- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли първия път ?
боли ли първия път когато правиш секс ?
и заслужава ли да започвам с секса от толкова рано ?
аз съм на 13 години .![]()
![]()
![]()
Maleee,ako znaesh kak boli,nqma da ti mine prez glavata da pravish sex.Първоначално написано от boriana_borislavova
Zashto iskash da pravish sex na 13?Mnogo ti e rano!!!
Iskam da mi otgovorish,zashto iskash da pravish sex?
ne sam sigorna dali iskam da go pravq , no mojebi 6te go napravq zaradi mom4eto koeto obi4am , to me kara da go napravq ! ti na kolko godini si i pravila li si ?
Адски боли, напраууу![]()
А не мислиш ли, че си още малка за секс?
Ако това момче те обича ще те изчака да се почувстваш наистина готова, за да преспиш с него без колебание... А 13 според менси е ранна възраст... Радвай си се на детството. После ще ти липсва... но все пак всеки сам си решава.Първоначално написано от boriana_borislavova
По темата: болката е относителна - може и да я има, може и да я няма... зависи от подхода на партньора спрямо теб![]()
Na 18 godini sam,i sam pravila sex,inache ot kade shte znam,che boli adski mnogo?!Първоначално написано от boriana_borislavova
Ako sega si do men,da vidish kakav shamar shte ti zalepq.
Zashto ne popitash maika si,dali da pravish sex s priqtelqt si,i da popitash neq dali boli?Ne te li e sram?Na 13 godini,si oshte dete,predstavqm si detskata ti fizionomiq sex shtqla da pravi.da ti se pripovrashta!
ama az sam mu obe6tala da go napravqi se strahuvam 4e ako ne go napravq moje da me ostavi !
E veche se uverih,che si porednoto zabludeno dete,nqmam dumi kakvo da kaja.Първоначално написано от boriana_borislavova
Vsichkite ste edno golqmo stado zabludeni ovce,i ti si porednata koqto ne iska da se otlichava ot drugite,i shte napravish tqhnata greshka.
Momiche az sam na 18 godini,malko ili mnogo sam po-lgolqma ot teb,i znam,che sega ako pravish sex shte sujelqvash.
Na vas 13 godishnite vi ima neshto,chovek vi govori koe e pravilnoto i koe ne e,vie na puk kato nqkvi mgareta si praite vashte si raboti,posle ostavate naranenie i bez vazmojnosta da si izjiveete palnocenno detskite godini.Izbora si e tvoi,shtom iskash pravi sex,makar che e izvrateo na tezi godini.
A priqtelqt ti na kolko e godini?
priqtelq mi e na 16 godini !
Ne ti li minava prez uma,che e malko rano da pravish sex?Първоначално написано от boriana_borislavova
Kakvoto te ostavi priqtelqt ti?Tova,che te postavq v takava situaciq,da spish s nego na tezi godini,govori "kolko mnogo te obicha toi".
Zaslujavali si da spish s nqkoi,kato nego?Znaesh li kolko mnogo momicheta ima v foruma,koito imat gadjeta i ne se chustvat gotovi za sex,i priqtelite im gi chakat dostatachno dalgo,tova veche e lubov.
Vie s nego ot kolko vreme ste zaedno?
Moq savet e da ne pravish sex s nego!Ako iskash go poslushai,i badi individualna,a ne kato vsichki ostanali na tvoqta vazrast.
зле- едва се п0дава 0т земята. ХАХ Ти д0бре ли си ?
Сиг след няк0я др г0дина, моичетата ще го правят на 8 !
Касирам просто !
Засрами си и имай на предвид, че момче ти го казва!
Първоначално написано от Say It Right
При всяко момиче различно. Някои ги боли янкои не. При някои има квър, при някои няма.
Но най-вече зависи дали ще те боили от партньора ти!! Зависи той как ще го направи и как ще те преразположи. За тази работа си търси някое свястно момче, а не от ония отворени ебачи в кавички, дето ще те накарат само да съжаляваш и ще ти създадат само главоболия
Съвет! Не започвай от сега. Не гледай, че всеки се прави на ебач.. не е така всъщност. Изчакай 2-3 годинки. Не избързвай. Пък и колкото по-късно започнеш да правиш секс, толкова по-яко ще ти е после и ще изпитваш по-лесно оргазъм
Сега ти в времето да ходиш и да късаш с момченцата и да си правиш кефа, да купонясвваш и т.н. После ще дойде времето за секс и т.н. Послушай ме и след време ще бъдеш благодарна
Айде и успех, бъди различна и недостъпна, не бъди като останалите смешни лесни момиченца![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Значе той ходи само заради оная ти работа там долу, а не заради самата теб!Първоначално написано от boriana_borislavova
Ти това ли искаш.. да те харесва само заради секса, а по принцип да не му пука за теб.
Ако наистисна те обича ще изчака още малко, докато си готова! Ако не- той не те заслужава.
Кое предпочиташ: да правиш секс с някой кайто ходи с теб само заради секса и не оценява възката ви... или да правиш секс, който адски много те оби1ча и би дал всичко за теб..??
Предполагам второто.. тогава не прави и дане ти пука. Дори да те остави това показва какъв е мизерник! А ти не искаш мизерници нали![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе, ти си много заблудена, бе, госпожице!!!! Колко пъти ти казаха, че ще съжаляваш, а ти тъпо и упорито си продължаваш да си твърдиш твоето - обещала си му?!?
Ми, върви се изчукай като животно, после ела и ни кажи, че съжаляваш.
Я мисли малко с главата си, а не с онова между краката ти! Обясни му, че си твърде малка за такава любов и остави ли те, значи наистина МНОГО те обича, ама в ей такива кавички .""
На вас 12-13 годишните още циците ви не са пораснали, секс ще ми правят.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
zaedno sme ot polovin godina ! i naistina si prava !
При всеки е различно,и да ти кажа понякога дори не зависи от това дали си спокойна и добре предразположена,защото аз бях спокойна,имаше дълга любовна игра,бях много възбудена,и пак си ме боля доооста.Ако ти е писано да те боли-ще те боли.
Но да започваш полов живот на 13 ми се вижда твърде рано,колкото и готова и влюбена да се чувстваш.![]()
Vsichki tuk sme pravi,no povecheto na tvoeto mqsto ne se vslushvat v nashite saveti.Първоначално написано от boriana_borislavova
Ako sega promenish reshenieto si,i ne spish s nego,shte dokajesh,che moje da si razlichna,i malko po-umna ot ostnalite na tvoqta vazrast.
Povqrvai mi,ako sega spish s nego,i sled godini govorish s nqkoi i te popitat na kolko godini si zagubila devstvenosta si,shte te e sram da kajesh na 13,povqrvai mi!
I nedei go gleda momcheto ti,toi she si napraih kefa,she hodi da se pohvali iz mahalata,che te e minal i toi shte e geroi v ochite na drugite,a ti shte badesh lekoto momiche.Povqrvai mi znam kak rasajdavate na tazi vazrast,i az sam bila na 13 i na 14 i znam kakvo e.
prava si naistina , i 6te poslu6am savetite ti za6toto naistina kato si po golqma si minala prez tova i znae6 mnogo pove4e ne6ta ot men !![]()
Da n me lujesh sega,samo i samo da mlakna?Първоначално написано от boriana_borislavova
Прекалено малка си за да започваш полов живот.. но по темата - зависи .. ако момчето не е грубо няма да те боли много...
spored men ti e ranichko da pochnesh da vodish polov jivot, osven tova i ne si sigurna dali priqtelqt ti e dobre zapoznat s ne6tata i dali moje da te predpazi napulno .
Уау,добре, че се разубеди, дано наистина е така! Всички тук са прави, много си малка... Аз като бях на 12-13 даже не съм си мислела за секс...![]()
Няма смисъл да започваш полов живот от толкова рано . Под-обре изчакай малко и се почувствай готоова (м,акар че и аз не знам какво значи точно това...). аз съм на 17 и все още не съм правила секс,макар че с приятеля ми сме от почти 3 години заедно (представям си реакцията сега каква ще е на всички... колко си задръстена и нз... си какво..)не знам ..просто изпитвам някакъв страх... скоро може би ще се случи,но.. ще виидм.
Но ти недей да бързаш! Изживей детството си,пък.. за секс ще имаш време цял живот!