- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта еба*а майката на...
Любовта ебава майката на всичко вие как мислите????![]()
мисля че си нямаш конкретна работа..
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Общо взето..Първоначално написано от skatemore
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Колко екзистенциално ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Наздраве (beer)Първоначално написано от tan0
НЕ мисля така![]()
Тъпо иэкаэване.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от tan0
аз напълно те подкрепям, вярно е
донякъде вярно, донякъде не..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ne e verno ... moje za vrme no ne i za dalgo ima edno ne6to nare4eno JIVOT koeto nikoi ne moje da mu ebe maikata ....![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Доста вярно има в това , и аз го подкрепям , но пак поне дава стимул за какво да се живее , иначе живота ми се вижда малко бесмислен ...Първоначално написано от dirty_kitty
Има бая хляб в това изказване...Първоначално написано от tan0
![]()
Еми, щом според теб е така - прави само секс и не влагай чувства.
Абе на колко сте, че взехте да правите такива глобални изказвания?! На по 14-15 години вече си мислите, че всичко сте преживели, че всичко знаете как е... Любовта боли, вярно е, но именно тази сладка болка я прави толкова очарователна и ни кара да се чувстваме живи. След време пък точно това ще радва някои, когато се приберат у дома след дълъг и стресиращ ден, да има кой да ги прегърне, да ги целуне, да покаже, че му пука за тях... Едва ли, когато някой е уморен, му е до секс, не мислиш ли?Според мен по би се зарадвал на нежната ласка на някого, който държи на него...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мммда, съгласна съм.Първоначално написано от tan0
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Любовта е кучка,която спи с парите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
+10Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Направо... танчо, има още много да видиш, миличък...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
1/2 те подкрепям!!!Защото не винаги е така !Първоначално написано от tan0
--------------------------------------------------------
Някой се е разочаровал от любовта и сега започна да говори цинизми наляво и надясно.Не мога да се съглася с подобно лошо отношение!Всеки си има принципи и въгледи,не ни приобщавай към своите!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Защо, много е забавно, когато някой каже 'Аз я обичам, а тя ми изневери. ЛЮБОВТА НЕ СЪЩЕСТВУВА'. Е как тогава хем я обичаш, хем любов няма![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
любовта промива мозъци
любовта е наркотик
и взима от теб точно толкова колкото и ти дава
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
"Любовта е измислена от хора като мен,които искат да продават чорапи.."![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Не всички остават пре**ани от любовта, има си и своите изключения!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз не мисля така .. има любов и любов ... така , чее ...
Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения.
Ако това означава , че такова мамата на всичко .. значи съм съгласен , иначе - Не ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки