- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем,много ми е лошо...
олееее жал ми е за тебе.. горкатааа... не си правила секс от месец и половина а си на цели 14 годиниии.. охх чак ми се плаче за тебе...
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ами отиди се изакай и може да ти премине![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
пффффффффф тихо малко!!!!!!!!! на 14 и я е срам да каже възрастта на тоз-хахахахха! Ний знайм бе миличка около 30-40.То такива като тебе са срещат...Ужас!По добре махайте темата-отвратителна е!
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
Eeeiiii,tuka shto temi se ispisaha za 13-14 godishnite koito pravqt sex,no na tqh ne im prechi da mislqt kato 17-18 godishno...Molia?
Ako mojete da se vidite,kakvi gluposti pishete za sexa,shtqhte da se zasramite,che pravite sex na teq godini,i sashtevremenno da proumeete,che naistina rasajdavate kato DECA!Osaznaite go be,ne e vashta rabota tva!Ne znam veche kakvo da kaja,kakvoto i da kaja edvali nqkoi shte me poslusha,no po-golemite potrebiteli razbirat,che e vsichko tova e super glupost.[/i]
Божеее, ние като бяхме на 14 само се целувахме, па тея и секс ми правят....![]()
![]()
![]()
според мен, всичко си е до възпитанието.... Един съвет - ГРЪМНИ СЕ !
я пак че нещу не разбрах...?!на 14 си и проблема ти е че не си правила секс от месец и нещу...?!
какво...?! я пак...
ти замисляла ли си се изобщо какво правиш?!
![]()
първо си хванала некъв дъртак и те е минал...сега имаш момче на твоята възраст на което не му става и вече не го обичаш "толкова много"?!
не знаеш какво искаш изобщо...какво удоволствие можеш да изпиташ на тия години?!
за какво изобщо го правиш...да си голямата фукла?! абе мойто мнение е по добре си гледай приятелите..замисли се за живота си...а не от кога не си го правила?!
лелеее на къде отива светът...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от la4ezara
![]()
![]()
![]()
Ау какви проблеми имали 14-те курвета...
Тежък е живота за вас, чак ми стана мъчно![]()
Духай кофо тъпа!
Всеки сам отговаря за постъпките си.
Не ви ли писна само да съдите и да се правите на много мъдри, пораснали, големи.. хахах сигурно.
И к'во ви засяга вас??? По някакъв начин да ви вреди?
Не, тогава си трайте и толкова.
За 10 път сигурно го пиша т'ва - нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО не променяте, и не можете да промените...
Те като нямат акъл няма и да им дойде...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз не съм казала, че го удобрявам!
Аз и в другите теми съм писала същото, естествено, никой не отговаря.. - как предлагаш да се оправят нещата?
То с хора с мислене кат твойто нищо няма да направим нищо не можем да променим
.... няма да те псувам макарче много съм ти набрал на глупостите , дайте за нищо да не взимаме мнение , дай децата ни да се дрогирват ние да знам и да не реагираме , обществото да деградира ние да си нехаем , писнало ми е от безхарактерни хора в тая Държава
ПП случвало се е 3 реда написани от даден човек да променият живота на друг коренно !
Псувай, бе, кой те спира?Първоначално написано от WhiteOneBG
Аз да съм казала, че трябва за нищо да не взимаме мнение???
Ама тая и да я псуваш, и да не - няма да й промениш начина на мислене, бъди сигурен.
Пък и до голяма степен са виновни родителите на тези деца, що не обвиняваш тях?
И като много знаеш що не отговори се пак на въпроса ми?!
![]()
![]()
Леле, какви грозни думи и колко много правописни грешки.Отвратително е да се гаврите по този начин с езика ни.
Явно не ме разбрахте,не сте способни да ме разберете,не сте попадали в такава ситуация.Всъщност в малкия се влюбих защото беше единственият човек който ме разбра и който ми сподели,че е имал сексуална връзка с директорката на училището си.С него сме на път да се разделим,защото вече няма любов,но споменът за него винаги ще остане.Той ме накара да забравя за дългата си връзка с онзи мъж.
![]()
Sega sam na pat da ubedq edna 13 godishna,da ne pravi sex s priqtelqt siПървоначално написано от Lady Death
Ima nadejda!
Male kade se namerihte s tova momche?I dvamata tolkova izvrateni na tazi vazrast...Napravo shte povarna!Izvinqvai ama sam poveche ot prava!Първоначално написано от 7oup
Ох,споко,след отвратителните думи които прочетох,едва ли ще правя секс пак.Изобщо как ви хрумват толкова неприятни и обидни неща.От два стола на земята съм в момента.Нямам никого вече и не искам никога да си хващам гадже,НИКОГА.Любовта е болка.Не искам никого,дори когато стана "голяма" пак няма да искам никого,ще си зубря по цял ден вкъщи и след това ще плача.![]()
![]()
![]()
Не си търси оправдание и вината за положението си в насПървоначално написано от 7oup
Ясно е, че трудно някой ще ти влезне в положението до степен в която ти самата го разбираш и приемаш, а никога е дума която не трябва да присъства в речника ти
Edit: като пораснеш още малко ще разбереш какви глупости всъщност са тези неща в които се заричаш и че това ще го бъде много кратко време, може би седмица - две![]()
Оооо ще присъства и още как...![]()
Ще те гледам,пък.В момента единственото ми желание е да се напия и ще го направя.А днес е Тодоровден,празник е и вкъщи ще празнуват,а аз едвам се сдържам да не се разцивря.
Na teq godini pie i sex pravi,kakva e taq anarhiq be?
Ot kade vzemate primer,da pravite takiva svinshtini?Televiziqt li vi vredi,internet...
Ti vzemi se osaznai malko,na 14 godini nqma da si gledash zabavleniq koito sa normalni za tvoqta vazrast,ami si huknala da mi se proebavash...
Nali e praznik dneska,sedni s mama i s tati piinite po edna rakiika ili vodka,i im razkaji,kolko ti e gadni,che si zagorqla i imash nujda nqkoi da te opravi.
Ти вземи първо се престраши и кажи на майка ти, че ти трябва сутиен,а после мисли за момчета.Опа обърках,ти се хващаш само с по-възрастни мъже.Другите не са достатъчно "добри" за теб.![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Виж сега, в нас може,на мен ми става, ще правиш секс => всички проблеми се махат,дай телефон за връзка![]()
![]()
![]()
The Spark
AHAHAHAH moga da se smeq mnogo, ebahti lesha na 14 godini ne e pravila seks 1 mesec i ve4e ne izdurja, misli samo kak da se napie, boje STOP STUPID AMERICAN TEEN COMEDYS, vsqkakvi shibanii vnos USA davat stimul na "mladite"( stava dyma 13-14-15) da po4nat da shmurkat amf shtoto e moderno, da piqt shtoto e moderno, da se ebat sus vseki shtoto e moderno.
Vzemi u4i, vlez v nqkoe u4ilishte shtot predpolagam si 7mi klas i shte kandidatstvash, napravi novi zapoznanstva, hvani nqkoi koito naistina obi4ash, ne da hodish se 4ukash sus sEkvi koito biha mogli da ti budat bashti ili nqkade tam po vuzrast.
P.P. We hate stupid bitches!!!!
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!