Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Цитирай Първоначално написано от MartyParty
бъди себеси
Ахахаххаахаххахахахахахах ахахахааха
Сори,не се сдържах.
Това вече стана беэкрайно банално и глупаво.Е ,да вярно е ,че е най-добре винаги да бъдеш себе си и да се държиш естестевно,но не е това начинът эа успех.Пък и ,ако си някой пълен кретен с идиотско поведение,по-добре да не бъдеш себе си и да се стремиш да направиш по-добро впечетление.Така,че спрете да повтаряте това просташко клише.
Иначе най-добре е просто да не влагаш много ентусиаэъм,че ако не се получи,да не останеш раэочарован.Просто прави каквото трябва,пък да става каквото ще Това преди ми беше девиэ.В случая не е въпрос на живот и смърт.Покани мацката да иэлеэете,поопоэнаите се,поговорете,пък те нещата ще станат от самосебе си,щом и двамата се харесвате.
ПХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

СОРИ, АМА И АЗ НЕ СЕ СДЪРЖАХ!
Тва беше най-тъпото нещо, което съм чувала през живота си! "бъди себе си" - цитирам: "било глупаво, щот ако си някой олигофрен, по-добре да не бъдеш себе си, а да се стремиш да направиш по-добро впечатление..."
Кво каза, извинявай, ама този човек трябва цял живот да не бъде себе си, тъй ли? не си прав/а... Винаги бъди себе си, който те харесва наистина ще те харесва такъв какъвто си! Кретен да си - пак ще те харесва ако е писано така...
а пък за автора - давай бе, кво чакаш, като не стане - еби му майката!