- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли първия път ?
Nachiiiiiiiii , sigurno v 5 temi sym pisala po tozi vypros!!
BOLI !!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами мойто момиченце, това значи не е момче, което да държи на теб .. по-добре го зарежи. А и си прекалено малка за секс, а и с това момче ... ако го направиш с него сега след време ще съжеляваш, че той ти е бил първият, и че си го направила на 13Първоначално написано от boriana_borislavova
П.с: Не съм правила секс, но мисля, че съм права в случея
Ако не опиташ все едно не си живял ..
mi nz kvo da ti kaja ti me razbi! az sum na 13 i za ni6to na sveta nikoi ne moje da me nakara da go naprava! za vsi4ko si ima vreme! i tvoito vreme o6te ne e do6lo! jivei si detstvoto sega posle 6te iska6 ama nqma! ako te zareje zna4i e mrusnik i po dobre 4e te e zarqzal ne ti trqbva! kolkoto i da go obi4a6 nikoga ne izneverqvai na sebe si!!![]()
The Prodigy = The legend!
Има една българска поговорка по случая " оно му са дос**ло , па оно са изп**кало па накрая са оказало че са е**ло" На 13 год. би трябвало да си играеш още.После що някои хора на 20 са с детски акъл - еми неизживяно детство .... А и ти какво си мислиш ми кажи ,че е нещо сериозно на 13 ? Ха ха хаОсвен че те лъже друго не ми се вярва .Щом толкова напира за секс ми е ясно за какво става дума.Имах 1 съученичка тя на 14 вече беше известна в училище .... та тя после се скапа тотално психически ,бих казал ,че направо превъртя точно заради тия глупости.И го е казвала сама не 1 път, че детството си е детство ,а за тия неща има време .Се от 18 до 40 ще ти стигне секс-а та чак ще ти писне
![]()
GL&HF
skupa i az sum na 13 i mislq 4e e o6te rano..az sum govorila s maika mi i tq mi obqsni suvsem 4ove6ki bez da mi se kara est4e bi trqbvalo da go napravq pone na 15.. ili 16 no ne i po rano ..az 6te q poslu6am i nqma da se davam na mom4etata,kvoto i da stava za6toto maika mi e minala po tozi put i znae kak stoqt ne6tata taka 4e nedei..po dobre go zareji ..
Tva e ot mene uspeh![]()
хах...първо дали боли или не е абс индивидуално, лично при мен - не
ообаче...ъъъ...13...ти как мислиш....![]()
![]()
дали не ти е раничко....
kakvoooooooo na 13 po dobre da iz4aka6
a za bolka ima si e da
ако те остави,значи не му пука за теб,а и сиг е някой мн загорял,щом иска с 13 годишна....а и ако те кара да го правиш....значи му пука само за секса....мила на 13 си...ходи си играй пред блокаПървоначално написано от boriana_borislavova
Стига беее...рано ти е все още за секс.Първият път наистина боли.Абе ти въобще цикъл имаш ли та си тръгнала заради едно момче да си разваляш психиката още на 13 години?!Не нормално на такава възраст просто.Те хората са казали,че за всичко си има време.Недей да бързаш.Изчакай да станеш поне на 16 години и тогава го направи.
Boriana, nadqvam se da ne pisha prekaleno kysno, no vyprosite ti me zaintriguvaha i bih iskala ako moga da ti pomogna s mnenieto si i lichniq si opit. Az zapochnah polov jivot dosta po-kysno, dalech ne bqh na 13, no moga da ti kaja tochno kak se pochuvstvah i zashto ne syjalqvam do den dneshen. Nadqvam se i ti da napravish pravilniq izbor za da ne sajylqvash sled tova. Kogato go pravish za pyrvi pyt, moje da te boli, moje i da ne boli, zavisi ot choveka. Povecheto momicheta useshtat izvestna bolka, bila tq po-malka ili po-ostra. Men dosta si me bolq, no bqh tvyrdo reshena da go napravq i to tochno s tozi chovek i stisnah zybi i izdyrjah. No prosto duovolstvieto beshe neopisuemo sled tova, kogato toi uspq da pronikne. Ako te e strah che momcheto shte te ostavi samo zashtoto ne iskash da si legnesh s nego, shte ti kaja neshto mnogo interesno. Az go ostavih predi toi da go napravi, tochno zashtoto me pritiskashe prekaleno mnogo da go napravq, pyk az ne se chuvstvah gotova. Znaesh li kakvo se sluchi? Toi ne prestana da me jelae, i dori pri fakta che prekratih vryzkata i che toi znaeshe che sym detstvena i che moje bi nqma da me ima v legloto si dosta dylgo vreme, pak me potyrsi i napravi vsichko vyzmojno da byde s men otnovo. Zashto li? Zashtoto e iskal da byde s men. Taka che ako i tvoiqt priqtel iska da byde s teb, tova che ne si gotova nqma da go spre, a naprotiv shte byde tyrpeliv i shte uvaji tvoite pritesneniq. Zadai si edin vypros: Po-dobre li e da te ostavi zashtoto ne iskash da si legnesh s nego, ili da te ostavi sled kato si si legnala s nego na 13? Pogovorete si, spodeli kak se chuvstvash s nego, neka i toi da spodeli kakvo tochno iska ot teb.Първоначално написано от boriana_borislavova
Abe mila na 13..na 15..na 20 ako iskash go prawi..wse she e te boli parwiq pyt!Samo deto ti na 13 ne mojesh da razlihish hubawo li ti e chishka li ti se kwo stawa..sex she praish..zaebiPorasni malko za da go poiskash naistina..a ne da go prawish samos shtoto TOI taka iskal..
![]()
![]()
ImA lI jElAnIe..ImA i NaChIn!NqMa Li JeLaNiE..nAmIrAmE oPrAwDaNiE!
Извинявай,че трябва да го кажа,но момчето което обичаш е тъп!
offff kvo i se vryzvate na taq bee,hora?gleite,4e samo se ebava s vas i vie ..... be neam dumi
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Боли адски много,кървях,даже в болница ходех!!!!Ко се фамозвате! Нищо няма не е нещо което не можеш да претърпиш!
На 13 не е време за секс според мен! Ама праите го щом имате желание ама се пазете,че на 13 или 14 майка не е весело!
Мен пъ не ме боля.То зависи от организма на човека.А и преди това ако си тренирала гимнастика или нещу подобно може и сама да се е скъсала ципата.Аз мн сам тренирала и мисля че от тогава е скъсана.![]()
и мен също не ме боляи кръв нямаше
спокс
ама изчакай още малку
М да ти кажа честно ако тва момче е с теб и ти е казал че искате да прайте секс и те насилва 'щото ти простъта си му обещала .. недей .. аз съм на 14 и ходя с 19 годишен от 8 месеца... и чак след 6 месец ме попита дали искам , а аз му казах че искам поне на 15 като стана и той каза ... "никога не съм късал с момиче заради секса .. така че ако не си готова , ако трябва ще те чакам 10 години но искам да съм с теб" .. и всеки път като стане дума затова ми го казва![]()
![]()
![]()
![]()
Много го 0бичам
![]()
![]()
![]()
Ти си герой в моите очи. =D> Разбира се, че 3 години не са малко време, ама все пак си била на 14 като сте почнали връзката си и е било раничко. 1 съвет, ако позволиш от 1 доста по-голяма жена-направи го вече. Няма от какво да се боиш. Промяната ще е доста осезателна за 2-ма ви, защото много време сте свикнали без секс, но ще е само и единствено положителна. Няма от какво да се боиш. Явно си с момче, за което ти си най-важната и твоите желания са на преден план.Първоначално написано от butty
А до авторката-затваряй си краката още 3-4 годинки. Ако още е с тебе тогава, му пусни. Но аз се съмнявам.
В днешно време не се намират много свестни момчета.Според тях е нормално да водиш полов живот на 13 годишна възраст,мислят така,защото хормоните в тялото им са прекалено много и ги възбужда почти всичко.Повечето момчета си намират гадже само,за да му "почешат пържолата" с извинение,а след това да я зарежат.Такива са!Ние момчетата сме по-чувствителни и се влюбваме бързо (поне повечето)На възрастта,на която си ти е нормално да харесваш батковци,обаче батковците се хващат с по-малки заради секса!Недей да правиш неща,заради които ще съжаляваш после!Секса е нещо много лично и особено за момиче,трябва да не е просто секс,а любов.Спомените от първия полов акт са трайни и следващите ти такива контакти ще бъдат пряко свързани с това.Ако момчето те зареже,не се отчайвай,напротив.Бъди щастлива,че не си го направила с него,защото той е бил с теб само заради секса и нищо повече.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ооо, аз далеч не бих ти казала, че си задръстена, напротив! Свалям ти шапка!Първоначално написано от butty
![]()
Даже малко се засрамих, защото аз също щях да да пазя своята т. нар. "чистоплътност" за по-дълго, но като забелязвам с приятеля ми накъде вървим, като виждам и как ни хващат пролетните хормони, май няма да изчакам да направим и 1 година заедно (засега 9 месеца), явно няма да мога да изчакам да се уверя, че той ще е единственият, с когото ще сме по-интимни през живота ми - все пак на по 17 и 18 години хората не могат да кажат, че ще са заедно до гроб. И сигурно след това ще ми е леко гузно, но за себе си ще знам, че съм искала да съм с него и че си е заслужавало, защото и за него би било толкова важно изживяване, колкото и за мен.
По темата - омръзна ми да обяснявам, че на 13 няма закъде да се бърза, че наведнъж хората да искат да изпитат всичко от живота, а на 15 да кажат "Писна ми от живота, искам да се самоубия".![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На 13 си още хлапе, как може да твърдиш, че обичаш някого и че му подаряваш тялото си и психиката си (защото това, уверявам те, няма да е само физическо преживяване)?! Обичта не е нещо, което идва днес, а си отива утре, особено пък на такава крехка възраст.Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
Моят съвет е да не му се връзваш на акъла. 100% съм сигурна, че той е с няколко годинки по-голям от теб, и колкото и да са задръстени повечето момчета, на 16-17-18-годишна възраст знаят достатъчно трикове, за да замаят детските главички на малките момиченца, те да се увлекат по тях, батковците да натаковат малчовците и да ги зарежат, защото са си удовлетворили нагона.
Запази си своето мнение, отстоявай го. Ако ще той да те зареже, защото не си спала с него. Това ще ти покаже, че не си пропуснала нищо интересно.
Успех.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
male momi4etata ste mn t1pi e maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lelelelelelelele xaxaxaxahaxhahxhahxahxahxhahxhaxhahxaxhahxahxhahxa hxhahxhaxha 6e q ustavi i ko 6e svur6i sveta li s va6te t1pi lape6ki pri6tqvki xhahxhhxxahxahxahhaxhaxxahxahxhaax