Въпросът ми е към тези, които са били влюбени (или в момента са) как биха определили това чувство и въобще може ли да се определи.
Преди няколко години като ми задаваха въпросът 'какво е любовта" аз отговарях - "Химична реакция", а преди няколко месеца (вече станаха доста всъщност) разбрах и на практика какво съм имала впредвид.
Нещата не се развиха както трябваше (дълга история), но от тогава свързвам чувството, че си влюбен с чувството да си пиян . Когато бях край този човек наистина имах такова чувтсво... дори и да не бях пила нищо. И и попринцип като се напия имам нужда да прегърна някой, да се целувам с някой.. сещате се.. настроенито в един момент ми се вдига, после се сдухвам и подобни. Алкохолът на всеки човек по различен начин влияе...
Но въпросът е там, че сега не искам да пия. От нова година насам не съм близвала аклохол... хаха звуча като от клуб за анонимни алкохолици
. Както и да е... обаче тук явно идва въпросът - мога ли да се веселя(в дискотека, клуб) и без алкохол. Снощи бях на един рожден ден, не пих нищо освен минерална вода и определено не ми беше много весело. Попринцип чалга не слушам, но като се напия и мн хубаво танцувам на нея... обаче като не съм пила не мога така и не ми е забавно. Какъв проблем а? Знам, че алкохолът е вреден и това е другата причина да не искам да пия... колко си противореча! чак и аз не мога да се разбера.
Като пия и правя неща за които после съжалявам и после осъзнавам, че са били заради действието на аклохола. И честно казано виждам много общо м/у него и влюбването. чак като изтрезнееш осъзнаваш какво си направил.
Малко объркано пиша, но просто искам да кажете какво мислите по темата и да не ме помислите за някоя пристрастена. Попринцип не съм от хората, на които винаги им е весело, а когато пия ставам такава... може би трябва да се променя