- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска на девстена .. ?!
Ами момче съм първо да уточняМхм и така .. с приятелката ми решихме да правим секс .. ще ни е за първи път .. до тук добре но, като ми каза че иска да и правя френска .. нещо ми стана и аз нз какво. Някф се уплаших .. опасенията ми идват от тва, че щом е девстена сигурн0 няма да се поддържа отдолу .. не говоря за бръснене или нещо такова ами.. пфф и аз нз как точно да го обясня не знам дали е чувала за интимни гелове или нещо от сорта .. не смея да я попитам защото ми е кофти .. таа вие сте дайте някви мнения
![]()
ПС: Знам че е малку тъпичко но .. кво да се прави :P~
There aren't beSt friendS.. !
Predi da pravite sex,otidete do banqta zaedno izmiite si polovite organi,i nqma da se pretisnqvash,che moje da ima losh vkus ili mola mirizmaProsto e ama koi da se seti...
E vie ako togava ne ste se izkapali kakto trqbva koga wespokoino prosto momi4eto iska se zabavlqvate kvo tolkova vsi4ko 6a e nared spokoo
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
) ще видим 10х
)
И кво,ако е девствена не се мие ли?![]()
Let the beats control your soul...
Разбира се, че НЕ! За'кво да го прави?Първоначално написано от shivacheva
Хаха, ти ме разби! Като е девствена е някаква мизерница лиНяма такива работи... Ако толкова те притеснява първо се изкъпете заедно, близко е до акъла...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
1+ i az sam na tui mnenie s banqtaПървоначално написано от hooliganka89
Искаш ли и ние двамата с теб под душа?Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
![]()
![]()
Амм, май ще пропусна (не душа, а теб)Първоначално написано от eblio
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от eblio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от alex4o
"В Русе си имате всичко"Първоначално написано от chocolate`kiss
Знам, знам![]()
И аз мисля, че щом момичето не го е правило досега ще се вземе малко в ръце, каквато и да е.
Аз като се замисля преди 1-вият ми път.. Сигурно един час се занимавах с глупости в банята... не че до преди това не съм се къпала..Нормално е като ти е за 1-ви път и си притеснен да се постараеш малко повече. Мисля, че приятелката ти няма да е изключение.
Направо се отвратих като прочетох темата
Тия девствените са опасни ей!
Влизайте под душа 2-мата иначе рискувате да останете с кофти спомени![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
E като е девствено момичето не означава,че е неподдържана.Споко,влизате в баняте,изкъпвате си се,после хем тя ще се е отпуснала,хем ти ще си спокоен,че е ок там долу.И хората не се къпят или парфюмират или каквото и да е там друго само преди секс.Наслаждавайте си се един на друг
![]()
Напротив като е девствена е логично да се притеснява и да се пооправи....Споко всичко ще е наред.........Късмет
Може ли да си толко прост...
Ще спиш с нея, но се съмняваш, че се поддържа... Да не си в трети клас?
Тва мойто момче, ако ми го каже, ще му отсека главата с ръка...
Какво общо имат по дяволите секса и хигиената в такава ситуация?
Какво очаква? Да не е виждала вода?!
.... Ба' си...
Говорех за хигиената по интимните части! "Кво общо имали хигиената и секса?" малееееееее .. нямат нищо общо а ? .. мани въри се шибни в некой стълб ..Първоначално написано от Made_of_Pain
ПС: Благодаря за останалите мнения![]()
Да ревеш ли, да се смееш ли.. абе, ти си някакъв абсолютен малоумник, хаха.
Значи по твоята логика девствените момичета нямат добра хигиена там, а? Обясни логиката, моля.
Ти, кво, съдиш по себе си ли? Преди да започнеш да водиш полов живот, не си ли си мил чурката бе, сладур? Хигиената си е хигиена независимо дали правиш секс, или не.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
'Какво общо имат по дяволите секса и хигиената в такава ситуация? ' ... разбирай го като 'в този случай, а 'в този случай'разбирай, че се познавате УЖ и че щом сте се решили на такава стъпка, очевидно сте си близки, тъпак.
Ако аз бях на мястото на гаджето ти и си мислеше такива неща за мен нямаше да ти пусна НИКОГА.
Личи си колко сте интимни и си личи и какво си хлапе.
Поредния тъпак с огромен хлапашки интерес да бърка по чужди дупки, щото неговите вече ги е обиколил.
Това, че е девствена не значи, че е нечистоплътна, амебо.
Za kakvo sa ti intimnite gelove? Za lizaneto li![]()
Eating isn't cheating - Arnold
според мен той съди по себе си ... защото докато беше
девствен си миеше пишлето 1 път месечно...
сега разбирате ли...
то си е за страх!!!!
АХАХАХАХХАХАХАХАХА
бой, йебанье и чалга