- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съвет относно.....
Tova ne e chak tolkova losha ocenka , no razbiram roditelite ti .Te iskat ti da si nai-dobrata , za tova go pravqt , no milsq , che prekalqvat kato ne te puskat navun .Za tova pogovori s tqh suvsem normalno ! Kaji im prosto da namalqt uprajneniqta , koito ti davat i da te puskat navun ! Tova shte opravi neshtata , sigurna sum ! Uspeh i samo 6-ci !![]()
Stranno, na6ite pak vinagi me puskat kadeto poiskam pri polojenie, 4e doma6nite sa gotovii nau4eni. Sigurno, za6toto sa me nau4ili, 4e u4enieto e mnogo vajno i znaqt, 4e sam otgovorna i vinagi gledam da balansiram u4enieto s zabavleniqta, koeto zna4i 4e 6tom izlizam zna4i sam nau4ila.
Mislq, 4e trqbva da pogovori6 s roditelite ti za tova. Posle im pokaji, 4e izlizaniqta i zabavleniqta ne pre4at na u4enieto ti i 4e ne zna4i , 4e kato izliza6 s priqtelki 6te zanimari6 doma6nite. I estestveno ocenkite ti 6te sa dokazatelstvoto.
Uspeh
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Мн благодаря , нещата се оправиха ..... !Предлагам ви да заключваме темата а ?
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Абе какво е това ? Аз в 5 клас пред блока само за по 1 час можех да излизам ,а тя да се разхожда ? Къде ще ходиш ? Аз ако съм само пред блока...!
Мен като взеха да ме пуска от 6-7 клас , сега съм 9 и съм обиколил целият град , всички кафета,вскики барове(изключение на 1) и ми е супер сдухано , защото вече няма какво се прави супер безинтересно!Също така съм много зле с оценките и ще стане един боклук от мене...Защото в началото не ми правеха проблем с оценките и аз свикнах така и сега и да ми опяват и да не ми опяват , немога да седна над учебника!
Казвам ти по-добре така. Има време за всичко е сега порасни 1-2 години и ще те пускат ! Все пак си и момиче....
btw: Неможе да не те пускат....поне за 1 час...
И аз не съм добра по математика но затаива оценки поне моите родители ми забранили да изляза пък и ти вече си я оправила говори с тях