- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем,много ми е лошо...
Душичке златна, вземи си направи едно хубаво ментово чайче, полени пред тв-ито и изгледай някое интересно филмче или пък още по-добре, разлисти някоя книжка.Като виждам, какви неща те вълнуват и ми става ясно колко си готова за секс....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аман вече
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
самообеси се и изчезни безследно като старите париПървоначално написано от 7oup
не я защитавай, защото тя има глава на раменете, но няма мозък в главата! 14-годишно момиче не осъзнава какви са последствията, защото као ги осъзнаваше, нямаше да допуска толкова сериозни грешки....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Ot celiq Payner sa dve koito mogat da peqt,i tova sa te dvete,a za drugite kato Kameliq,Mariq,Emiliq,Galena,Dimana Petrana i dr.kakvo?Te pak ako mogat da peqt,az sam Hasan.I Ivana i Preslava mogat da peqt,i do kolkoto sam im gledala klipovete te ne se razgolvat,ama sa samo dve,a ima oshte 234567890 koito sa edni skapo plateni kurvi,koito se pokazvat po televiziqta.Първоначално написано от Nadelina
Да може би си права. Все пак не съм се задълбочавала в това да следя коя какъв глас има тъй като мразя чалгата. Но както ти казваш те може да са 2-3 които да пеят добре и се държат горе-долу прилично ама останалите...Първоначално написано от hooliganka89
нямам думи.
Ami Anelia?! Da ne bi da ne moje da pee? Stiga be... Kazah dve i aide samo te dvete sa tezi koito mogat da peqt. Prosto kazah che e glupavo da se slagat pod obsht znamenatel vsichki i dadoh primer s koito da si podkrepq tezata. Inache sym syglasna che ima i takiva koito podtikvat s nachina po koito izglejdat i akyla koito imat i go demonstrirat decata kym kurvotia. No te ne sa tolkova mnogo kolkoto gi izkarvate.
Ами Десислава верно има глас(доказа се във вип брадър) но поведението и е ужасяващо..а децата искат на нея да приличат.Първоначално написано от Nadelina
Офф по цял ден уча,не ме познаваш,не знаеш какви знания имам.A ti mesto da pie6 i da se samosyjalqq6 ,zemi malko zabravi mom4etata i gleda da u4i6 a-y