.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Съвет относно.....

Много искам (след като съм си научила в събота) да ме пуснат да се разхождам с приятелки ! Но проблема е че откакто изкарах 4ка на теста по математика те (родителите ми) се вманиячават в математиката ! Карат ме като си напиша веднага да се залавям с упражнения....Вече си поправих оценката но те продължават.. По някой път ми иде да избягам някъде и да не се връщам вкъщи..........Как да ги убедя че вече не съм слабачка по математика...?
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Emi nz nqmam problem s roditelite si za otcenkite za6toto az ne u4a..i imam ne mnogo visoki otcenki i im e pisnalo da se razpravqt ve4e s men..pokaji im 4e si inat i moje6 da pravi6 kakvoto si poiska6 a ne kakvoto te poiskat..pri men podeistva i ve4e nikoi ne mi tarsi smetka za otcenki u4ene u4ili6te i t.n.

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Emi nz nqmam problem s roditelite si za otcenkite za6toto az ne u4a..i imam ne mnogo visoki otcenki i im e pisnalo da se razpravqt ve4e s men..pokaji im 4e si inat i moje6 da pravi6 kakvoto si poiska6 a ne kakvoto te poiskat..pri men podeistva i ve4e nikoi ne mi tarsi smetka za otcenki u4ene u4ili6te i t.n.
    На каква възраст го направи ? Говоря за това че си им показала че си инат ?
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Не мога да проумея що эа хора са подобни родители.Странна работа.Глупаво е да постъпват по тоэи начин със собствените си деца.Съсипват най-хубавите години,иэпълнени с беэгрижие на децата си.Абе не энам.Но ми се иска всички да мислеха като мен.Така света щеше да е пълен със щастливи хора.
    Не каэвам,че трябва да эанемарят учението ти.В никакъв случай.Но при теб положението не е трагично,даже е добро.Поведението на родителите ти е маниакално.А манията по каквото и да е ,не е на добро

Сори,ама не мога да ти помогна.Освен да те посъветвам да поговориш с тях сериоэно,друго не ми идма на ум сега.И все пак раэговорът си е една добра опция,стига да го проведеш сериоэно и да поставиш ясно теэите си.Дано се поэамислят,эащото това си е раэсипия на духа на един млад човек.
    [size=7][b][u]fosse cos

кажи им че не може винаги да имаш 6ци и ако това стане, тогава би имало нещо нередно
    Аз моята майка я манипулирах като я сравнявам с майките на приятелките си, които ги пускат навсякъде, а мен не. Заплашвала съм я, че ако сега не ме пуска никъде като отида да уча в София няма да се прибера в квартирата сега вече разбрах , че съм се държала като ръб и спрях да правя така, но и тя си ме пуска вече

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Обясни на родителите си, че имаш нужда от свободно време, в което да излизаш с приятели, да ходиш по дискотеки/купони, с 2 думи да разпускаш.
    Глупаво е по цял ден да висиш над учебниците все едно се се готвиш за кандадат-студентските изпити.Съдейки по ника ти, разбирам, ч си някъде 5 клас, ако от сега ваще така те затискат, представям си какво ли ще е занапред.Покажи им, че можеш да имаш отличен успех и без терор и без решаването на камара от задачи, ежедневно.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Обясни на родителите си, че имаш нужда от свободно време, в което да излизаш с приятели, да ходиш по дискотеки/купони, с 2 думи да разпускаш.
    Глупаво е по цял ден да висиш над учебниците все едно се се готвиш за кандадат-студентските изпити.Съдейки по ника ти, разбирам, ч си някъде 5 клас, ако от сега ваще така те затискат, представям си какво ли ще е занапред.Покажи им, че можеш да имаш отличен успех и без терор и без решаването на камара от задачи, ежедневно.Успех.

Уау , да не си гадателка ?!?! (ПП - 5 клас съм !)

Уау,изобщо не може да ти се разбере от ника...

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Уау,изобщо не може да ти се разбере от ника...
    Ем неможе !

Град
    Враца
    Не знам как да ти помогна, но ти ми помогна да разбера, че имам добри родители

Казваш им,че човек неможе да е винаги отличник. Пък им кажи,че много искаш да излезеш.А ако почнат да те сравняват с някое друго дете им кажи че ТИ СИ си ТИ.

Според мен са разбрали че си 5 клас щото пише 96
    ИСКАМ ДЪВКА!

Мн ви благодаря !!!!!!!!! Като че ли подейства !!!!Поне за момента !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от MIKROBA
    Казваш им,че човек неможе да е винаги отличник. Пък им кажи,че много искаш да излезеш.А ако почнат да те сравняват с някое друго дете им кажи че ТИ СИ си ТИ.

Според мен са разбрали че си 5 клас щото пише 96

Не е толкова далеч от акъла, а гадателските ми способности са си друг въпрос

По темата, радвам се, че има прогрес.Относно това със сравняването-наще понякога сравняват моя неуспех с успеха на мой познат/съученик.Това ме влудява, определено.Но когато аз повдигна въпроса, относно това, колко по-либерални са чуждите родители те се сдухват и сменят темата...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Рядко ме проверяват за успеха ми.. тъй като и двамата нямат време, пък и съм си изградил нек'ва схема по която да действам.. немога да кажа че съм отличник но не и слаб ученик, при мен е вечната 4-ка и нагоре. А относно родителите ти.. хмм без думи ( но в крайна сметка хора всякакви.. ) .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз пък мога да ти кажа да се радваш,че ваще са заинтересовани,защото поне може да си сигурна,че по-нататък няма да излезе някъв боклук от теб.

Аз пък мога да ти кажа да се радваш,че ваще са заинтересовани,защото поне може да си сигурна,че по-нататък няма да излезе някъв боклук от теб.
    Baby вече си груба.. не е казано че когато не учиш ще станеш боклук и обратното не е казано че когато учиш няма да стане същото..
    912.Crew

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Unno
    Baby вече си груба.. не е казано че когато не учиш ще станеш боклук и обратното не е казано че когато учиш няма да стане същото..
    А,казано ли е,че когато ваще те заебат и се носиш по течението в повечето случеи от теб в крайна сметка излиза едно нищо?

Не зависи от родителите ами от това какъв си ти !! . Има богати родители дето отделят толкова пари за отглеждането на децата си ( Учители , бавачки и к'во ли не ) и накрая стават наркомани и к'во ли не ( Боклуци ), а има родители дето се скъсват 24/7 от работа и виждат децата си по 1 път на деня и от тези деца стават хора .
    912.Crew

Град
    Варна
    Мммм...спор ли водим?Само едно ще кажа:крушата не пада по-далеч от дървото.

Ми ако за теб е спор за мен изобщо не е . Пак ще се повторя зависи от самия теб.. всеки човек има силата да променя начина си на живот стига да има желание .

Абе айде както и да е все тая..
    912.Crew

Град
    Варна
    Моята първоначална идея беше,че ако едно дете се остави на произвола на съдбата и родителите му не се интересуват от него,то от него човек не излиза,но и точно обратното е факт,за това авторката на темата трябва да се радва,че получава такова внимание от родителите си. (:

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    5ти клас четворка!! Сядай да учиш и ако не завършиш с Отличен успех -доживотен банн
    The Spark

Тегли им по една майна! Рано или късно все ще им писне!

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Моята първоначална идея беше,че ако едно дете се остави на произвола на съдбата и родителите му не се интересуват от него,то от него човек не излиза,но и точно обратното е факт,за това авторката на темата трябва да се радва,че получава такова внимание от родителите си. (:
    ЩЩе се радвам да !!!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    5ти клас четворка!! Сядай да учиш и ако не завършиш с Отличен успех -доживотен банн
    Ще престанеш ли ако обичаш ???Имам проблем който се опитвам да разреша , а не да слушам твоите глупости.....Обзалагам се че ти си имал и по - слаби................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си