.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Да не е слюнката на приятелят ти?
    шш селски мани тоя грозен гейнер от аватара и прочети пак кфо пише момичето...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Nqma nachin ot smuchene da se zadeistvat mlechni jlezi. Te nqma kak ako ne si bremenna. Po dobre se konsultirai s lekar. Pokaji mu technostta. Stranno mi e... ne sym chuvala predi za takova neshto.
    Няма начин?!?!?!?... Нямам сили да се занимавам с такива патки.

Ima6 hormonalen problem, otidi na lekar

jlezite se zadeistvat ot hormoni ne ot smu4ene!

Бях чел, че ако много продължително си дразниш зърната и ги смучат, след време започват да пускат кърма или някакв си там течност.. Ама това става трудно.

Ама едва ли ти ги смучат чак толкова... се пак не си коза предполагам ;д

Отивай ан лекар, ако още не си отишла. Аз такова нещо не съм чувал досега => значе не е нормално..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на pinki
    бях чула преди време, че и гърдите секретирали поразрови се в нета трябва да пише нещо успех
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Да не е слюнката на приятелят ти?
    хахахах това беше най голямата простутия
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

иди са прегледай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си