- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голям проблем с приятелка
значи аз и приятелката ми ходим вече 2 месеца и преди 2дена съученичката ми ме измами че мойта се е виждала с друг, па туй не било вярно. Аз първо като научих тфа без да се информирам почнах да викам на моята и тя ми се разсърди много че нямам никво доверия към нея.Аз още същата вечер си разбрах грешката,обаче вече й бях викал и сега не ми прощава. Вчера взех букет цветя и отидох до тях, обаче тя не излезе и оставих цветятя пред тях. Таз сутрин ми изпрати смс че цветятя са й харесали обаче нище да ми прощавакакво да направя кажете ми?? Много съм тъжен, че постъпих неправилно.. помогнете ми хора
много я обичам
Сега тя се прави, щом ти е пратила смс... Та както казах прави се на интересна
The Spark
opa golqma ka6a obqsni i 4e e stanala nqkakva ujasna gre6ka i 4e ujasno mnogo s1jalqva6 oba4e i go kaji po super mil na4in i opravi ne6tata ako naistina te obi4a 6te te razbeuspeh4eta
iska6 nqkogo a toi e tolkova d1le4e rodil
me e dqvola v no6ta kovarno nadvesil se nad men s 4ernite
krila i kazal tiho bezplo6tadno neka b1de vinagi sama
а да ли ще ми прости? След тази случка й изпратих смс че мн съжелявам и се извиних 100 пъти поне до сега, па тя ми вика че съм й показал колко я обичам с тази постъпка(тя така мисли) обаче аз верно много я обичам
Spored men se pravii na interesna. Parvo tq kak bi postapila ako nqkoi priqtelka i kaje 4e ti si bil s druga a? Vtoro, spored men 6tom ti e pratila sms-a iska da e s teb, no se pravi sega na ubidena i mai iska da te izma4i malko da si nau4i6 urokaDavai v sa6tiq duh i mislq 6te ti prosti...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
spox s teb iska da e prosto malko i igrai igrata. smisal kupi i ne6to izvinqvai se budi po romanti4en i tq 6te e prekaleno dovolna i 6ti "prosti" ma sq ti igrae igri4ki. (i az sam go pravila)![]()
да почакам ли малко или още утре да отида да я видя?
Пич, тва че е станало недоразумение го обясни и на неяИ като идеш да я видиш се постарай да не изглеждаш като торба с лайна, а СООL
та да забрави въобще за кво сте се карали. И един съвет: друг път преди да праиш сцени се увери, че инфото е правилно
Щом ти е писала смс значи не ти е токова ядосана...След време ще и мине...Щом цветята са и харесали![]()
ще и мине, според мен тя те обича но се прави на интересна, (всяко момиче го прави) хах ии ако не ти прости със съветите , които другите ти дадоха, има и друг вариант ама по не е сигурен. Можеш например да спреш да я търсиш толкова често и да не и се извиняваш много и тя като види че уж започва да те губи и ще спре да се прави на интересна ;] ама несъм много сигурна за вторият вариант, внимавай да не стане по лошо ;] хайде успех![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Женски номерца,аз много ги обичам точно тия!
Тества те,колко държиш на нея и иска да ти покаже ,че ако втори път го направиш няма да ти се размине.
Ще й мине!
Евала на мацката ,знае си цената!![]()
![]()
![]()
:P
Всичко с времето си!
Ами обясни и тази която ти го е казала ти е многодобра приятелка и и вярваш и...си се вързал...На всеки се случва.Обесни и че вече и имаш вяра наистина и че искаш да си с нея защото я обичаш и би направил всичко за да и го докажеш!Успехии
![]()
А не бой се, ще и мине![]()
Животът е адът описан в Библията!
Постъпката ти наистина е глупава и занапред ще разбереш,че трябва да имаш повече доверие на човека,с когото имаш връзка!Поговорете пак и й обясни безсмисленото си поведение и това,че много държиш на нея,обичаш я,убеди я в думите си,дано се орпави всичко,изненадай я по някакъв начин и бъди настоятелен,за да е явна осъзнатата твоя грешка спрямо нея!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
За путка,путка си станал ... вместо тя да тича след теб ти ходиш след нея ? не допускаи тази грешка![]()
Направил си грешка,ми тя ще се прави още малко на интересна,но ще ти прости.![]()
![]()
ще и мине ве, в крайна сметка обясни и някви глупости дето момичетата искат да чуят - че си го направил само защото много държиш на нея бла бла..
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Ами ти защо тръгваш веднага срещу приятелката сиЗащо не я попита първо нея, много ясно че ще се обиди и ще си помисли че и нямаш доверие.
Друг път не прави така! Дано да се оправите...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Прави се на недостъпна, но и това ще отмине споко... пак ще се върне при теб!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от From Hell
+1
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
+1Първоначално написано от 5StaR
a moje bi chaka o6te 1 buket poprincip jenite obichat da im podarqvat cvetq ama mn go obichat tva neshto![]()
Ами днеска говорихме по чата и вика че нище да сме заедно всичко до сега било хубаво и такива глупости..тя нещо много на сериозно взе нещата, вече сякаш не иска да почнем на новонезнам вече к'фо да правя
Когато стане такова нещо първо питаи половинката си вместо да кряскаш и само да хабиш нерви-опитаи се от нея да разбереш какво се е случило, защото има много завистливи хора които ги е яд за едно или друго и са способни на всичко за да развалят нещо много хубаво.
Знаеш,че нежния пол обича да бъде обгърнат с внимание-така се чувстваме по-желани..знам ли..А ти точно това правиш..търсиш я,извиняваш и се...китки и подаряваш....
и тя ти се прави на леко недостъпна.Ще и мине до 2-3 дни.Споко
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
О,я я остави 2-3 дни без внимание ще видиш как бързичко ще и мине и ще ти прости-макар че не е станало кой знае какво....Изчакай я да те потърси сама и ако не го направи до ден -два или три максимум,според мен не си заслужава ти да я търсиш,защото ако има чувства към теб едва някаква си караница(за дреболии!!!)ще я накара да спре да те обича!
SEX NA EKS!
забравих да кажа че след тази случка та ме остави и сега не ходим