- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не смята те ли ...
НЕ мислите ли, че този раздел трябва да има ограничения във възрастовата граница за посещение . В смисал такъв, че се посещава от прекалено малки деца, а глупостите които се пишат не са за техните глави! Това по някакъв начин ги подтиква към сексуални действия в ранна възраст и точно от там се получават повечето бели ... и едва след като фала вече е на лице те пишат тема и искат помощ от нас по-големите, но ние в случая сме безсилни???? Мисля че трявябва да се сложи една граница от 14+ , не че няма да четат темите отново, но поне ако мдераторите са модератори по акъл ще могат да отсяват кой е на 11 и кой на 18... ????
Еми според мен не, точно тук повечето хора могат да се образоват да видят кое е правилно и кое не, а и повечето съвети са, като сте малки да не правите секс така че нз кое може да ги подтикне
The Spark
Не всички им казват да не го правятПървоначално написано от 5StaR
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Е добре де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
поне да се образоват ^^
The Spark
Пич, първо ние не смята_ме нищо
Второ, тва е тийнеджърски форум, името му ясно дава да се разбере, че тук се събират предимно 12-18 годишни.
Spored men trqbva kato se registrirame da ima mqsto kydeto da si pishem vyzrastta. I na horata pod 14 ili 15 primerno da im e zabraneno da pishat v razdela. Inache spored men e hubavo da chetat za da se obrazovat. No da e zabraneno da pishat zashtoto se davat mnenia ot koito kosite sa mi shtrykvali.
Оферта,но ми е интересно тази забрана как ще стане....Първоначално написано от Nadelina
И колко "пубера" ще се регнат като малчовци на под 14 г
![]()
Попринцип забраната много лесно може да се въведе но нали има тъпата защита на личните данни.. а иначе една връзка се прави с МВР или там квото се води не съм запознат с институциите ...и се пише номера на личната карта примерно ... за да имаш лична карта трябва да си на минимум 14.... е проблема е решен нека четат но не и да пишат ...
и eblio - тинейджър е човек между 13 и 18 а не между 12 и 18 !
Не виждам кой ще поеме грижата....Първоначално написано от ubuntu
![]()
В днешно време въпросът за секс се засяга от много ранна възраст и определено е поучително да се четат тези теми,а от отговорите им може да си извадиш много изводи за бъдещото поколениеМалки ама утракани :P
Идеите са добри....Почти всеки ден чета как 13 годишни разказват за половия си живот или питат дали са бременни .Та те още както се казва "Мляко около устата си имат".
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ако трябва да сме толкова прецизни е 13-19 години.Първоначално написано от ubuntu
Много ли си утракана....Първоначално написано от bubole4e
![]()
![]()
Moderatorite. Nadqvam se... ILi ako ne te... neka dadat zadachata na nqkoi hora jelaeshti ot nas koito da se spravqt s tova. Zashtoto ideqta e naistina hubava. I shte byde polezna za samia razdel.Първоначално написано от Boss
А тия модератори за окраса ли са сложени, а тия кампаните анти детското насилие кой ги организира .. кво им пречи да орагнизират нещо подобно с цел сексуална култура и то точно този сайт да спечели бонуса ....Първоначално написано от Boss
Да вярно че може да се извадят много отговори ... но не и отракани .. думичката е друго ама ще я спястя ....Първоначално написано от bubole4e
Годините не винаги са много точни,защото си е до организъм,но въпроса е,че все пак 12-13 годишни това е около 5 клас ако не се лъжа и си е доста рано според мен.Нз то си е до мнение
,но са си малки...Както се каза те Мляко около устата си имат още
Един ден лошия вълк се разхождал из гората с надървен чеп.Видяла го Червената Шапчица и го попитала:Първоначално написано от LSGirl
-Вълчо,какво е това между краката ти?
-Още си малка да знаеш с това мляко около устата !-казал Вълчо и се засрамил.
-Ама това не е мляко...-отговорила Червената Шапчица засрамена![]()
еееи аз съм на 14 и чета защото ми е интересно и не ме подтиква към сексуални деиствия още от ранна възрастпък и от тук много неща научавам :P
между 13 и 19..идеята идва оттам,че за да си "TEEN" трябва цифрата на годините ти да завършва на "TEEN" .. като станеш на 12 си тийн и като станеш на 20 вече не си..Първоначално написано от ubuntu
..влюбен..
S tova se opitvash da oborish ideqta li? Zashtoto az lichno ne mislq che e normalno 12 godishnite da pishat temi ot sorta na "Bremenna li sym" .. "Analen orgazym" ili neshta ot sorta. Nito pyk mnenia i syveti na tazi tema zashtoto samo glupavi neshta se pishat... i smeshni... i neshta koito ne mogat da dadat polezen urok...Първоначално написано от snoopdogg
и как ше ги контролираш ше ги караш да ти постват копия от лични карти
нека си пишат просто искат внимание дечурлигата , лошо няма
няма как.всеки може да попълни, че е на 18 примерно...плюс това за да се избегне това то трябва едва ли не да им се забрани достъпа до интернеткакто и да излизат по улиците защото е пълно с перверзни билбордове, да не гледат телевизия, защото е пълно с просташки реклами, а и на училище да не ходят защото там се правят оргии още в 8ми клас и се заснемат...
В къщи в килера и това е![]()