.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Ревността

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна

Ревността

Какво правите,когато приятелят ви е ревнив и не ви вярва,а няма основания за това?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Удрям я с тиган по главата

Търсачкатаааааа ==>>>>
    The Spark

poznata istoriq naprau mi e pisnalo...
    Much money - love story..... No money - I`m sorry ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Stava v1pros kakfo 6te napravi momi4eto s mom4eto? Ti tova li predlaga6?

Град
    Bulgaria
    emi az bih se opitala da mu pokaja che nqma zashto da revnuva i ako pak prodylji da ne mi vqrva sig v edin moment shte mi pisne i shte go ostavq
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

нищо то ревността е болест направо и не може да се излекува
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

М аз мисля че след като човек ревнува значи не е достатъчно сигурен че ти го обичаш...Ако е 1000000% сигурен в чувствата ти..и му доказваш че го обичаш и той го чувства значи няма да ревнува

абе колкото и любов да има винаги има и ревност и в повечето случай ревността е доказателство за обич защото ако даденият човек не те обича няма да му пука дали излизаш с дрги или не щом ревнува значи иска да те запази само за него си .. но има и друг момент във който се правят че ревнуват и използват ревността като средство да те зарежат уж излизаш с други дори да не е вярно затова аз лично се опитвам да доказвам че няма повод за ревност пък ако не ми повярва значи не ме обича достатъчно и вярва на доносници вместо на мен такива хора не са за мен

П.П : но се радвам че съм намерила човека до себе си и искам да кажа че въпреки че сме почти една година заедно имаме си доверие но все пак има и мъъъъъъъъъъничко ревност това е нормално и в моя слъчай знак за обич
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    М аз мисля че след като човек ревнува значи не е достатъчно сигурен че ти го обичаш...Ако е 1000000% сигурен в чувствата ти..и му доказваш че го обичаш и той го чувства значи няма да ревнува
    +1

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    ami az sym imala priqtel koito mnogo me e revnuval i vseki pyt mu kazvah "Dobre zna4i ne mi vqrva6 taka li?Zna4i ne vqrva6 4e sled kato sym s teb sys samo i SAMO s teb...." i nqkvi takiva.V kraina smetka vinagi mi se izvinqva6e

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Моят приятел пък е сигурен в чувствата ми, но все пак си остава капчица ревност у него. Явно му е вродено. Не му се сърдя, особено след като не показва ревността си толкова явно. А и няма какво да го виня - често се движа с момчета, защото сякаш ми е по-лесно да се сприятелявам с тях, най-добрият ми приятел ми е съученик и постоянно сме си прегърнати, а друг мой близък приятел е в съседната стая и се виждаме по-често. Но и двамата с приятеля ми сме наясно, че аз не трябва да се отказвам от ничие приятелство, защото няма кой да открадне чувствата ми към Него.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    sofiq
    ami..moq priqtel tyrpq men i moqta ogromna i neosnovatelna revnost edna godina i posle revnossta mi ybi vryzkata i chuvstvata ot negova strana..syotvetno me zarqza... ;(

Град
    у вас ;]
    и аз направих такава тема за моя проблем преди 2 дена.. "прекалено много ме ревнува" .. знам какво ти е ;[
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Terra incognita!
    Поговорете си за доверието и безмислените му подозрения и ако нищо не стане,не може да си с някого,който те задушава!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

да ходи на сеанси

Ами той няма да ревнува ако ти не му даваш поводи за това!

Скоро ще ходя на рожден ден на една приятелка. Тя прави купон (ще стане на 18 ) и мислеШЕ да покани около 9-10 момичета и 5 момчета. Да, но когато обсъди това с гаджето си, той каза " Ааа кви са тия мъжките...нене не ги кани, не искам да те виждам с други..." и тя го послуша, въпреки че много искаше да покани момчетата (съсипа кефа на всички момичета които ще идват) ... И това не е нищо в сравнение с нещата, които приятелят и я е карал да прави. Много е ревнив и аз доста пъти съм и кавала да го зареже. Лично аз не бих могла да търпя такъв....така че бих го изоставила. В една връзка ревността е хубаво нещо, стига да си има граници. Някои хора обаче доста често ги прекрачват.
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Цитирай Първоначално написано от delitoooooooo
    абе колкото и любов да има винаги има и ревност и в повечето случай ревността е доказателство за обич защото ако даденият човек не те обича няма да му пука дали излизаш с дрги или не щом ревнува значи иска да те запази само за него си .. но има и друг момент във който се правят че ревнуват и използват ревността като средство да те зарежат уж излизаш с други дори да не е вярно затова аз лично се опитвам да доказвам че няма повод за ревност пък ако не ми повярва значи не ме обича достатъчно и вярва на доносници вместо на мен такива хора не са за мен

П.П : но се радвам че съм намерила човека до себе си и искам да кажа че въпреки че сме почти една година заедно имаме си доверие но все пак има и мъъъъъъъъъъничко ревност това е нормално и в моя слъчай знак за обич
    Да, но когато половинката ти стои от едната страна и казва, че не е правила нищо а от другата страна стоят адски много доносници и твърдят обратното и в края на краищата се окаже, че човека, който обичаш всъщност те е лъгал в очите какво правиш?

Голям фен Аватара на 50cent
    ми незнам аз не я ревнувам но моите приятелчета които така доста се ядосват като видят че приятелката им говори с друг са най-вече комплексирани по някакви причини и ги е страх да не загубят момичето незнам можеби затова се получава така

тегля му една майна
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Оууу,аз съм страшно ревнива,макар че досега и един повод не ми е давал! Поне се старая да не го показвам,понеже на него му е много неприятно. Максимата му е 'Който ревнува не обича,а иска да бъде обичан'-тоест той се чувства сякаш не ми дава достатъчно любов,когато го ревнувам. Обсъждали сме го надълго и нашироко,така че се старая да не показвам радразнението си,когато съм сигурна,че не е имало нищо особено.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

много интересна тема...то има толкова мноо решения.. ми просто му обяснявам че няма осонование да ревнува и вс се оправя
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си