.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Подарък

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Подарък

Здравейте, довечера съм на рожден ден и си нямам напредстава какво да купя.Очаквам някакви предложения.Момиче на 15 години е.Да е нещо по-оригинални ако на вас са ви пдоарявали или вие сте подарявали,но да не е дреха или парфюм.Благодаря предварително.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Сребърна грива. Пък и момичетата в тази възраст обичат да се кичат :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Панацея
    подари й 1 стриптизйор тази вечер- напр ще й скриеш топката
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пф,много сте ми интересни,когато почнете така.Ае ало?!Тя е твоя приятелка,ти я познаваш и знаеш какво би я зарадвало.Ние сме непознати,хабер си нямаме какви предпочитания има тя.
    И все пак,ето идеи-аксесоари,диск с музика,някаква козметика.Естествено,важна е и сумата,с която разполагаш.

обикновено на момичетата се нравят предимно козметика, аксесоари, но защо не й подариш една романтична вечер пр: вечеря на свещи или нещо от тоя сорт

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз съм за гримовете,козметиката,може ш да и купиш някъква блузка примерно,плюшка,4аша за кафе някъква по оригинална,комплект за оправяне на нокти или както там му викат ако е маня4ка,албум за снимки,сувенир,някъкво сребърно колие или не сребърно има мн яки фалшификати за по 15 лв.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от zorikost90
    обикновено на момичетата се нравят предимно козметика, аксесоари, но защо не й подариш една романтична вечер пр: вечеря на свещи или нещо от тоя сорт
    Avtorkata mai e momi4e i 6te podarqva na momi4e
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    а и забравих,една фр купи на една друга неина фр(какво изре4ение стана) бельо...мн се изкефи мацката!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    В АдА
    Сребърна гривна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си