистина ще те харесва такъв какъвто си! Кретен да си - пак ще те харесва ако е писано така...
    а пък за автора - давай бе, кво чакаш, като не стане - еби му майката!
    Неподходящ размер на подпис

Град
    Варна морето сините вълни....
    вече го казаха-излез и се забавлявай...

AAAAAaaaaaaaaaaAHahahhahaha
    EbaHTi vuprosa
    tia ma haresva, az ia haresvam kvo da praia?

gledai ia za krasota

Град
    Sliven
    Ами давай! Кво чакаш?!Нали ти я харесваш..тя теб...?
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Ами какво ли да правиш?!? Ами няма да е зле да и предложиш по най-баналния и романтичен начин, или без лиготии направо др път като я видиш я награби! Само не казвай че не може да се целуваш...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    Ми действай разбирасе ако искаш да си с нея ако искаш да я гледаш само отстрани може и да си я снимаш
    mn dobre kazano 80% ospeh ako ne izdrankash nqkoq glupost

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    mn dobre kazano 80% ospeh ako ne izdrankash nqkoq glupost
    Uspeh se pi6e s "U" !
    Naistina nqkoi temi prosto nqmat smisul. Dori i za nai-elementarni ne6ta se pi6at. Za kakvo? Ne moje li da si razmurdame mozuka malko. Ako naistina ima ne6to su6testveno i trudno za re6avane-ok-ama taka...

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Мега фен Аватара на koalka
    Покани я на среща.

Град
    Terra incognita!
    Срещнете се,поговорете,опознайте се и ще видиш какво ще се получи и дали ще си допаднете и по характери и интереси!Не се притеснявай,ще мине добре!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Покани я на среща.
    +1 Но подкрепям и идеята за снимането отстрани!

--------------------------------------------------------

Град
    Варна
    MartyParty:

бъди себеси

Мен ако питаш той постоянно трябва да е себе си,нали така ? А не от сега на татък да бъде такъв?Няма да има смисъл!Тя ако те харесва наистина ще е разбрала това какъв"себе си "си.Пък най-лесното е да си открит с нея без такива изчаквания някой да направи първата крачка-директно и показваш какво чувстваш и от там ако те станат нещата-добре,ако ли не-да не те е*е!
    SEX NA EKS!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си