- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли първия път ?
здравейте .. имам въпрос наскоро така да се каже ,,имах контакт с приятеля ми'' и той пъхна пръста си и следователно ме отвори .. болеше атски много..въпроса ми е нормално ли е след това докато уринирам да имам лека болка или парене и нормално ли е да имам нещо като кръв по белъто и лека овулация .. на 16 съм моля за отговор !!
mi az sum na 14 predi mesec go napraih za pruv put .. purviq put mom4eto mnogo vnimava6e savsem leko da me zabole6e i namalq6e tempoto ... zabolq no malko vtoriq put az nastoqh dae taka de " do kray vutre" zatova mn me bole6e no zavisi ot mom4eto dali 6te te boli![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
........
Последно редактирано от girl_12 : 06-07-2013 на 08:26
недей лъга децата:Д трудно се преживява такава болка :X
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
......
Последно редактирано от girl_12 : 06-07-2013 на 08:59
Изчезвам, изчезвам, само на полито отговорих.
Девойче, що си триеш всяко мнение ?! о.О
Тя е на 13 2008 сега е на 18 и сигурно вече го е направила доста пъти.![]()
При всяка е различно например при мен боля много но нямах кръв![]()
да ти кажа за това че някой би казал колко си задръстена си е възможно и все пак истината ще е че те ти завиждат че имаш някой който наистина те обича за да те изчака аз съм само на 14 и си мечтая да срещна някой който ще ме обича така както приятелят ти те обича за това моля те стискайте ми палци за търсенето защото ще е много трудно да го открия![]()