Цитирай Първоначално написано от butty
Уау,добре, че се разубеди, дано наистина е така! Всички тук са прави, много си малка... Аз като бях на 12-13 даже не съм си мислела за секс...
Няма смисъл да започваш полов живот от толкова рано . Под-обре изчакай малко и се почувствай готоова (м,акар че и аз не знам какво значи точно това...). аз съм на 17 и все още не съм правила секс,макар че с приятеля ми сме от почти 3 години заедно (представям си реакцията сега каква ще е на всички... колко си задръстена и нз... си какво..) не знам ..просто изпитвам някакъв страх... скоро може би ще се случи,но.. ще виидм.
Но ти недей да бързаш! Изживей детството си,пък.. за секс ще имаш време цял живот!
Ооо, аз далеч не бих ти казала, че си задръстена, напротив! Свалям ти шапка!
Даже малко се засрамих, защото аз също щях да да пазя своята т. нар. "чистоплътност" за по-дълго, но като забелязвам с приятеля ми накъде вървим, като виждам и как ни хващат пролетните хормони, май няма да изчакам да направим и 1 година заедно (засега 9 месеца), явно няма да мога да изчакам да се уверя, че той ще е единственият, с когото ще сме по-интимни през живота ми - все пак на по 17 и 18 години хората не могат да кажат, че ще са заедно до гроб. И сигурно след това ще ми е леко гузно, но за себе си ще знам, че съм искала да съм с него и че си е заслужавало, защото и за него би било толкова важно изживяване, колкото и за мен.
По темата - омръзна ми да обяснявам, че на 13 няма закъде да се бърза, че наведнъж хората да искат да изпитат всичко от живота, а на 15 да кажат "Писна ми от живота, искам да се самоубия".