- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караме се често...
Of..az shte davam napravo..za nqkoi moje da ne golqm problem,no...
S priqtrelqt mi hodim ot 3 meseca..i naposleduk mn vzehme da se karame,1-vo pochvame za gluposti i nakraq veche po losho...Dnes mi kaza neshta koito mnogo me naraniha,naprimer 4e ne bil kato edin ot bivshite si priqteli da pravi kvoto priqtelkata mu kazva.. mn gadno mi stana,a az ne iskam toi da pravi tova...off imam chuvstvoto,4e go gubq,a ne iskam,strashno mnogo go obicham..![]()
![]()
znam,4e ne trqbva da pitam vas kakvo da pravq..... ;[[ offf
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Оооооооо... Съвсееееем нормалноооо... Спокойно. И аз бях и от време на време съм в подобно на твоето положение. Естествено, че ще почнете да се карате. Всеки си отстоява интересите, но пък веднъж той трябва да е толерантен, веднъж ти и така ще се справите с караниците, но ще е трудно, ако и двамата сте винаги с рогата напред.
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Не се научихте, че розово е само началото..!
Животът е адът описан в Библията!
Доста е лесно да се досетиш какво да направиш-говори с него эа това.Това трябва да е пъвото нещо,което да ти хрумне,а не да пишеш иэ форумите.
[size=7][b][u]fosse cos
Bih dobavila, 4e na4aloto e samo rozovo, a posle stava o6te po-rozovo s malko petunca, no puk bez tqh ne moje. Tova e 4arat. Ina4e kak 6tqhme da ocenim, 4e e rozovo?Първоначално написано от MiMcHeToOo
t
Хм а може би аз исках да кажа, че в началото е много много розово без петънцаПървоначално написано от Chikiponita
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Естествено, защото все още не се познавате напълно. Не знаете как реагира другия в дадена ситуация, защото не сте го виждали. Именно затова си мислим често, че човека до нас е идеален.Първоначално написано от MiMcHeToOo
t
И тогава е розово. Но не искате ли да опознаете половинката си? Тогава става още по-розово. Но се появяват и петънцата, които показват, че сте личности все пак, не сте един човек.
t
За какво ви е още един като вас? :P![]()
![]()
t
blagodarq vi za nqkoi otgovori..
znam,4e vsichki dvoiki se karat..i e normalno ne se karame za 1 pyt,no tochno sega mi stana mnogo gadno....;[ imah chuvstvoto,4e kusame.. ;(
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
И аз имах такова чувство наскоро, но той ми даде ясно да разбера, че изобщо не иска такова нещо, а аз бях готова, както се казва, бях си изплакала очите по нероден Петко![]()
t
Не вэимай някаква караница присърце,още повече щом това е эачестяло събитие.Но това,че е эачестяло не е на добро,така че говоренето му е мамата.Първоначално написано от Love_me_
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Мъжа ми си го познавам още преди да сме заедно. Знаех го какъв е, и все пак началото беше розово. Просто е така от първоначалната еуфория.
Но не се научихте и, че комуникацията е ключът към добрата връзка!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
hx .. nai veroqtno ste si omryznali![]()
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Значи аз когато се скарам с приятеля ми за нещо автоматично значи, че сме си омръзнали и не се обичаме?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Emi vsqko na4alo e hubavo ... to ako posle pak si be6e hubavo nqma6e da ima krai.. :] emi pogovorete dvamata i re6ete kakvo da pravite..![]()
Съжелявам немога да се сдържа
Защо? Защо...ЗАЩО??защотоо защо
The Spark
Еми .. предполагам тва е период ... някакъв период .. един вид , естествена пречка в живота , защото .. ако се карате , тва си е .. изпитание ..
Ако успеете да издържите заедно още .. не знам колко време , ии всичко се оправи .. значи - това е любов
Поне аз така мисля ..
Все пак , не може в една връзка всичко да е перфектно , винаги ще има някакво малко изключение .. малка караница , разминаване на интересите и т.н. ..
Късмет , дано всичко се оправи.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
az ne mislq,che sme si omruznali...shte govorim dnes i shte vidim kakvo shte stane ..Първоначално написано от SweeT_FreaK
![]()
По тази логика ние се мразимПървоначално написано от Wrathchild
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
est 4e vs e rozovo otna4alo 6ti mine
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Oh , omruzna mi edno i sushto da se pishe v toz sait ! Purvo pogledni dali puk sluchaino nqma sushtata takava tema , predi tvoqta i togava pishi porednoto surcerazdiratelno slovoizliqnie !![]()
Може би е просто труден период.С компромиси и от двете страни, разговори, се надявам да го преодолеете. И аз се карам с приятеля си доста често, при всички е така, няма такива, които не са се скарали поне веднъж. Поговорете си и дано всичко се оправи. Успех!
![]()