- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска?
Не му падай в краката...Зарежи го, не си заслужава...И не е трябвало да му се молиш, защо падаш толкова ниско заради момче? Недей да му звъниш, не го търси, даже не го поглеждай като се разминавате...Не му показвай, че ти пука. Аз правя така и наистина действа. =)
Nap1lno s1m s1glasna
Аз мисля,че той я харесва ,но мрази момичета,които се нервят ... Аз съм така с моя приятел ... той ме обича,аз го обичам,но той се държи по същия начин с мене,защото преди много се нервирах ... Сега да чукна на дърво нещата се оправят ...
Мисълта ми е показвай му се весела,че не ти пука,не се нерви пред никой... може отвътре да ти идва да убиеш някой,но се сдържай ... Покажи му,че не се нервиш ... И ще видиш как ще почне да те търси ...Показвай му се винаги в най-перфектната си облиг
Успех
![]()
хахахахаххахаха егати прошлякаМай детето в цялата история е самият той ,защото тия циркове са точно детски глупости на недорасло момченце ..искал да му лазиш в краката ! Че ти да не си някфо животно .Я му тегли една хубава българска и да върви да се праи на интересен пред някоя друга да видим дали ще го търпи!Баси детето
![]()
XAxaxaxxa незнам какво да кажа просто, тоя е бахти странното момче![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от 5StaR
Ахах хаах хха![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ms na vsi4ki za pomo6ta i suvetite.... dnes trugnax s edno syper sladko i gotino mom4e...i mislq 4e 6te zabravq biv6iq za6toto novooto mom4e e syper milo i zabravno...no lo6oto e 4e v kafeto koeto bqxme doide fr na biv6iq za koito govorex 4e mojebi 6te trugna s nego...stana mi mn kofti..toi kato me vidq samo navede glava i se zduxa...
nekfo mi e syper gadno za frto na biv6iq mi....no ve4e trugnax s moito mom4e i nqma na4in ....sqka6 izglejdam kato nekoq ku4ka koqto sii grae s mom4etata...dano ne si e pomislil tova za men kato me vidq s moq...
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от WTH
Auuuu kak si xodila podire mu ne ne ne da mu se obajdash po 10 000 pati na den i toi ni6to.......kakvo e tova otnoshenie tova e mnogo grubo ti na toq li kazvash momcheto na tvoite mechti leleeeee ujas momcheto na mechtite ti trqbva da te kara da si shtastliva ne da plachesh kato obezumqla i da ti kazva che te obicha a ne :"AA ne te vidqx" ...maxai go toq ot glavata si pak shte te nakara da stradash ako tragnesh s nego moje tozi pat da se blasne v tebe i da kaje:"Ama az ne te vidqx"