Здравейте на всички от форума.Мисля да карам по същество.Значи проблема ми е такев,че съм лудо влюбена в едно момче,което е с една година по-голям от мен(аз съм на 17).Проблема е такъв,че мисля,че и той мн ме харесва,но не предприема никакви действия.Аз понеже съм по-срамежлива и изразявам чувствата си само като го гледам.Забелязала съм го и при него.Например като съм седнала в накое кафе и той е около мен започва наистина много да ме гледа и в даскало по коридорите като вървя само в мен гледа,но нищо не ми казва-само ме гледа.Попитах най-добрата ми фр на какво се дължи неговото държание и тя ми каза,че както аз съм много влюбена в него и ме е срам да му кажа каквото и да е било,може би и при него е така.Т.е понеже е много влюбен в мен и той не може да ми каже каквото и да е било.Мисля,че и двамата сме в еднакво положение.И като вървя по улиците примерно той като ме види едва доловмо ми се усмихва,аз също или му намигам или му се усмихвам.Моля ви кажете ми какво да правя,защото вече не издържам и искам вече наистина да стане нещо между нас.Надявам се да не пускате напразни коментари,защото от това ще ми стане още по гадно.Мерси на всички,които искат да ми помогнат.