.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    hm ... lo6o e che ima6 tolkova nisko mnenie za sebe si vseki ima 4ar!!! nz tvoq kakuv e oba4e trqbva da go pod4ertae6 a i grimovete v dneshno vreme sa tolkova dobri 4e moje da pokriqt vseki tvoi nedostatuk molq te prati snimki za da te vidq i ako moga da ti pomogna s ne6to moito mnenie e che nqma grozni hora a puk na tvoite suychenici koito ti se podigravat im tegli edna maina
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Че то и аз не се харесвам..и се комплексирам много..и мойте проблеми са по-големи и от твойте..1.имам ужасни пьпки и белези от тях и ми е много гадно като ме наричат пьпка..не с харесвам косата тьнка мазна,правя й маски и кви не други неща.. ..Може би най-големият ми проблем са пьпките..ще ходя на дерматолог и се надявам да се оправя

hm .. mn shibano che te narichat taka spox na tazi vuzrast e normalno da imash pupki a na tq prosto ne im obru6tai vnimanie i kakto napisah malko po gore tegli im edna maina i ne se zanimavai sus selqni
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    hm .. mn shibano che te narichat taka spox na tazi vuzrast e normalno da imash pupki a na tq prosto ne im obru6tai vnimanie i kakto napisah malko po gore tegli im edna maina i ne se zanimavai sus selqni
    Ми ще се опитам..вьпреки,че пак ще ми ьде гадно.. искам да им се вьрне двойно

xax moito momiche vsichko se vrushta tupkano !!! po dobre kusno otkolkoto nikoga nali znaesh prosto kolkoto i da e trudno vseki put kogato te obidqt ne gi slushai prosto izkluchi vse edno gi nqma a puk i zashto trqbva da si sasipvash nastroenieto zaradi nqkvi murliovci koito ne sa nishto poveche ot teb

Голям фен
    няма грозни хора...ако не се харесваш ти самата едва ли другите ще те харесат
    направи нещо за себе си ако мислиш че ще помогне
    не се отчайвай

Stiga gluposti !!! Vseki e krasiv po nqkakuv nachin-dori i drugite da ne go zabelqzvat ! Pogledni se v goledaloto i vij che si super ! Nikoga ne si misli takiva raboti ama nikoga ! Vseki e unikalen sas vunshniq si vid-nqmash nujda ot plastichna operaciq povqrvai mi !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Снимка!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Виж на мен също някой хора са ми казвали че съм грозна , а други ми казват че съм хубава , но никога не съм се засягала от коментарите на другите както казаха по горе теглиш им една майна и продължаваш на пред.Аз вече съм спряла да се самокритикувам спри и ти . А не вярвам да си толкова грозна,че чак да искаш да си правиш пластична операция - мисля че малко грим и т.н.. скриват много недостатъци. Айде успех

Град
    In Devil's Castle
    ами и Кeira Knightley няма никакви гърди,ама това означава ли,че не е невероятно красива..лицето..ами малко гримче,туй-онуй, с една хубава прическа и всички ще се нормализира.дупе..е,за това говори с някои,който се занимава със спорт стига с тези пластични операции !
    someone else...

дай пик да те видим де

Неможе да си толкова грозна..
    ВСЕКИ СИ ИМА ЧАР И ВСЕКИ ЩЕ БЪДЕ ХАРЕСАН ОТ НЯКОГО РАНО ИЛИ КЪСНО.., но ако продължиш да говориш че си грозна..
    дай снимка да те видим..
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си