- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато си пиян...
Зависи от човека!Аз например като се напия понякога говора неща, които не трябва друг път не! :P
Общо взето е вярно...Първоначално написано от Clara_
Животът е адът описан в Библията!
Въпроз на навик и зависи от пианството на човекааз лично си бръщолевя всекви глупости и пиян и трезвен
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Ми...да
Отпускаш се такова...нормално е...
о0о0 аз леко пийнал казвам каквото ме питат .. но по принцип не пия ... така че това е рядко ... но ми се е случвало да съжалявам .. за това което съм казал и направил в такова състояние ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз знам какво правя и говоря обаче просто когато съм в "такъв момент"не се замислям за последствия .. и много често си изпявам някои работи..обаче съвсем съкровените ми тайни колкото и да ъсм пияна не изпускам
![]()
Az kogato sum piqna si kazvam dori sustava na mai4inoto mlqko...v subota,bqh na diskoteka i gadjeto mi poludq,4e sum izleznala sama...4uhme se predi da izlezna kaza mi,4e nqma ni6to protiv...sled 3 4asa mi zvuni murtvo piqn...i pla4e6e kato magare...
Ее чак всичко не.
Зависи колко литра си цуцнал де![]()
Ама аз така или иначе не говоря много много за такива неща така че е малко възможно да ми се изпусне такова от устата.
Ама една приятелка като се напи сичко си казаНямаше скрито покрито.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
пф като вчера пак, одари ме в главата алкохола, и си сядам спокойно във фесйбук, и започвам да пиша глупости с абонатите, да им говоря за проблемите си и т.н.. и после съжалявам че съм казал толкова нещ аза личния си живот ;.
maximus1993, не възкресявай стари теми. И поне да беше написал нещо по нея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last