.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    столична...:)))
    Невъзможно е да промениш не само човека до себе си, а който и да е било, ако той няма желание и нагласа за това.
    Относно мен...Постоянно се мъча да променя отрицателните черти от характера си и то не заради някой друг, а заради самата мен.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

последната ми връзка доста ме промени (: и фъ* мисля че и тои се беше променил .. поне докато ходехме де (: след като се разделихме маи и 2мата сме си същите каквито бяхме преди! та да можее .. защо пък не .. хораата се променят така или иначе.. :P

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Може ли ТОЙ или ТЯ да те промени?

Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    Ето още една тема за разговори и мнения-
    -Bъзможно ли е човекът до Вас да Ви промени?
    -А вие него?
    - da vyzmojno e (li4no az bqh mn promena kogato bqh s biv6i si bqh po dobra po mila po usmihnata po nejna, ne se zaqjdah s horata za nai malkoto)
    -nz mislq 4e i toi be6e se promenil prenebregva6e ve4erniq 4as (i moq i negoviq) zada sme zaedno ne mu puka6e sled tova dali tehnite 6te mu se karat :P daje ne hode6e i na trenirovki zaridi mene, kara6e s priqtelite si na koito mn dyrje6e (i to samo za6toto sa se bazikali s mene) i toi be6e stanal po dobyr i po mil

Супер фен
    Град
    България
    Mene NIKOI nemoje da me promeni! Kvoto i da pravi ! MISIQ NEVYZMOJNA
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Bojurishte
    зависи но има някои които се променят страшно много а има др които не им пука при секи е различно

Град
    kadeto iskam

-А вие него?
    -Или това е безсмислено?
    -До къде е допустимо да се опитваме да променим някого,или всичко е въпрос на нагласа а не на промяна?
    -Бихте ли се обидили ако някой се опита да ви промени или ще се замислите
    Всеки, който има човек до себе си се променя, съзнателно или ни го прави,но не променя само себе си но и половинката, Това е неизбежно особено при по дългите връзкил А това дали и допустимо или ни зависи към какво те променя любими, ако се забелязваш че се променяш към лошо трябва да се замислиш за напред все така ли ще е ще се оставиш ли напълно до загубиш себе си, но ако си се променил към по добро това може само да те радва и да си благодарен

Може.. Аз се промених

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от sabaku_no_gaara
    Ако си влюбен в някой човек наистина,неволно се променяш към по-добра страна на себе си,спрямо неговите/нейните интереси дори и да не са като твоите.Искам да кажа например влюбен си в момиче и от някакъв заядлив човек ти се превръщаш в мил такъв,не за да й се харесаш,то става неволно все пак.Знам го от личен опит
    +1 az bqh promenena ot negoa svetlost
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

-Bъзможно ли е човекът до Вас да Ви промени? - да
    -А вие него? - да
    -Или това е безсмислено?- не
    -До къде е допустимо да се опитваме да променим някого,или всичко е въпрос на нагласа а не на промяна? - всичко си идва от човека, ако той те обича, ще се промени.
    -няма да се обидя
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Да според мен може но не винаги в отрицателна насока
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Променя те не човека до теб, а любовта ти към него

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен

Човекът до мен би могъл да ме посъветва как ще е по-добре да се държа,кое в поведението ми не му харесва,но не и да ме промени до толкова,че да загубя собствената си идентичност.Аз за него по същия начин.Мисля,че промяната има смисъл,защото човекът до нас обикновено е човек,който ни познава твърде добре и може да ни промени към по-добро,тъй като мисли само за нашето благо и просперитет.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Променя те не човека до теб, а любовта ти към него
    Да и аз така мисля
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

Цитирай Първоначално написано от Cutie_Smile
    Променя те малко или много . Но не мисля че идеята на една връзка е да променя ме нещо в човека до нас. Все пак сме с този човек точно заради това което е .
    napъlno sъm sъglasna +1

Град
    Terra incognita!
    Според мен е възможно да се промениш под нечие влияние или просто защото живеете в една среда,споделяте интереси и общи възгледи.Не бих се обидила,ако прогресирам в по-добра светлина,но определено не искам съзнателно някой да ме променя!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    The Land Of The Doomed
    Ми аз мисля, че малко или много когато си с някого приемаш до една степен начина му на изразяване, на живот, на мислене - особено ако сте заедно отдавна и се променяш без да го искаш. Но това човекът до теб да те променя, защото така му е скимнало е супер тъпо за мен, а и рядко се получава. Който иска да моделира нещо по вкуса си - да си купи пластелин и да мачка колкото иска.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

-А вие него?
    -Или това е безсмислено?
    -До къде е допустимо да се опитваме да променим някого,или всичко е въпрос на нагласа а не на промяна?
    Аз се промених, откакто се запознах с приятеля си, а още повече, след като вече се събрахме. Мисля, че и той се е променил до някаква степен, малко се въздържа вече от леко гаменския начин на живот - бреей, любовта наистина облагородявала...
    По принцип е тъпо да искаш да променяш някого по свои си стандарти, все пак си с този някой заради самия него, а не заради това, което ти искаш да бъде. И все пак, ако промяната е към по-добро, ако например човекът прекалява с алкохол/цигари/опасни занимания, успявайки да го възспреш от вредните навици, ти до някаква степен помагаш и на него.
    Лично аз не бих се занимавала с някой, който желае да ме промени. Все пак всеки си има кусури, ако ми изчезне един, друг ще се появи - никога няма да съм идеална, това си е съвършен факт. Така че най-добре е да си стоя такава, каквато съм, а на когото не му понася, "да се изнася".
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    у вас ;]
    естествено че като си с един човек и от дълго време и малко или много заприличваш повече на него.. не казвам да приличаш на него напълно, но много от нещата в които в началото сте се различавали и след време имате едно и също мнение за тях.. и това е съвсем нормално, но аз не се опитвам да променям нарочно приятеля ми, нито той мен...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на iiirish
    зависи!
    ако сте ученици е напълно възможно да промените доста неща един заради друг.
    ако сте в по-горна възраст вече самата промяна става по-сложна. тогава вече всеки има изграден характер и е доста по-трудно другия да му се наложи. но има ли чувства компромиси винаги могат да се направят стига и да има желание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си