.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нещо не съм в ред ...

Значи на 13 съм почти 14 и напоследък нещо както съм си спокойна ей така нещо ми става много весело и почвам да се хиля или лигавя и ако см си чатила нещо с някой почвам да му пиша некви глупости
    И всички почват О пак ли се напушиии аа да напушила си сеее А всъщност в тия случаи ми идва ей така от никаде и си се хила на монитора и ей така Последния път питах едни дали са виждали вичица щото аз я ползвам като ям супа .... И още куп глипости ии тва смеене 1 4ас няма край На най малкото нещо като почна .... Нещо мой не съм добре а ?

Град
    у вас ;]

Re: Нещо не съм в ред ...

ахаха {} и аз понякога като се разлигавя и се смея и на неща, които никак не са смешни... и най-интересното е че на мен наистина ми е смешно, а не да се правя.. хаха
    йеее, има и другии такивааа
    хахахаха
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Vseki 4ovek na tazi varrast e bil takav spokoino
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Аз съм на 14 и имам абсолютно същия проблем-истеричен смях, хилене без причина, писъци, дрънкам глупости. Колко пъти сама съм си казвала- "Ти не си у ред!". Няма обяснение за това, то просто се случва.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Ще ви мине ... Палави хормони ,нищо повече
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

По - добре така, отколкото иначе. Радвай се
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен
    Хахаха, често се случва при мен и на всички около мен Ама тия моменти са най-яките

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Аз съм на 14 и имам абсолютно същия проблем-истеричен смях, хилене без причина, писъци, дрънкам глупости. Колко пъти сама съм си казвала- "Ти не си у ред!". Няма обяснение за това, то просто се случва.
    ХАхахаха и аз съм същата ,но съм вече на 15 :P Но при мен се появява и несвързаното говорене на глупости бее хване ли ме лигата става лошо
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Ехеее най-после да намеря някой, който ми влиза в положението хахаха :P
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си