.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Това кърма ли е?

Ами аз забелязах нещо при мен и малко се стреснах,защото съм още на 16.Имам си сериозен приятел,но не сме правили секс и все пак сме се натискали и така нататъка.Случвало се е да смуче гърдите ми и нз от това ли или аз почвам да си въобразявам ,но е факт,че започна да ми тече течност от гърдите?Защо?На някой случвало ли му се е Доста съм стресната ако трябва да съм честна.Течността е като вода,но с леко бял цвят,а когато ги натисна си излиза цяла капка случвало се е даже да си е бяло като мляко(кърма).Как да го спра?Проблем ли ще ми е за бъдещете?ПЛС помощ кажете мнение.

Ако темата не е за този раздел сори нова съм

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми ако си бремменна в 8-9 месец може да се каже че е нормално ....
    Ама на 16 айде да не си такава ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Боже,за първи път чувам нещо такова.... Темата ебавка ли е Ако не,друго освен да ти кажа да идеш на някъв лекар...не се сещам..сори..успех.. : )

Хаха искаше ми се да е ебавка ама може и аз да си въобразявам вече нещо...не съм бременна,ама почнах да развивам някакви теории,че от смученото са се задействали някакви желези или нещо такова

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqma nachin ot smuchene da se zadeistvat mlechni jlezi. Te nqma kak ako ne si bremenna. Po dobre se konsultirai s lekar. Pokaji mu technostta. Stranno mi e... ne sym chuvala predi za takova neshto.

Guest
    Еее пък и вие.

Бъди оптимист, мойто момиче.Вече всяка сутрин ще можеш да си пиеш кафето с мляко...

Да не е слюнката на приятелят ти?

Ами мерси ама не ми се ходи на лекар,смисъл това ми е краен вариант.Първо смятам да изчакам може да си спре.Не съм казала на майка ми и нз как ще реагира,за да идем на лекар,за това и пуснах тема да видя дали на други им се е случвало

Цитирай Първоначално написано от _(_
    Еее пък и вие.

Бъди оптимист, мойто момиче.Вече всяка сутрин ще можеш да си пиеш кафето с мляко...
    ХАха мерси 100% натурално Не е слюнката му,защото се случва когато не е с мен

Голям фен Аватара на go71n
    awe po filimite s1m gledal 4e kato jena si vaobrazi 4e e bremmenna taka stava s16to se naduva korema se edno naitstina e bremmenna ama nz vij hoi na lekar ili si predloji uslugite na nqkoq firma za proizvodstvo na kiselo mlqko

Град
    Варна морето сините вълни....
    и аз съм на мнение,че трябва да идеш на лекар
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

kuf lekar be momi4e?! nqma da se pritesnqva6 vsqka jena e gotova da kurmi,nezavisimo dali e bremenna ili ne. prosto kogato ne si bremenna se iziskfa po dulga stimulaciq,pri teb moje bi ne 4ak tolkova dulga. tova e ne6to normalno,nqma absoliutno ni6to ot koeto da se pritesnqva6

Силно се надявах някой да го каже Мерси много Rise_Against по-успокоих се явно е временно каквото и да е и ще си отмине. Благпдаря все пак за мненията на всички

i moga da vi dam edno naisitina seriozno dokazatelstfo. kurma4kite prez srednovekovieto,ta 4ak i do dnes. tezi guvernantki,koito kurmqt bebeto vmesto biologi4nata mu maika. iskate da mi kajete,4e te vsi4kite imat malko bebe ili puk sa bremenni?! absurdno e!

опитай го на вкус и кажи дали е мляко
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Ами сега не ми се стиска,за да тече,но ако се появи ще кажа

Определено не съм бременна,защото не сме правили секс,явно е нещо на хормонална основа просто

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje pyk da e neporochno zachatie.

Цитирай Първоначално написано от buxbull
    опитай го на вкус и кажи дали е мляко
    mai4inata kurma nqma vkus na mlqko,a po skoro na sladnikava voda

Град
    RuSe

Re: Това кърма ли е?

Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    Ами аз забелязах нещо при мен и малко се стреснах,защото съм още на 16.Имам си сериозен приятел,но не сме правили секс и все пак сме се натискали и така нататъка.Случвало се е да смуче гърдите ми и нз от това ли или аз почвам да си въобразявам ,но е факт,че започна да ми тече течност от гърдите?Защо?На някой случвало ли му се е Доста съм стресната ако трябва да съм честна.Течността е като вода,но с леко бял цвят,а когато ги натисна си излиза цяла капка случвало се е даже да си е бяло като мляко(кърма).Как да го спра?Проблем ли ще ми е за бъдещете?ПЛС помощ кажете мнение.

Ако темата не е за този раздел сори нова съм
    Това ми е мега странно. . . . . Според мен е най-добре да отидеш на лекар,даже и да е нищо все пак ти трябва професионално мнение,а не такова на тиинове от форума......
    Все пак както ти си прецениш.....

Мерси това ще го направя ако не спре след известно време,защото наистина лекаря си е професионалист,но искам да видя дали няма да отшуми,за да не се окаже фалшива тревога

Ти си адската шматка.
    Сиурно си единствената дето ти тече нещо от циците, което ама хич не е нормално... ама не и се ходило на лекар... бляяяк
    Аман от такива смотани момичета.. вие сами не си помагате пък после си биете главата в стената..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Боже,за първи път чувам нещо такова....
    и аз

hottie
    Guest
    Мацка сигурно е хормонален проблем. Възможно е да имаш висок пролактин. Помоли личната ти лекарка да те насочи към ендокринолог или гинеколог и те ще те изпратят да си направиш хормонални кръвни изследвания - задължително пролактин , както и прогестерон, TSH и пр.
    Ако случайно се окаже това не е страшно. Лекува се, ще ти предпишат разни хапченца.
    Ако не е това може да е от противозачатъчни(ако пиеш).Тогава сигурно ще ти кажат да ги спреш.
    Ако и това не е причината има просто момичета, на които им изтича понякога секрет от гърдите. Ти може да го имаш отдавна но чак сега да си го забелязала.
    При всички случаи не е страшно, но ако е пролактин е хубаво да се следи и да се смъкне нивото му.

hottie
    Guest
    Между другото можеш ли да кажеш дали е прозрачно,бяло или розово? Забелязала ли си болки в гърдите?

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Боже,за първи път чувам нещо такова....
    и аз
    tui mn mi e strano za pruv put 4uvam takova ne6ty dano da ne e ne6ty lo6o

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си