- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и алкохол
Въпросът ми е към тези, които са били влюбени (или в момента са) как биха определили това чувство и въобще може ли да се определи.
Преди няколко години като ми задаваха въпросът 'какво е любовта" аз отговарях - "Химична реакция", а преди няколко месеца (вече станаха доста всъщност) разбрах и на практика какво съм имала впредвид.
Нещата не се развиха както трябваше (дълга история), но от тогава свързвам чувството, че си влюбен с чувството да си пиян. Когато бях край този човек наистина имах такова чувтсво... дори и да не бях пила нищо. И и попринцип като се напия имам нужда да прегърна някой, да се целувам с някой.. сещате се.. настроенито в един момент ми се вдига, после се сдухвам и подобни. Алкохолът на всеки човек по различен начин влияе...
Но въпросът е там, че сега не искам да пия. От нова година насам не съм близвала аклохол... хаха звуча като от клуб за анонимни алкохолици
. Както и да е... обаче тук явно идва въпросът - мога ли да се веселя(в дискотека, клуб) и без алкохол. Снощи бях на един рожден ден, не пих нищо освен минерална вода и определено не ми беше много весело. Попринцип чалга не слушам, но като се напия и мн хубаво танцувам на нея... обаче като не съм пила не мога така и не ми е забавно. Какъв проблем а? Знам, че алкохолът е вреден и това е другата причина да не искам да пия... колко си противореча! чак и аз не мога да се разбера.
Като пия и правя неща за които после съжалявам и после осъзнавам, че са били заради действието на аклохола. И честно казано виждам много общо м/у него и влюбването. чак като изтрезнееш осъзнаваш какво си направил.
Малко объркано пиша, но просто искам да кажете какво мислите по темата и да не ме помислите за някоя пристрастена. Попринцип не съм от хората, на които винаги им е весело, а когато пия ставам такава... може би трябва да се променя![]()
Явно имаш желание да танцуваш на чалга песни и ти трябва алкохол... Това се разбира от темата ти.
Относно изказването 'Като пия и правя неща за които после съжалявам и после осъзнавам, че са били заради действието на аклохолал ' ми ... не, не е негова вината.
Той не ти се е излял сам в гърлото, че да правиш глупости, ти си си го наляла...
Ох, как мразя пияни момичета....
е явно не съм се изказала правилно.. аз не говоря да не мога да ходя (което никога не ми се е случвало), а примерно да ти се замотае главата от 2 чаши вино.
Пък и аз колкото и да съм пияна знам какво правя и къде ми е границата. И да точно вината е в алкохола, защото той има действия върху мозъка, действията и реакциите.
Човешкият организъм може да преработи около 20-30гр. твърд алкохол за 1 час и нещо... правете си сметка!
И ти се съобразяваш с преработката и глупости...
Ох, опитах се да ти намекна, че в крайна сметка ти го пиеш и си наясно, че ще ти се 'замотае главата', а не идва някой да ти го налива венозно, но явно си умна колкото шишарка и е безсмислено, so... лека вечер... Или по- скоро -> трезва вечер.
Когато човек е пян тогава всъщност може да разбереш какъв е човека по характер.Алкохола не те оправдава какво правиш.Аз когато съм бил пян винаги съм мислил и съм съзнавал какво правя
я земи да изтрезнееш първо и тогава ни лъжи че не искаш да пиеш
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Миналата година емах един период от около 4-5 месеца, в които не близнах алкохол. По това време горе-долу водихме една дискусия, в която едно момче каза, че нашето поколение не може да се забавлява без алкохол. Като се замислих... прав беше. И се запитах мога ли да се забавлявам без алкохол? Не е невъзможно, на първите 2-3 купона ти е малко тъпо, но после вече не ти прави впечатление, не не пиеш. Забавлявах се и без алкохол. И без да съм пила тацувах на чалга - като се вдигне настоението в компанията и станат двама-трима да танцуват, и на мен ми идва музата. Сега пак пия, но по малко. Като усетя, че ми се замотва главата, спирам - обикновено на втората, най-много третата чаша алкохол. Който иска, да се напива. Не е за мен тази работа.
за пореден път се убеждавам колко сте тъпи и ограничени в тоя форум... и на колко остроумни се правите.. ха ха
аз лично познавам малко хора които могат да се забавляват без алкохол, за вас не знам
и смисълът на темата въобще не беше това, ама както и да е... как да очаквам от някви пубери да схванат?
Vij sq dokato ne sre6tnah mireto pieh dosta,tai 4e istoriqta ti mi e poznata,razlikata e v tova 4e az sam mom4e,a ti momi4eимах нужда да пиина 3-4 преди купон рожден ден или дискотека...ама приателката ми ми казва6е:ти само като си пиян може6 да ме гледа6 май? и спрях за да и покажа 4е не е така...но и сега се изку6авам в някой по-6тастливи или пак кофти моменти посягам кам 4ашката
Aз в даскало се забавлявам и без алкохол правя си глупостите заяждам се с учителки които се правят на строги.Моя съвет е бъди себе си забавлявай се и без алкохол вярвам че можешПървоначално написано от Sun_Shine`f
![]()
Пия винаги на купони и в дискотеки, но колкото да ми стане весело, знам кога да спра, за да не се напия! :P Прекарвала съм си весело и без алкохол, но предпочитам да пия, защото знам да се владеяЕми и аз през последния път се целувах един ... ама го направих от отчаяние... току що ме бяха зарязали .. но както и да е .... Виждам че ти не можеш да се владеееш като мен и се напиваш и правиш глупости , за това и моя съвет е да се забавляваш без алкохол!!!
има нещо вярно в това че състоянието на влюбения е същото като на пияния или зависимия от наркотици..Любовта е химия![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
по скоро емоциите не мога...Първоначално написано от evelinka1122
Любовта и Алкохола .. наистина интересен въпрос ..
Аз като човек веселяк , надявам се душата на всяка компания в която съм , без алкохол се веселя ..
Това , че искам да прегърна някой , и да го целуна , може да е защото се лигавя (говоря за мъжката аудитория - ако някой от класа ми го прочете , да знае , че ще го разцелувам ей) , а и същото защото имам симпатии - за сериозните целувки говорим де - целувам се с приятелката ми , без да съм пиян , и принципно не пия ..
Не пия , защото купона винаги е купон , ако си пиян го изкарваш друго яче просто ..
Влюбването и напиването .. и двете водят до добро настроение ..
Ако си влюбен в момичето до теб , и то е влюбено в теб ,това е като груповото напиване - всички го чувствате , и е споделено .. приятно е да се знае какво става наоколо и на какво се дължи настроението.
Иии относно музиката - на мен не ми пречи и трезвен да танцувам на чалга .. ох , говоря само за мен , не знам дали съм ти помогнал с нещо![]()
![]()
Извинявай все пак ако има нещо.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Eee Pepi Designs мерси за отговора. То от личен опит най-добре се споделя![]()
Искате ли да направим клуб "Настоящ трезвеник" Явно много гхора го караме само на бира....
ем то и от 1 бира можеш да се напиеш стига да е н а гладно и на екс и виж как ще те хванеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Не възкресявай стари теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!