.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Когато си пиян...

Според вас вярно ли е 4е когато 4овек е пиян(или леко на градуси) си казва това което му е на сърцето и това за което най-много го боли и най-много иска?и изобщо когато някой е пиян това което казва е.....???
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi az kogato sam piqna,kazvam mnogo neshta koito v trezvo sastoqnie ne moga da kaja,no ne znam dali pri vsichki e taka.

Eм по принцип ако си подпиийнал малко повечко от нивото "просто замаян",се отпускаш повече иии езика ти се развързва за бая неща...
    Let the beats control your soul...

Вярно е ама стават и много други работи освен да кажеш това което ти е на сърцето
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Като се напия ще ви кажа

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    Панацея
    зависи 0т човека- аз например в каквото и състояние да се намирам, не си развързвам езика за "неща, които по принцип не бих казал"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Terra incognita!
    Може и да го предразположи към някакви излияния,но обикновено говори нещо не мн смислено!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

да, обикновено е така - хората казват цялата истина единствено когато са пияни...
    но има и друг фактор - когато изтрезнеят, предпочитат да поставят тази "истина" обратно в задните рафтове на мозъка си или с други думи - да се отрекат от нея
    но..истината си е истина независимо къде я поставиш
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Така е
    Е въпреки това не всичко си казвам, но поне 60-70% от работите мога да кажа, които са ми на сърцето ;д
    Останалите са си ми вътрешни мисли.. които всеки чоявек си има
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Аз пък винаги, когато съм пияна знам и какво правя и какво говоря. Ама когато съм мнооого пияна... че да не мога дори да се държа на краката си. Най-много да направя опит да танцувам (макар, че попринцип мразя да го правя и когато съм трезва не можеш дори в дискотека да ме замъкнеш).
    Но да кажа неща, които когато съм трезва не бих... никога.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Вярно е до някаква степен,но зависи от човека,не на всички алкохола се отразява по един и същ начин.Някой наистина казват каквото им е на сърцето,ама някой изобщо пък незнаят кво говорят.Така че е много относително,а аз на пиян човек не вярвам

dam nai veche zavisi ot choveka ... ako e po prekalil sys alkoholyt .. ne govori .. nqma vyzmojnost .. samo vyrshi prostotii .. hmm koeto mie poznato [/b]
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

едва ли :P

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.

Поне аз трябва да съм МНОГО пиян за да кажа част от някоя съкровенна тайна или желание , но общо взето не съм се издавал , а съм имал бая "удобни случаи"

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Като се натряскаш говориш истината .защото не ти пука общо взето, добре че все пак се контролирам даже и да съм "безсмъртен"
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.
    Жалко нали?

Това, което казвам аз, когато съм леко пийнал са МНОГО ГОЛЯМИ ПРОСТОТИИ !
    we give it all.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Жалко нали?

Ммм...доста жалко!

Ми аз отдавна не съм са напивала като хората,но ми казаха че съм издала някой тайни под действие на алкохола...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Аз .. не се напивам често , но .. когато съм пиян , ако ме питат нещо винаги си казвам истината .. не , че и попринцип не го правя , но ... като съм пил нещо си казвам всичко директно ... някой път излизат доста груби неща

Много пъти съм си казвал ей така .. от нищото .. всичко което си мисля и т.н. .. и хубаво и лошо .. абе , просто не ти пука толкова какво казваш .. от една страна е хубаво , от друга - не .. зависи ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мхм вярно е, че ти се развръзва устичката и там вече е въпрос на колко можеш да се контролираш. То си усещаш кфо ръсиш обаче не ти пука...до следващия ден Аз лично съм нямала изцепки.
    Some things are better left unsaid!

Аз по принцип като си пийна си казвам всичко, което си ми е на сърцето и ми мине през акъла. Обикновено ходя при най-добрата ми приятелка и й вися на врата, поватарайки и колко много я обичам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

абсолютно дори зареди това се натрясквам понякога защото май само като съм подпийнала разбирам каво ми има

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Pove4eto hora,kogato sa piqni po4vat da vikat i v pove4eto slu4ai si razkrivat 4ustvata i govorqt ne6ta,koito ne mogat da kajat v trezvo s1stoqnie.Az kato s1m piqna po4vam da se ligavq.

daaaaaaaaaaaaaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си