.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Dai Boje da te haresva i da ste shtastlivi ! Uspeh ! Zagovori go ,de ! To momcheto te haresva , shtom ti se usmihva ! Uspeh !

kato mal4i6 ni6to ne postiga6 namekni mu s ne6to nameri mu tela i de da zn sms au .. no ako si vlubena badi po nastoi4iva

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Цитирай Първоначално написано от lovely-one
    Цитирай Първоначално написано от malka_f
    Ако днес го видя само ще му се усмихвам и ще му намигам.
    Точно тука ти е грешката.
    Изкарай най-чаровната си усмивка ... и му Кажи " ЗДРАВЕЙ ! " - Много трудна думичка ,а ?
    Xммм...по -някога най-лесната дума е най-трудна

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    аз мога само да те посъветвам да събереш смелост,ако го харесваш толкова много и да го заговориш Успех !
    Ами като отида при него и какво да му кажа.Само да добавя,чи ние вече се познаваме,защото той и брат ми са добри приятели,но сега брат ми е в Испания и няма как да се сближа с него.
    ами като се видите някъде на кафе иди при него и го питай как е,какво прави..общи приказки и такаммм
    iskam da me svalqt smeli madami kato teb

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    аз мога само да те посъветвам да събереш смелост,ако го харесваш толкова много и да го заговориш Успех !
    Ами като отида при него и какво да му кажа.Само да добавя,чи ние вече се познаваме,защото той и брат ми са добри приятели,но сега брат ми е в Испания и няма как да се сближа с него.
    ами като се видите някъде на кафе иди при него и го питай как е,какво прави..общи приказки и такаммм
    iskam da me svalqt smeli madami kato teb
    благодаря

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Dai Boje da te haresva i da ste shtastlivi ! Uspeh ! Zagovori go ,de ! To momcheto te haresva , shtom ti se usmihva ! Uspeh !
    Да,и аз това викам.Знам,че ме харесва и съм до уши влюбена в него,просто не мога да преживея и ден без него,но сякаш нещо отвътре ме дърпа и не мога.Аз съм 99% сигурна,че ме харесва,но като отида при него незнам какво да му кажа!!!

Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    kato mal4i6 ni6to ne postiga6 namekni mu s ne6to nameri mu tela i de da zn sms au .. no ako si vlubena badi po nastoi4iva
    Ами наистина съм много влюбена,и това не е просто некфо увлечение по него ами наистина много го обичам,пък и плюс това знам,че като си мълча и само като го гледам нищо не става,но просто като отида при него не знам какво да му кажа.Ако отида и му кажа Здрасти как си? няма да върви,щото ние не сме си тооолкова близки та да ида и да му кажа нещо от тоя род....

Еми да ама като отида при него кво да му кажа-"Здрасти,как е?"-някакси не върви,защото ние не сме си тооолкова близки та чак така да си говорим.Т.е. познаваме се,но не така,че да си говорим по този начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си