- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога за последен път се напихте?
Кога за последен път се напихте и какво ви разказваха после а ако не е било толкова жестоко какво сr спомняте или как се чуствахте сутринта???
Оу, сега е моят шанс да се изфукам - никога![]()
^и аз...винаги мога да се владея
Ох.. Аз прочетох напикахте.![]()
![]()
Иначе за последно пийнах малко повечко преди... около 2 години да кажем...![]()
mm predi 2 sedmici, oba4e utre ima 3en rojden den i pak ^^
аз също...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^е, то след определено количество просто не си спомняш![]()
споко, нормално е![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз не съм се напивала и не смятам да го правя :P
миналата год по тва време и нямам никъв спомен...смътен да е от моменти в много тежко положение и от разказа кво е било нататък не съм се напивала жестоко...само до замайване съм стигала
На нова година и от тогава вече не смесвам 4 твърди алкохола наведнъж, като пия вече е само за настроение
(Аз всичко си помна де,вярно на другия ден бях полу-мъртъв,ама то ми е разрешено все пак имам рожден ден на 1ви януари и аз си го празнувам на нова година![]()
)
The Spark
никога не съм имала сериозен запой...иначе последно си пийнах на 14 февруари винце водка![]()
![]()
![]()
в сряда![]()
Minalata sedmica ... Prosto za nastroenie ... ama to edno nastroenie stana![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
za men otdaaavna mina pieneto s cel napivane. opredelno moga da kaja che znaq kolko da piq. i vse pak, skoro ne mi se e sluchvalo da piq alkohol.
P.S. Nqma nishto po-glupavo ot tova da se hvalish kolko si se napil i kakva glupost si napravil...!
Преди около 2 седмици, и от тогава съм решил да не пия твърдо
8 декември 2006.
Нищо особено не се е случило, докато ми се губят спомените... поне така казват...![]()
8mi mart 2008
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На Нова година, като беше учудващо цивилизовано напиване без каквито и да било проблеми. Утре да е живот и здраве има някакъв шанс за размазване, но едва ли ще се осъществи.![]()
Левски шампион але але!
ne komentiram sramni za men vaprosi![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
на нова год. се разбих мноо и от тогава знам кво да правя! И ТО С водка зелена ябълка (питате ли ме кфо ми беше а )ужас ..
14-ти февруари 2004г.
Спомени си имам... пих водка с кола, после само водка, пак водка, още водка, и отново водка... накрая оповръщах стълбите във входа на един приятел. Прибрахаме в нас, като се наложи сама да си отключа (а само колко трудно беше, трябваха ми 5мин., докато нацеля да вкарам ключа в ключалката), защото придружителите ми в трезво състояние не можаха да отключат.
После си легнах и цяла нощ повръщах. На сутринта ме болеше главата и имах ужасен вкус в устата. От тогава не пия водка, а и въобще не прекалявам с алкохола.
![]()
Аз последно се напих седмица преди нова година. Това беше най-дивата ми нощ и едновременно най отвратителната ..... апък на следващия ден напрао бях като зомби. Утре сиг ше се напия шот най-добрия фр има имен ден и тряя да го уважаапък и тряя да удавя мъката ... (не че съм някаф алкохолик де, най-много да се напия 3 пъти в годината)
![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
хахаххахаха познавам 50 човека, които са се радвали и любували на green apple-тип водката и на следващия ден ггПървоначално написано от ~egoistiC
The Spark
Не съм се напивала зловещо от бая малка... Тогава беше толкова зле, 4е някак си ми уби вси4ките мераци да повтарям
![]()
Робинята на Quench