- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да стане нещо между нас?
Dai Boje da te haresva i da ste shtastlivi ! Uspeh ! Zagovori go ,de ! To momcheto te haresva , shtom ti se usmihva ! Uspeh !
kato mal4i6 ni6to ne postiga6 namekni mu s ne6to nameri mu tela i de da zn sms au .. no ako si vlubena badi po nastoi4iva![]()
![]()
Xммм...по -някога най-лесната дума е най-труднаПървоначално написано от Roiroi
![]()
iskam da me svalqt smeli madami kato tebПървоначално написано от alex4o
![]()
Да,и аз това викам.Знам,че ме харесва и съм до уши влюбена в него,просто не мога да преживея и ден без него,но сякаш нещо отвътре ме дърпа и не мога.Аз съм 99% сигурна,че ме харесва,но като отида при него незнам какво да му кажа!!!Първоначално написано от dark_sw
Ами наистина съм много влюбена,и това не е просто некфо увлечение по него ами наистина много го обичам,пък и плюс това знам,че като си мълча и само като го гледам нищо не става,но просто като отида при него не знам какво да му кажа.Ако отида и му кажа Здрасти как си? няма да върви,щото ние не сме си тооолкова близки та да ида и да му кажа нещо от тоя род....Първоначално написано от мече гризли
Еми да ама като отида при него кво да му кажа-"Здрасти,как е?"-някакси не върви,защото ние не сме си тооолкова близки та чак така да си говорим.Т.е. познаваме се,но не така,че да си говорим по този начин.Първоначално написано от alex4o