.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    hottie
    Guest
    Не е лошо. Ако е пролактин малко досадно и трябва да се внимава, но не е задължително да е това.

Не са ме боляли и е по към прозрачно,но тече смисъл появява се капчица само когато се натисне самото зърно да излезе...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    Не са ме боляли и е по към прозрачно,но тече смисъл появява се капчица само когато се натисне самото зърно да излезе...
    Ами значи може и да не е пролактин,защото е по-белезникаво. Но пак не се знае. Наистина те съветвам да говориш с майка ти да си видиш хормоните. Не боли,не е страшно, но просто да е под контрол. А и ти ще си спокойна. Може да се окаже просто нищо
    Или изчакай 10тина дена и ако още го имаш отиди на лекар.

Добре мерси така и ще направя ще изчакам малко,защото днес например нямах нищо Ако се появи и продължи ще ида на лекар

hottie
    Guest
    Успех, ама щом днес няма нищо сигурно не е висок пролактин ! Не се притеснявай. Както вече казах има жени на които им се случва, я някои дори не го забелязват защото то се забелязва само при стискане на гърдата/зърната.

Сиг и при мен е нещо такова.Мерси много

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ми ако си бремменна в 8-9 месец може да се каже че е нормално ....
    Ама на 16 айде да не си такава ....
    samo da te svetna 4e te4nostta,koqto leko kape ot gardite na bremennite v 8-9 mesec jeni ne e kurma!!!!!!!A ti kato si neprosvetena-ne pi6i,kurmata trugva edva sled kato bebeto ve4e se e rodilo(v nqkoi slu4ai izob6to ne trugva)
    a po temata-NQMA NA4IN tova da e kurma,ot smukaneto nqma 6ans da se razviqt mle4nite jlezi-te se razvivat SAMO i EDINSTVENO v naprednala prebennost i kakto ve4e kazah se aktivirat sled rajdane na ploda(ako se aktivirat izobto)

Разбрах,че определено не е кърма.Нз точно какво е,но се надявам да не е опасно.От всички съвети както казах ще изчакам малко време и ако продължи на лек

Отделянето на течност от гърдите, различна от кърма, може да е в резултат от наличието на инфекция, оток или тумор на гърдата. Изтичането на зеленикава или жълта течност най-често е причинена от кисти. Изследванията показват, че 50-80% от случаите на отделяне на течност - кърма или друг вид, от гърдите не е свързано със заболяване, но ако това се случва с вас, препоръчително е да отидете на лекар за подробен преглед.

Със сигурност не е киста,защото не е жълто или зелено,а пък тумор плс дано да не е.Не е постоянно изтичане случи се 1-2 пъти не е постоянно...мале как се стренха с тоя тумор

Супер фен
    Град
    Венера
    иди на лекар, не си играй, тва е здраве.
    Пипат ти гърдите, най- много снимка да искат, нито е срамно, нито страшно, не бива да се притесняваш. Не си играй със здравето, не си струва.

аз много бих се радвал ако някоя пуска така сокче
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    иди на лекар, не си играй, тва е здраве.
    Пипат ти гърдите, най- много снимка да искат, нито е срамно, нито страшно, не бива да се притесняваш. Не си играй със здравето, не си струва.
    Напълно подкрепям ... ! не си играи това не е шега работа знаеш ли кво може да стане

Няма никакво чакане отивай , отивай !

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Лекааар не трябва да гадаеш сега въпроса не е на Ези или тура провери и Ще бъдеш спокойна а и някой Ще ти помогне със сигурност

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Няма никакво чакане отивай , отивай !
    otivai!

Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    Със сигурност не е киста,защото не е жълто или зелено,а пък тумор плс дано да не е.Не е постоянно изтичане случи се 1-2 пъти не е постоянно...мале как се стренха с тоя тумор

Причините за изтичане на секрет от гърдите могат да са различни - хормонални нарушения,висок пролактин - при висок пролактин секрета е млечно бял състоянието се нарича галакторея.Секрет може да има и при силна възбуда,мастопатия и т,н.Също има жени при които е напълно нормално да имат секрет който е прозрачен.Дори и да няма секрет които е прозрачен също е нормално.
    Най-добре отиди на лекар да те види!Пиши тук какво е станало и какво са ти казали.
    Прегледа не е страшен - лекаря ще ти прегледа гърдите с ръце и най-много да те види и на ехограф.Освен това при нужда може да ти назначи и допълнителни изследвания - хормонални,рентгенография на села турцика(на главата) за да се види състоянието на хипофизната жлеза или др.

hottie
    Guest
    Тумор дрън дрън. Не плашете момичето. Най-много да е пролактиномч, но дори в това се съмнявам.

doctors добре описа всичко. Лекаря ще те прегледа и хубаво е да ти вземе секрет от гърдата и да го изследва.
    Но аз съм сигурна, че не е нищо сериозно.

Аз съм имала подобен секрет и както си дойде,така и си отиде.Прегледаха ме подробно след като ми изкараха акъла в началото и накрая се оказа НИЩО.

Град
    Blondeland
    I na men mi se e sluchvalo - spokojno ...
    Rastesh , oformqsh se.... mlechnite jlezi!

Syjalqvam , che pisha taka , no na tozi komputyr nqmam Flex...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

нормално е при такава стимулация да се отделя секрет. А при някои жени си го има постоянно - ако е прозрачен и леко бял си ОК. Не пречи да се консултираш с лекар.

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ми ако си бремменна в 8-9 месец може да се каже че е нормално ....
    Ама на 16 айде да не си такава ....

+ 1 няма как или просто е кърма пак , но тя излиза поради развитите ти гърди ............................... може ли да ги видя

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    според мен всичко е на психическа основа, въобразила си си, че от смученето може да се появи кърма и действително се е появила. Бях гледала некво предаване, в което едно момиче си беше втълпило, че е бременно и имаше кърма щото мозъка изпращал там някакви сигнали до млечните жлези

Ще ти кажа едно временно е щото знам за случаи могато и от зърната на момчета са излзиали такива течности....Споко временно е

Цитирай Първоначално написано от go71n
    awe po filimite s1m gledal 4e kato jena si vaobrazi 4e e bremmenna taka stava s16to se naduva korema se edno naitstina e bremmenna ama nz vij hoi na lekar ili si predloji uslugite na nqkoq firma za proizvodstvo na kiselo mlqko
    И не само във филмите... С внушение много проблеми можеш да си отвориш.. когато си внушаваш лошо де.

Такова нещо за първи път чувааам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си