- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта еба*а майката на...
+1 ;PpПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Liubovta e tolkova krasiva.Za6to ne priemete,4e ponqkoga prosto svyr6va.No nali ima druga liubov,nali pak 6te q sre6tne6.Kolkoto i da sym stradala,nikoga ne sym ot4erkvala taka liubovta.Nie sami q premahvame ot pytq si,dori ne osyznavame kak go pravim.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
зависи кво имаш впредвид за думата любов..Първоначално написано от tan0
+тва нищо на тоя свят не е способно да е*ава майката на всичко, освен ако ти самия не си го правиш да става така ..
emi za nqkoi moje da e napulno pogreshno, a za nqkoi napulno vqrno. pri mene e vqrno... za jalost... ama az produljavam da se nadqvam![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
e nali znaesh che nadejdata umira posledna tai cheПървоначално написано от dimanushka
Относително е,любовта те кара да виждаш всичко през розови очила,но после идват сълзите и ядовете.Не мисля,че тя не си заслужава,защото ако я нямаше любовта...нямаше да сме толкова щастливи и нямаше да имаме стимул за жовот и въобще.Така,че да живее любовта.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
+ 1
Не страдай за някой, който не те обича и не изпитвай любов към някой, който няма да отвърне на чувствата ти
Не, ако знаеш да я контолираш както трябва.Първоначално написано от tan0
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
q kaji kak da q kontrolirame che nie nzПървоначално написано от napalm
Длъжен ли е някой да ти обяснява?
Всичко е в главата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
що не направите отелен форум,само за комплексари,и психарчета,имота и др. самоубийци...?