.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

...моята история

Ще ви разкажа тази романтична история ако искате да пуснете някой хубави коментари после ..благодаря предварително ..и така имало едно време..

Като въведение казвам се Дели и сам на 14 той се казва Георги и е на 18.Запознахме се на 13.05.2007 годинаЩе разкажа с подробности ..на 12.05 имаше концерт на Ивана на центара на града (Самоков ..доста непознато нали.. ) и на 13.05 трябваше да има концерт на Десислава и отидохме с 2 мои приятелки до центара но нямаше никакъв концертт.едноо момиче се прибра а аз и другото момиче (Зойчето) отидохме до нас и по път към нас в моя блок но в другия вход на 1 етаж едни там 3-4 момчета ни свиркаха викаха и так нататък и отнчалото не обарнахме внимание.след като отидохме до нас и излязохме отново ни свиркаха и аз се обарнах и отдалече им изпратих въздушна целувка.. и някак си ми се прииска да се запознаем.Разхождахме се където се разхождахме със Зойчето и пак минахме покрай блока ми точно под тяхната тераса и аз изведнъж казах ''Може ли да се запознаем'' и след 1 минута всички слезнаха и се запознахме разменихме номерата си с едното момче (сегашният ми приятел) тогава се престаи за Гошко адидаса и ми каза че на другия ден ще ми се обади за кафенце ..отминахме после със Зойчето и отидохме на един тротоар където 1 час си говорехме и то така че те да могат да ни виждат.Стана късно и тя се прибра аз минах пак от там и те пак слезнаха говорихем си дълго...На другия ден след като се върнах от училище телефона ми зжънна и веднага щом вдигнах познах че е това момче..и излязохм 2мата само говорихме си и по едно време той замълча попитах го защо а той каза '' не е за казване'' и аз казах ''с какво е свързано'' а той ми отговори ''със теб'' и аз му казах че щом е свързано със мн искам да ми каже... и той каза че още от предишната вечер съм му направола впечатление и дъра дъра. и аз казх направо'' намекваш ли ми нещо ..'' и той каза да и аз му казах че ще си помисля и се прибрахме за половин час .. беше 19:30 и в 20:00 излязохме тоново ..и му казах че в и 15 ще му отговоря.докато стане толкова часа го питах за предишни приятеки дали е срамежлив такива неща и точно в 20:15 му казах да..досега не сме си изневерявали не см се лагали караме се понякога но ни минава бързо вече 10 месеца близо година сме заедно ..отначало имахме проблем с мойте родители но вече го приеха майка ми ни кани на обяд дава ни да седиме в нас насам натам неговите родители са страхотни .. вообще много съм щастлива че съм с него и той е момчето мечта за мен .... искам да прекарам живота си с него и не са това глупости и го казвам сериозно защото много го обичам ... е благодаря на всички който прочетоха този дъълъг роман и ще съм благодарна за коментарчета а ако темата ви се е сторила тъпа няма проблем може би смо аз и знам какво изпитвам и ако ви е било тъпо съжелявам

ако имам правописни грешки простете това е от бързане и браво на тези който са го харесали и са почуствали това което аз чувствам към него
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Е не е баш роман де хах..хм е най - после да тема която малко да ме накара да се усмихна...Да прочета нещо хубаво Ураааа!Браво момиче много се радвам за теб и за момчето!Пожелавам ви да сте заедно още дълго време ..все пак казваш че се обичате ...

Много много ама много ти благодаря и найстина много гоо обичам и като не е до мен направо превъртам и благодаря че все пак някой писа нещо благодаря ти

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Тук има изключително малко такива теми.Както каза betyrk тази тема ме накара да се усмихна.Аз мога само да ти пожелая мн щастие и любов с това момче и да сте все така влюбени един в друг.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

много съм щастлива че все пак оценихте темата и се радвам че ви е накарло поне да се усмихнете и адски много благодаря за пожеланията и от сърце го желая на всички които не са го изпитали ОБИЧАМ СИ ГО !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: ...моята история

Цитирай Първоначално написано от delitoooooooo
    .... искам да прекарам живота си с него и не са това глупости и го казвам сериозно защото много го обичам
    Ахааам добре, това като го чуя от 13-14 годишни "жени" ми идва да права това доста дълго време. Айде приятен живот с твоята любов
    The Spark

ами не случаино споменах че не са глупости и че не съм детиши гъз но явно ти не си случил с 13-14 годишно момиче но.. съдба по живо по здраво и благодаря за пожеланията

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Mn qko..4ak ti zavijdam..

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    mn gotina istoriika mn mi haresa bravo bravo uspeh4eta vi jelaq

От сърце благодаря на всички които се изказаха благодаря за пожеланията и пожелавам на вас същото щастие

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: ...моята история

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от delitoooooooo
    .... искам да прекарам живота си с него и не са това глупости и го казвам сериозно защото много го обичам
    Ахааам добре, това като го чуя от 13-14 годишни "жени" ми идва да права това доста дълго време. Айде приятен живот с твоята любов

--------------------------------------------------------

Град
    Rousse
    [/b] sladka istoriika, ama moita mai po mi haresva vse pak mn uspeh4eta za napred

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Е супер това ми напомня на моята любовна историика!Успех и да се обичкате

Мега фен Аватара на Pliok0019
    of nqkakvi lapeta-4algari... Cql jivot - drun, drun.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ...мноу сладко..
    Пожелавам ви мнооого да се обичате...да сте щастливи дълго време ...иии да имате много споделени мигове заедно
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Radvam se za teb ! Hubavo e , che si imash gaje , no ne udobrqvam , che toi e tolkova po-golqm ot teb , no shtom roditelite ti , ti pozvoqlvat , ti pojelavam da budete mnogo shtastlivi.Sigurno naistina te obicha , shtom ste zaedno tolkova vreme.Uspeh , milichka .Radvam se za teb ot vse surce !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си