Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
нЗ защо,ама на мене това с намигането...смятах че срамежливите не намигат...на мене ми е странно...уж съм отракана и отворена се пиша в отношенията с момчетата,пък не намигам....назад съм с материала,начи ...ммм така...мн0го готини съвети ти дадоха...действай...с тебе сме...ама аз ако бях не бих направила първата крачка....ама тва си ми идва от тва дет съм си инат..."щом е срамежлив-нег0в проблем,да дойде да ме заговори,няма да се правя,тука,заради него,аз да го заговарям,специално заради неговия проблем,че е срамежлив,аз да се срамя...и мене ме е срам точно колкото него,защо пък точно аз да правя първата крачка" амааааа...тва си е от мене..всъшност,ако караш по моя магарешки начин,ше се гледате като пукъли,до пенсиониране..[бтв,тряа да го преодолеете това сами,а не някой да ти помага да се запознаете,шоту едни фр. така само чрез посредници карах,че и станаха,даже,само по еди-кой-си...и седяха няколко месеца "гаджета" без даже да си говорят...само "срам ме е,той да ми проговори,че иначе ше скъсаме",а па нашия "ема,срам ме е,от утре почвам да й говора...обещавам.."и така....и така си и скъсаха-чрез посредници...]..действай,с теб сме[!] ш се справиш,няма кво да се обърка...всичко ше мине по вода...много добре ти обясни mayballine кфо да правиш...евала....та...направи го и ще видиш,че ш стане работата....
Да,наистина mayballine ми го обясни...просто...нямам думи.А и между другото аз съм абсолютно същата като теб-не мисля,че аз трябва да направа тъпата първа крачка,но в случая наистина си права,че все някога трабвя да стане нещо,щото аз вече напрао не издържам вече.А и съм 96% сигурна,че ме харесва щом така ме гледа и,че няма от какво да се срамувам,но някакси....разчуе ли се из даскалото и ше се получи много неловко.Но все пак едно голямо мерси на всички за съветите и утре-вдругиден ще изпробвам всичок .