.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Втори ден ми тече кръв след 'първия ми път'

Mi 100% ima i drugi takiva temi oba4e az nemoga da namerq ni6to det mi trqbva...!Zna4i predi 2 dni pravih seks[BE6E MI ZA 1VI PUT]kogato me otvori mom4eto tekna malko kruv oba4e posle kogato misleh 4e e sprqlo to produljava6e i sega sled 2riq den te4e ne e silno no neznam kakvo da pravq i za6to e taka?Trqbva li da se pritesnqvam?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    КъТ НиМоЙтИ Дъ кАжИтИ НиЩу хУбУу пО-ДуУРе нИщУ Ни КасФъЙтИ...[!][!][!]

ЪбЕ ЧеСтнУ КаЗъНу нИщУ Ни сТаФа уТ МеНе,тЪнКъТъ сТрЪнА Нъ уЛиГуФрЕнИйСкЪтЪ ДуШа...[!][!][!]

d0bre de,az d0k0lk0t0 razbiram......nqma li ver0qtn0st pr0st0 da si v cik1l ?!

nqma veroqtnost da sum v cikul za6toto posledniq mi svur6i predi 4 dni

ЪбЕ ЧеСтнУ КаЗъНу нИщУ Ни сТаФа уТ МеНе,тЪнКъТъ сТрЪнА Нъ уЛиГуФрЕнИйСкЪтЪ ДуШа...[!][!][!]

Град
    Варна
    Най-вероятно е кръвоизлив!И сега не се плаши обаче ако не ти спре до 3-4 дни върви при личната си лекарка...щот при мойта братовчедка стана по същия начин...ако и на него му е било за пръв път,нормално да е бил по-невнимателен...
    SEX NA EKS!

не се притеснявай ... при различните хора е различно
    и при мен беше така ама след 5тия ден ми мина на една моя приятелка не и беше текло кръв ама мн я беше боляло пък мен примерно не ме болеше... тъй че тва е нещо нормално

hottie
    Guest
    Не се притеснявай !! На мен ми тече кръв 10 дена !!! Бях се шашнала,отидох на гинеколог и тя ми обясни, че при някои момичета химена е много по-месест и може да тече с дни. Само ще си спре, но недей да правиш секс 10тина дена за да може хубаво да зарастне.

Фен
    Град
    Казанлък
    Ами за сега няма от какво да се притесняваш, но ако не ти спре до 2-3 дни, е добре да се конслултираш с лекар.

Ms mn naistina me yspokoihte bqh se 6a6nala totalno

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spokoino. Normalno e.

spox macka 6te ti te4e o6te nqkolko dena

Град
    старчески дом
    След първия път на мен ми течеше много слабо,но продължи около едно денонощие и после си спря.

напълно нирмално

Мега фен Аватара на amatorium
    Vuzmojno e da ti se e izmestil cikula ot sexa i da ti e doshlo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си