- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога за последен път се напихте?
преди няколко часа !![]()
I am what I am !!!
След около половин час ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Миналия петък...напиване трудно казано, но определено бях на градус по едно време.
27 април 2007 година.
Аз си правих някакви шотове, водка, мента, ром и прясно мляко. Не знам колко изпих, но не е било малко. Направих си щепсел и си легнах. На другия ден минах на друго нещо. От онази нощ не съм пил, а и не ми се пие.
Може би леко бях подпийнала преди 4 месеца, но всичко си спомнях, а на сутринта не ми беше лошо - идеално си беше...
...като по учебник....Първоначално написано от koalka
![]()
Най-обичам така да става.Хем пиеш, хем не ти става лошо.
Всъщност единственият път,когато се напих без да знам кво правя как го правя и къде съм...и някви е такива простотии беше...ъм 3.09.2007...
кекекек
не пием ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
преди една година, че и повече, беше много зле работата, от тогава не съм повтаряла толкова брутално![]()
снощи, бяхме аз и текилата на ек-ек...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ем .. на Нова Година пих .. но малко , и не мисля , че бях пиян ..
На ... 2 Ноември 2007-ма година да беше .. да , тогава беше .. после пак пих малко на 6-ти Декември .. и тва е ..
да поястня - на 17 години съм , и не се доказвам с пиене![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Poslednoto mi zapomnq6to se napivane....beshe predi okolo 2 sedmici,praznyvahme rojden den,s priqteli...
пфф... последно беше някъде след 8ми декември.. Бяхме се събрали на 'женско' парти... и се получи доста неприятно като се има предвид, че не пия много, а ей тъй за компания евентуално. Обаче се бяха прибрали едни приятелки от София.. ии да. Уж малко, малко... ама после 2дена ми беше ужасно.Беше се получило няк'во недоразумение с т'ва пиене... и вече не... ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами... преди няколко месеца. Беше наистина сериозно напиване и се случиха доста кофти неща...
Общо взето с тази пиянска вечер чашата преля иии не съм блиизвал от тогаваНямам и намерение...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Преди 2 седмици ... стана тъпо ... защото никой не искаше да пие с мен и се наложи да си допивам сам!
Разбира се понапих се малко и другите решиха да ме вземат за мезе .. явно го бяха планирали .. изпокарах се с половината .. ооо да и една 15 годишна която не знае какво има между краката започна да ми държи сметка как съм се държал с хората и какъв съм бил!
Сами може да се досетите какво последва ...![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.