- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- момичета от кои клас почнахте да носите обувки с токчета?
амиии аз съм 10-ти и още си ходя с кецове и маратонки![]()
![]()
![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
В 6ти клас зимата имах ботуши със...май беше 3 см ток...от тогава не съм ходила на токчета
7 клас зимата... тогава за 1ви път си купих ботуши с ток..![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
никога не съм носила токчета.
8-ми клас вече бяха на по-дамски, но не тънък, естественоА преди това пак имах някакви, ама по-скоро от рода на платформички.
Хаха, още не съм решила да се самоубивам... 9 клас съм... и едва ли до 12 ще обуя нещо на ток.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И аз така.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Аз и сега не нося, пък да не говорим като по-малка...![]()
![]()
Робинята на Quench
ot 7-mi
Хм...мен още ми задават въпроса "до кога ще ходиш с кецове"...12кл съм.и съм обувала ток извън вратата на апартамента..точно веднъж- преди 2 дниБала ще ми е за 2ри път ако не успея да навиянаще да си ида с кецките
От 9 клас нося.
Но рядко се случва.
От 10-ти клас, но тока не е хич висок, а и не толкова често.
Не съм обувала и не смятам да го направя в близките 2-3 години :P
ааааааааааа аз такива работи няма да нося и живи и здрави кат му дойде времето и за бала ми няма да нося токче
ще се измисли нещо :P
10 клас съм и не съм носила и аз извън къщи ....,аааа не носих предиии месец и малко само,защото нямаше какво друго да обуя и се постарах никой познат да не ме види в 10 сутринта по витошка![]()
Ем,наречете ме ограничена,но не смятам че 8ми клас е нормална възраст,на която трябва да се носят по 7см токчета..
Аз започнах да ги нося пред половин година,тоест първа година студентка.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
В някой много много бъдеш и далечен клас ще се случи..
Не съм носила,не смятам и да нося.В даскало има някви 12-13 годишни,дето ходят с 10см токчета.Интересното обаче е как доволно падат,но най-вече как търпеливо стават.![]()
ток, юни месец, 10 клас, за гаврата всъщност се намъкнах в едни остри чехли на майка...важното е, че се прибрах без да съм падала и издържах в дискотеката...иначе миналото лято (след 11 клас) си взех обувки с нисък ток...и ги нося от време на време...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хаха какво хД аз съм на 13 и токче не съм докосвала бе..освен, когато ходех на танци, ама т'ва беше преди 3 години..
аз и токчетанося си кецовете и кубинките и не се занимаам с глупости..
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Ami kogato biah na 13 maika mi nastoia da si vzema edni letni sandali na dosta visoki platformi i posle zimata za N.G. lelia mi mi vze edni byty6i s 4-5cm tok4e ama gi ybyh samo togava za6toto ne mi be6e ydobno.Ot 16godi6na nosia naistina visoki obyvki s tunko tok4e no samo za specialni sly4ai.
еми за пьржи пат си зех в пети клас ама предпо4итам маратонки
Първите ми и последни до този момент обувки с токче си купих в 6 клас, но ги носих само едно лято. Предпочитам кецове и обувки с равна подметка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.