.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

не смята те ли ...

НЕ мислите ли, че този раздел трябва да има ограничения във възрастовата граница за посещение . В смисал такъв, че се посещава от прекалено малки деца, а глупостите които се пишат не са за техните глави! Това по някакъв начин ги подтиква към сексуални действия в ранна възраст и точно от там се получават повечето бели ... и едва след като фала вече е на лице те пишат тема и искат помощ от нас по-големите, но ние в случая сме безсилни???? Мисля че трявябва да се сложи една граница от 14+ , не че няма да четат темите отново, но поне ако мдераторите са модератори по акъл ще могат да отсяват кой е на 11 и кой на 18... ????
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Еми според мен не, точно тук повечето хора могат да се образоват да видят кое е правилно и кое не, а и повечето съвети са, като сте малки да не правите секс така че нз кое може да ги подтикне
    The Spark

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Еми според мен не, точно тук повечето хора могат да се образоват да видят кое е правилно и кое не, а и повечето съвети са, като сте малки да не правите секс така че нз кое може да ги подтикне
    Не всички им казват да не го правят

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Е добре де поне да се образоват ^^
    The Spark

Пич, първо ние не смята_ме нищо

Второ, тва е тийнеджърски форум, името му ясно дава да се разбере, че тук се събират предимно 12-18 годишни.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men trqbva kato se registrirame da ima mqsto kydeto da si pishem vyzrastta. I na horata pod 14 ili 15 primerno da im e zabraneno da pishat v razdela. Inache spored men e hubavo da chetat za da se obrazovat. No da e zabraneno da pishat zashtoto se davat mnenia ot koito kosite sa mi shtrykvali.

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spored men trqbva kato se registrirame da ima mqsto kydeto da si pishem vyzrastta. I na horata pod 14 ili 15 primerno da im e zabraneno da pishat v razdela. Inache spored men e hubavo da chetat za da se obrazovat. No da e zabraneno da pishat zashtoto se davat mnenia ot koito kosite sa mi shtrykvali.
    Оферта,но ми е интересно тази забрана как ще стане.... И колко "пубера" ще се регнат като малчовци на под 14 г

Град
    в Русия съм
    Попринцип забраната много лесно може да се въведе но нали има тъпата защита на личните данни.. а иначе една връзка се прави с МВР или там квото се води не съм запознат с институциите ...и се пише номера на личната карта примерно ... за да имаш лична карта трябва да си на минимум 14.... е проблема е решен нека четат но не и да пишат ...
    и eblio - тинейджър е човек между 13 и 18 а не между 12 и 18 !

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Попринцип забраната много лесно може да се въведе но нали има тъпата защита на личните данни.. а иначе една връзка се прави с МВР или там квото се води не съм запознат с институциите ...и се пише номера на личната карта примерно ... за да имаш лична карта трябва да си на минимум 14.... е проблема е решен нека четат но не и да пишат ...
    Не виждам кой ще поеме грижата....

В днешно време въпросът за секс се засяга от много ранна възраст и определено е поучително да се четат тези теми,а от отговорите им може да си извадиш много изводи за бъдещото поколение Малки ама утракани :P

Град
    Варна морето сините вълни....
    Идеите са добри....Почти всеки ден чета как 13 годишни разказват за половия си живот или питат дали са бременни .Та те още както се казва "Мляко около устата си имат".
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Ако трябва да сме толкова прецизни е 13-19 години.

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    В днешно време въпросът за секс се засяга от много ранна възраст и определено е поучително да се четат тези теми,а от отговорите им може да си извадиш много изводи за бъдещото поколение Малки ама утракани :P
    Много ли си утракана....

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    Moderatorite. Nadqvam se... ILi ako ne te... neka dadat zadachata na nqkoi hora jelaeshti ot nas koito da se spravqt s tova. Zashtoto ideqta e naistina hubava. I shte byde polezna za samia razdel.

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    А тия модератори за окраса ли са сложени, а тия кампаните анти детското насилие кой ги организира .. кво им пречи да орагнизират нещо подобно с цел сексуална култура и то точно този сайт да спечели бонуса ....

Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    а от отговорите им може да си извадиш много изводи за бъдещото поколение Cool Малки ама утракани Razz
    Да вярно че може да се извадят много отговори ... но не и отракани .. думичката е друго ама ще я спястя ....

Годините не винаги са много точни,защото си е до организъм ,но въпроса е,че все пак 12-13 годишни това е около 5 клас ако не се лъжа и си е доста рано според мен.Нз то си е до мнение ,но са си малки...Както се каза те Мляко около устата си имат още

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    Идеите са добри....Почти всеки ден чета как 13 годишни разказват за половия си живот или питат дали са бременни .Та те още както се казва "Мляко около устата си имат".
    Един ден лошия вълк се разхождал из гората с надървен чеп.Видяла го Червената Шапчица и го попитала:
    -Вълчо,какво е това между краката ти?
    -Още си малка да знаеш с това мляко около устата !-казал Вълчо и се засрамил.
    -Ама това не е мляко...-отговорила Червената Шапчица засрамена

Град
    RuSe
    Ако не сте забелязали,сайтът се казва teenproblem => е за тинейджъри. Т.е. лица от 13 - 18 горе-долу.

еееи аз съм на 14 и чета защото ми е интересно и не ме подтиква към сексуални деиствия още от ранна възраст пък и от тук много неща научавам :P

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    между 13 и 19..идеята идва оттам,че за да си "TEEN" трябва цифрата на годините ти да завършва на "TEEN" .. като станеш на 12 си тийн и като станеш на 20 вече не си..
    ..влюбен..

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от snoopdogg
    между 13 и 19..идеята идва оттам,че за да си "TEEN" трябва цифрата на годините ти да завършва на "TEEN" .. като станеш на 12 си тийн и като станеш на 20 вече не си..
    Знам го тва .. ама вместо 9 явно съм натиснал 8 .. няма значение . .. свършен факт

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от snoopdogg
    S tova se opitvash da oborish ideqta li? Zashtoto az lichno ne mislq che e normalno 12 godishnite da pishat temi ot sorta na "Bremenna li sym" .. "Analen orgazym" ili neshta ot sorta. Nito pyk mnenia i syveti na tazi tema zashtoto samo glupavi neshta se pishat... i smeshni... i neshta koito ne mogat da dadat polezen urok...

Spored men trqbva da ima ograni4enie za6toto kolkoto i da govorim 4e sa malki nqkoi i 4e ne trqbvada gopravqt te kato 4etat kakvo pravqt golemite i se mu4at da podrajavat i po4vat da vodqt polov jivot a na tqhnata krehka vurast tva e ........otvratitelno

и как ше ги контролираш ше ги караш да ти постват копия от лични карти
    нека си пишат просто искат внимание дечурлигата , лошо няма

hottie
    Guest
    няма как.всеки може да попълни, че е на 18 примерно...плюс това за да се избегне това то трябва едва ли не да им се забрани достъпа до интернет както и да излизат по улиците защото е пълно с перверзни билбордове, да не гледат телевизия, защото е пълно с просташки реклами, а и на училище да не ходят защото там се правят оргии още в 8ми клас и се заснемат...
    В къщи в килера и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си