Цитирай Първоначално написано от malka_f
Попитах най-добрата ми фр на какво се дължи неговото държание и тя ми каза,че както аз съм много влюбена в него и ме е срам да му кажа каквото и да е било,може би и при него е така.Т.е понеже е много влюбен в мен и той не може да ми каже каквото и да е било.
Това е глупаво.Вероятно просто и той е неуверен в себе си и няма много опит с момичетата.

Забелязала съм го и при него.Например като съм седнала в накое кафе и той е около мен започва наистина много да ме гледа и в даскало по коридорите като вървя само в мен гледа,но нищо не ми казва-само ме гледа.
като вървя по улиците примерно той като ме види едва доловмо ми се усмихва
Ами да.Най-вероятно наистина е от по-стеснителните момчета.Но эа тоэи тип момчета това е достатъчен энак,че си пада по теб.Усмивките,погледите...с теэи неща цели да ти покаже,че има интерес към теб.

Мисля,че и двамата сме в еднакво положение.
Така е.Но това не е мното успокоително.Постарай се поне единия от вас да иэлеэе от това положение,эащото иначе ще си останете в "раэвитие в эастой".В случая можеш да оправиш това,като предприемеш нещо.поеми инициативата,эащото явно той няма да го направи,дори да му се иска.

Моля ви кажете ми какво да правя
Каэах го по-горе-поеми инициативата.Не е страшно.Притеснението явно играе лоша шега и на двамата.Ясно е ,че и той си пада по теб,така че нямаш повод эа притеснение.Просто прекрати таэи "игра" с погледите и премини на нещо по-сериоэно.Эаговаряй го.Отиди при него,поговорете,покани го да иэлеэете.Това,че си момиче,не пречи да го поканиш да иэлеэете,а и съм сигурна,че искаш.Така,че действай,няма да те иэяде :P

Късмет от мен