- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смътните ми спомени за едно филмче
Така.. Имаше едно филмче. Гледала съм го като малка. Помня само някакви отделни части... И ако някой може да ми казва как се казва и от къде да го намеря... Ще го черпя биричка.![]()
Та това което си спомням е едно момченце май Немо или нещо подобно, минаваше някакъв уличен карнавал покрай тях. Следващото което си спомням е, че летеше на някъде с леглото си. Попадна в някаква страна.... Губи ми се малко..Иии имаше цар илии и аз не помня с жезъл.
Да, знам, че са ми хаотични мислите, ама само това си спомням...
Някой да има някакви идеи. Хелп. Искам да го гледам пак.![]()
Анимация ли е?
Little Nemo: Adventures in Slumberland ?
we give it all.
Да, анимация е.
Мерси за бързия отговор. Сега ще се опитам да намеря нещо по заглавието, което ми даде.![]()
Лееелеееееее. Мерси много!!! Точно това търсех. Имаш биричка от мене.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
Ще го запомня това с бирата.Приятно гледане
![]()
we give it all.
Леле, това филмче е невероятно!![]()
Напомня ми за детството... ще взема пак да го гледам.![]()
abe toi li beshe koito vinashe PIjamaaaaa, pijamaaaaaaa... i leteshe na leglo?
Даааааааааааааааааааааааа аааа!Първоначално написано от Bolt_f
![]()
adski, adski qko!Първоначално написано от _showy_
Ех, детство, детсвтоТая тема ме подсети за всичките ми любими филми с животни, за волния Уили, за един тюлен, за "Пещерата на златната роза" и т.н
Готини времена бяха.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Сега гледат разбуване, кечисти и играят брутални игрички на компа.Първоначално написано от sherry
Аз съм Българче, прав сиКофти е, не осъзнават колко стойностни неща пропускат.
Даам.. Много ми е готино да гледам филмчета от детството.Карат ме да се чувствам някак безгрижна.
![]()
А нещото което най-много ми се прави е да играя на криеница. Много ми липсва тази игра. Не съм я играла от точно 10 години.![]()
i az ne sam igrala ot mn vreme.ina4e na selo q igraehme dopredi 2 god(9 klas)Първоначално написано от _showy_
![]()
![]()
Ами на "стражари и апаши"? Голямо търчане падаше![]()
Или на подаръци!!!![]()
Аз не съм играла от 4ти клас.![]()
![]()
![]()
Баси.. Аз още се чувствам като дете, а дядо ми ми вика, че съм мома за женене.
ПП. Обожавах "Крокодиле, крокодиле".![]()
kakvo jenene, nie v daskalo se bazikame 4e za deca e vremeПървоначално написано от _showy_
az pak mn gledah "Ny pogodi" malee obojavah go i gi zneh vsi4kite serii naizust(sq si spomnqm za edna det be6e s nekvi dini tam se goneha ohh nepomna
![]()
![]()
)