- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде мечтаете да отидете ???
Ako mojeh malko da poobikolq kosmosa ...
Eating isn't cheating - Arnold
Да имам кола като служебното бентли (за 400 000 лева) на оная "чума" Емилия Масларова и да обикалям из най-хубавата страна България.
А и да имам вила в местноста Попови Ливади.
iskam mn mesta da obikolq i mn iskam v 4ernobil da otida nz 6to.. vle4e me i naistina mn dobre iskam da opoznaq rodinata...
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ходила съм в Англия, Австрия, Унгария, Италия, Франция, Германия, Хървацка, Словакия, Сърбия, Гърция, Турция, Румъния и Швейцария.
Преди няколко месеца бях в Лондон и една от мечтите ми се сбъдна.
Искам да отида в Тайланд.
Мечтая да отида в Шотландия , във Франция и да посетя о. Гренландия , макар , че там не е особено интересно ...
Ами, искам да живея в Англия или САЩ (макар че с тая икономическа криза там може и да си променя мнението :Р )
Но иначе няма място, където да не искам да ходя... целият свят ми е интересен.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
далеч от страната и народа...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Лондоооооооооооон искам да живея там! Неверояно е, дано да се върна там![]()
и Африка искам да посетя....
и аз...ако може в ИталияПървоначално написано от Blo0dyBitch
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
az iskam da obikolq Finlandiq i nai-ve4e Helzinki, Egipet, Qponiq, vodopadi, jungli, pustini, persiiskiq zaliv, sauditska arabiq mi mai e tova
Chicago
http://amyking.files.wordpress.com/2...y-calendar.jpg
los angeles
http://www.airportcommuter.com/los_a...LA_skyline.jpg
ili ob6to .. iskam AMERIKA;D
Ние не сме излизали от криза ама добре си живеемПървоначално написано от Saymon90
![]()
Напоследък ми е мерак да отида в Тексас,да имам вила там и да язда из прериите.![]()
Еххх мечти,мечтиии....![]()
Из целия свят, искам да обиколя всички места, където не съм била и на някои, които съм била да повторя, потретя и т.н.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от exploitedteen
Orishas-Represent Cuba (music)
Не взимай живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш от него жив...
Мн са ;д
Ирландия; Нова Зенландия; Аляска; Австралия ^_^
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Гледам доста сте се насочили към Куба и по специално Хавана,,да ви кажа не е като по филмите.Потиш се нон-стоп, има много бедни хора и не харесват много чужденци, които не говорят езика им.
Малта..само едните красиви плажове, препълнени с хора.От останалото ще се разочаровате.
Дубай и като цяло ОАЕ, препоръчвам за любителите на нощния живот и хубавите хора.
Иначе, за момента целта ми е да посетя Малдивите.Семейството на съученика ми си купиха къща на плажа там.От снимките които видях съм очарована.Догодина вероятно ще му отидем на гости![]()
Мексико ( няма шанс да отида скоро) и Рим
Германия, Унгария, Сахара, Аляска.
Running is my drug and I am overdosed ..