- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска на девстена .. ?!
AweEe toi isKa saVet a Vie shte mu naletite na boi o6te malko .. aZ te razbiram emI I az Sym devstvena ama se kypa seki den tfa 4e dadeno momi4e e devstveno ne ozna4ava 4e ne se podyrja spokoooooOtpusneTe Se I se NaslajDavaite na UdoVolStvietO
![]()
![]()
Има ли смисъл като няма значение
+1Първоначално написано от varnen4e
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
axhahxhaxa moito mom4e koi ti pusna muhata za intimnite gelovei kvo kat ne izpolzva intimen gel ?? Tva ne zna4i 4e ne si mie putkata bati !! Intimniq gel e prepor14itelen za upotreba,za6toto e sys specialni omekotqva6ti systawki i antibakterialni sy6to
.. aXaXAxaAxaa vyob6te temata mn typa mi se struva .. Az otkak se pomnq imam izrqdna higiena (osobeno tam dolu) i momi4etata,koito poznaam i sa devstveni sy6to .. Ne mi e qsno kak moje da se s1mnqva6 v priqtelkata si
..
Браво мацка, много добре си го каза!Първоначално написано от varnen4e
И все пак, глупаво е да мислиш, че в този важен момент в живота на това момиче, тя няма да се опита да го направи перфектен... Близко е до ума да се сетиш че ще се 'лъсне' за да е самоуверена и да не се притеснява от себе си... Успех
[img][/img]
Абе има сякфи мърлиОбръщам се към момичетата , това че вие го правите не значи , че всички са като вас
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Ама не, то си е до преценка... аз не съм и сънувала да правя секс като съм 'вълнясала' или като не съм се къпала.. супер срамно е. Ако някое момиче държи поне малко на себе си ще се грижи за това...
[img][/img]
Евала на такива мацки като тебеПървоначално написано от SilverAngel
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
е кво аз съм си девствена и си ползвам интимни гелове, бръсна си се и тем подобни, а и както казаха по-горе, не мисля че момиче, държащо на себе си, ще прави секс ако не е добре измита или окастрена![]()
Vqrno e,4e zapo4va6 da se griji6 za sebe si oshte pove4e kogto ima i koi ta te''gleda''..no i predi da ima koi da me gleda si spazvah dobra higiena..dosega nikoi ne se e oplakal![]()
Believe in yourself.
+1Първоначално написано от alex4o
offline forever!