- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем,много ми е лошо...
Първоначално написано от eblio
Еми аз лятото ще хода към Sunny Beach ще мина през Бургас, ако може да почака малко ?![]()
![]()
The Spark
Хах направо да я съжали човек...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
![]()
Angelus & Darla Forever!
ako moje tonrejisiorПървоначално написано от eblio
Имате тонрежисьор
Дай да събереме пари да и земем вибратор , за 30 лева мое се намери 'убав 2ра ръка секи който я храни ше даде по 50 ст и ше и земем че и за лубрикант ше има![]()
hahah ole mn se hilq nqkoe momi4e kato go kaje tva "ne sum go pravila ot..." haha zvu4i super kurvensko.... i ne se obijdai ama na 14 si... puk tei kato te gledam... sorryПървоначално написано от 7oup
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Леле много си зле, честно..... Някфа недорасла, тъпа нимфоманка ... Още има бяло около устата .. секс ще ми прави.... Леле....
+1
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Леле ако те хвана, ще те спукам от бой ! От 14-годишна пуска на всеки, пък прави забележки за правописни грешки, я се осъзнай малко бе,алоооо???![]()
![]()
![]()
Hhahahah bahti dramatamomi4eto iska da umira ,6ot ne e praila sex mesec i polyvina . . . az ne trygvam sq da se samoybivam ,tq
![]()
(rofl) c,c, mnogo moga da ti se smeq ,ama nqma da podkrepq nikoi ot teq ,koito te psuvaha i te obijdaha . . . vse pak tq sama si ima glava na ramenete + tfa si e za neq ,tq 6e si tyrpi posledstviqta ,taka 4e . . .
A ti mesto da pie6 i da se samosyjalqq6 ,zemi malko zabravi mom4etata i gleda da u4i6 a-y i sled tfa ve4e nameri si priqtel ,koito da e ot 15 do 16-17 godi6en /spored men nai-dobre/ i togava ,kogato my doide vremeto pravete si sex i taka![]()
Uspeh!
stoisi na gaza zada netie lo6o hihihi vijda6 mi se taq tema mnogo tapa
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Няма да ви чета всичките,че сте изписали 2стр.Това с момчето и с директорката е вярно,тя е била омъжена и е имала деца,моят поне беше свободен.Както казва Любен Каравелов в началото на една повест:"Чудна и необяснима комедия е нашия живот..." Но както и да е...
5StaR от София съм.![]()
Ами аз съм от хората,които НЕ слушат Ивана...Първоначално написано от Nadelina
Не можеш да ме обедиш в това,което касваш поради простата причина, че имам очи и уши. Тези разголени кукли с надути гърди и 2 тона грим не са никакъв пример за подражание.
Всичко в него е по истински случаи и е изключително добре направен. Разбира се, че е насочен предимно към родителите, особено тези с многото париПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Кой квартал на София?Първоначално написано от 7oup
Колко поп-фолк изпълнителки познаваш лично? В случай, че познаваш някоя/няколко до каква степен ги познаваш?Първоначално написано от Nadelina
Изток.Защо?
5StaR можеш ли да откажеш на такова предложение. Сега само я питай де живее и готово! Работата ти е уредена, ама задействай по бързо нещата че току виж след малко е пуснала тема "Е*е ми се ще се самоубия"Първоначално написано от 7oup
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Дааам, та само да питам колко пари ми е билета от Плд до СФ с автобус/влак и горе долу към колко часа би могла да ме чакаш на гарата
The Spark
Ти от кой квартал си?Първоначално написано от eblio
5StaR аз имам баба в Пловдив.![]()
Ти кога ще идваш на гости на баба си ?Първоначално написано от 7oup
The Spark
ей свалките тук ли намерихте да ги правите![]()
Ебати и тъпото мислене ! Ти явно само си използвала момчетаа , коета е много тъпоПоне се опитай да бъдеш съпричасна ! Как мислиш му е на него , а ?
![]()
Еми незнам кога,като дойда ще ти кажа.![]()
твойта раота е..."припикало му се,то помислило че му се приебало" ...![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...