- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато си пиян...
вярно ене мислиш особено за последиците.. даже изобщо, за тва си говориш фот си ти е на езика.. :P докато кат си трезвен и се чудиш..ами ако кажа тва фо ше стане??? ! ц
![]()
Дам вярно е ! Отпускаш се и не ти пука толкова много , както казват чувсташ се "безмъртен" .Също така ти идва доста кораж и настроение общо взето алкоха е яко нещо !
![]()
да при мен е така дори понякога прекалявам с истините и после съжалявам..отпускам се супер много и прая неща които иначе е съмнително дА напрая
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Когато се напия /което става много рядко/ казвам всичко което не мога да кажа на трезво поради най-различни пречини... било от претиснение или да не угорча някой...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Когато е пиян,човек говори предимно глупости.Казва първото което му дойде на езика,без да се замисля дали може да нарани някого,или не.Те за това някои хора пият преди първа среща-да се отпуснат и да не се притесняват да говорят.За секса е същото нещо.Най-кофтито е,че освен,че човек говори,започва и да върши глупости след употреба на алкохол.
Зависи от човекаПървоначално написано от MartyParty
...Бтв най-гадното е като се напия почвам да черпа всички и на другия ден се чуда къде са ми парите
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
mi na men dva tri puti mi se e sluchvalo da prekalq i to daje ne mnogo. ama ne sum se razprikazvala za nishto. vupreki che vednuj mi se priiska. ima edna prikazka obache mn podhpdqshta za tematamalko dete i piqn muj nikoga ne lujat (vkluchvame i jenite)
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Вярно е!
Един бивш,дето много обичах,но се правеше на интересен винаги като се напиеше идваше при мен и ми казваше,че много ме обича,ей такива,а на сутринта "уж не поменел"
Да ама след време ми писна и стана така,че се влюбих в друг и спрях да се занимавам с него...и той почна да ме гони и до днес ми звъни да ми реве,че ме обича и че каквото и да стане ще се оженил за мен,някви такива...![]()
Да ама аз не го искам вече...може би ме жъгва нещо като го видя и за тва гледам да стоя настрана,защото знам,че не е човек за мен.
Сега си имам някой,който наистина знае какво иска и ме уважава и дава всичко за мен,грижи се за мен...и това супер много ми харесва.
Чувствам се...сигурна в ръцете му![]()
Абе зависи от човека..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
xaxa kogato sum piqna sum sposobna na mn ne6ta...no ne i da kaja ne6to koeto ne trqbva da kazvam(ako e mn seriozno ili e taina)no moga da si izleq 4uvstvata![]()
Ставала съм свидетел на подобни ситуации...
Вярно е до някаква степен, но е така, защото на човек не му пука много - много тогава, когато е под действието на алкохола и по-лесно си отпускаш душата.
Малко алкохол - добиваш смелост..
Много - вече се почва с тъпите изпълнения..
Лично мнение![]()
Факт.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Може алкохола да ти донесе много смелост да кажеш нещо,което иначе не би казал,но често казаното си е било по-добре като тайна.Така че да,може изведнъж да добиеш суперкураж,но после дали няма да съжаляваш е отделна тема на разговор.
Първоначално написано от Clara_
тогава съм най-смел и ме боли за всичко ама после идват проблемите![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Мене не ме ебе казвам си всичко и в трезво състояние.Няма значение дали съм влезнал в обороти или не!
![]()
o0o0o0o0o0o...и още как!В нетрезво състояние си неспособен на ограничения
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха аз лично попринцип не пия често като реша да го правя си пийвам стабилно така че дори немога да приказвам но когато съм само леко подпиинала рядко казвам неща които са от значение обикновенно си правя маитапи и не говоря на сериозни теми най-искренна съм когато съм трезва
![]()
...LoVe YOU FoReVeR..........
mnogo e vqrno!4ovek kato se napie kazva tova koeto iska bez da se pritesnqva stesnqva i drugi gluposti SPORED MEN E VQRNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва хич не е добреПървоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
но по темата...правилно е!Казваш това което ти е на душата ... 98%![]()
нз аз мн рядко пия ама като пийна и ми е по-лесно да направа неща които в трезво състояние на смея.и да сичко си казва човек като е пиинал.както казват "каквото е на трезвия в главата,това е на пияния в устата"![]()
![]()
lIfE iS aS kNoW iТ
Много е вярно! Но някой го казват когато са пийнали за да могат да се оправдаят на другия ден с алкохола. Хората са го казали "Във воиното е истината....."
И според мен е вярно. Когато човек е пиян казва много неща, които трезвен едва ли ще посмее да си признае![]()
да когато момче е на градус си казва всичко каквото му е на сърцето![]()
![]()
![]()