- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем,много ми е лошо...
Здравейте!На 14 съм.Имах връзка с много по-голям мъж,с който правихме секс,но само веднъж.След това се запознах с едно момче и се влюбих в него.Между нас има силно привличане,но когато се усамотихме и щяхме да го правим на него не му стана.
Сега проблема е,че не можем да си намерим място за секс,пък и не е сигурно дали ще му стане и аз май вече не го обичам толкова много...
А големият беше много добър в леглото и продължава да ми звъни,но аз все му затварям.Той просто е твърде голям за мен.Някакъв съвет?!?
![]()
Ох,много голям,не искам да казвам.Харесвах го и ми беше много приятно с него,но не съм била влюбена.
Аз мога да ви уредя място, но аз трябва или да режисирам, или да участвам![]()
Стига сте се майтапили де,на мен ми е много зле.Не съм го правила от началото на февруари.
![]()
Проблемът ти е, че не си го правила от месец и половина, или че не му става пишката, или че нямате място, или че с големия си правила готин секс, но е прекалено голям?Първоначално написано от 7oup
Az mislq che e po dobre da stypish na zemqta i sled kato si zapochnala da vodish polov jivot da spresh da mislish po detski.
Всичко наведнъж,затова ми е лошооо.Първоначално написано от eblio
браво на моматааможе да се успокояваш че на 14 изобщо не трябва д аги имаш тия проблеми
![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Леле момиче на 14 си нищо лично,но връзки с толкова по-възрастни от теб(щом явно не искаш) не е много нормално.Пък и не се знае на момчето,което уж обичаш(не разбрах много сега с какви чувства си към него)може пък и да му стане.Не се знае не му дърпай шалтера веднага.А колкото до големия батко по-добре да си остане в миналото и не се връщай към него.Все ще се намери някой на около твоята възраст да те задоволява
![]()
Е те това е "Днешната младеж е станала леш"
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Пффф на 14 си и ти е гадно,че не си правила секс от 1 месец и половина?!На къде отива света...
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
на 14 да ти имам проблемитеа мъжа моля те кажи на колко е бил
охх аз съм на 14 без няколко дни ама такива проблеми нямам (имам якъл в главата и няма да го напрая на 14 ама..) мастурбирай и готово
![]()
+1Първоначално написано от Nadelina
Ami kofti e. Golemite obiknoveno sa dosta po-dobri v legloto, a mladite puk sa mnogo po-sveji i na sushtiq akul. Ti izbirash. Nie neznam kak da ti pomognem...
Eating isn't cheating - Arnold
Ех да можех да те видя по улицата да ти сритам гъза... мечтии
Ся слушай ма патко:
Първо.. ко кат не си праила секс месец и половина, кво?! Не си модерна ли кво?! Тва, че са ти ръгнали чушката 2 пъти не значе, че вече тряа да са прайш на много пристрастена.
Второ - на твоя не му става щот са притеснява. ша му сатне спокойно. ама ти кво.. като не му става на някой пишката и вече не ги """"""обичаш""""" ли?!?! лапееее лапе лапе..
Трето - това, че си си дала п****а на някъв пропаднал триийсе годишен, дето никоя на нговата възраст не му пуска и той си намерил малка хлапачва достатъчно говори що за човек си и изобщо момчето дет си с него не те заслужава.
Четвърто - вземи му вдигни телефона на оная изпадналия, че поне той да си прай кефа, и се кефете там... и се мисли за яка...
пето - къв ти е проблема че пишеш тука. та ти си зряла жена.. не си тинейджърка![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
я 1вос е осъзнай и не пиши глупости ки**а таква ...
била правила секс с нз си кой ма и тя не си вярва боже
лично аз допускам горе написаното да има 5-6%та истина
Ако толкова искаш ВЪЗБУДИ го тва момче , духай му не го зяпай кат крава теле
Не ми била правила секс ... ахх ако бях на мястото на баща ти щях да те потроша от бой за тая реплика , и то не щото правиш секс а щото си си повярвала прекалено много за не'ква 14ка
да е наистина е голяма тъпня тва първия път при женските.
лягат като кралици и чакат... ша кайш, че само те се притесняват.
после като на някой не му стане и то само заради самата вас, клю-клю станциите веднага се задействат.
винаги ме е дразнело тва.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от 7oup
![]()
![]()
Като за начало съм ужасена... и отвратена. Няма да коментирам поведение...
"Аз май вече не го обичам толкова много" значи, че щом не го "обичаш толкова много" изобщо не го обичаш... ти май не знаеш какво е това... е, то сигурно малко хора от форума знаят,де , ама карай... та щом не го обичаш кой те бие през **** да го правиш с него, та после да опяваш, че нещо сте сгафили или се чувстваш "лошо".
Дъртия е бил "много добър в леглото"...
Абеее без коментар.
Според мен... си стой с плюшеното мече в къщи, да поотраснеш и после "ако го обичаш" твоя малкия тогава го направи... поне да знаеш защо го правиш...
Ооооффф хвърли ме в дивите размисли на къде отиваме![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ма що и обръщате внимание на измислените просотий
няма ли кой да локне тая противна тема
май пак някоя сдухана глупачка си мечтае за внимание
ае у лево
ебаси пиклата насрана
и ти нз за кво си жива
офф я се осъзнай малко и порасни преди да си създаваш подобни тъпи проблеми.